Κρίμα..

0

Ο οργανισμός ΑΕΚ ολοκλήρωσε μια από τις πιο «αποτυχιμένεθ» χρονιές.. όπου αδικήθηκε αλλά κυρίως αδίκησε τον εαυτό του με τις ίδιες του τις επιλογές, αυτές που έκανε και αυτές που επέλεξε να μην κάνει..

Μια χρονιά που μας κέρδιζε όποιος ήθελε, όποτε ήθελε και όσο ήθελε.. μόνο ένας δεν κατάφερε να μας κερδίσει όταν το χρειάστηκε, οπότε βγήκαμε στην Ευρώπη στη θέση του..δικαίως.
Μια ΑΕΚ που έχασε τους δυο ΕΛ.. Λιβάγια γιατί δεν κάλυπτε τις φιλοδοξίες του.. καλύφθηκε στην Χαϊντουκ προφανώς.. Λυσσάνδρου που ομοίως καλύφθηκαν τα θέλω του στον ΟΦΗ..

Ο Μανόλο που προσπάθησε να σώσει ότι μπορεί, θα είναι το εξιλαστήριο θύμα και για τα μάτια του κόσμου θα του προταθεί ένας ρόλος τύπου τεχνικού διευθυντή, ακαδημιών κλπ.. τύπου μάζεψέ τα και φύγε αλλιώς γίνει και τυπικά ο νέος Κωστένογλου.
Εν τω μεταξύ όλοι παρατηρήσαμε επί Χιμένεθ φέτος.. στα φαουλ τον αντιπάλων να ξαπλώνει ενας στο τοίχος.. η οδηγία ήταν σαφής, ξαπλώστε να πάρετε ανάσες μέχρι να χτυπήσει το φαουλ ο αντίπαλος.. μάλιστα οι όρθιοι έριχναν και καμιά κλοτσιά.. γιατί μερικοί που ξάπλωναν, νύσταζαν..

Η μεταγραφική μας στρατηγική είναι.. το Λουτσέσκου που έφερε ο παοκ, ή έναν σαν τον Μάρτινς του οσφπ, γάλλους παίκτες γιατί από εκεί βρίσκει και ο οσφπ και ταυλαρίδης που μιλάει γαλλικα σαν το μοντεστό/καρεμπέ.
Κατά τα άλλα έσοδα/έξοδα.. για αυτό Κλείσαμε Μήτογλου γιατί ο Ντα Σίλβα προτίμησε Λυών..
Πάντως ρωτήσαμε για Αραούχο.. οι ερωτήσεις δεν κοστίζουν..
Ο Κρίστισιτς λέει ζήτησε να φύγει.. γιατί ήρθε ποτέ;;;
Ο Ιωνικός πάντως ανέβηκε στη Σουπερ Λίγδα, ένα παράρτημα θα έχουμε κι εμείς που λέει ο λόγος.. εξάλλου του χρόνου θα έχουμε και την ΕΠΟ..
Μέρα που ‘ναι να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες, στον κεφτέ.. αλλά και στον Κώστα Μιαούλη!

Ο ΠαRάσιτος..

ΥΓ. Μπορδαλάς κύριοι.. λογικό, έτσι που κατάντησε η ομάδα, ταιριάζει γάντι..


Comments are closed.