Κυπελλούχος η ΑΕΚ στο Futsal (vid)

0

3-6-2018

Στο κλειστό ΔΑΚ της Χαλκίδας η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Ολυμπιάδα για τον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο σάλας ή futsal

Η Ολυμπιάδα είχε τερματίσει στο πρωτάθλημα στη τρίτη θέση, της κανονικής περιόδου, ενώ αποκλείστηκε στα ημιτελικά των playoff από τον Παναθηναϊκό. Για να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου απέκλεισε το Νέο Ικόνιο (5-0) και στο Finalfour κέρδισε 4-3 τον Ερμή Ζωγράφου στον ημιτελικό.
Η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα δεν τα πήγε όπως περίμενε, η ένωση παρότι τερμάτισε πρώτη στη κανονική περίοδο, αποκλείστηκε από τον ΑΣΕ Δούκα στα ημιτελικά των Playoff με τρεις ήττες. Στο κύπελλο όμως η ένωση συνάντησε ξανά τον, πρωταθλητή πλέον, ΑΣΕ Δούκα συντρίβοντας τον με 6-1 στον ημιτελικό του finalfour. Ο δικέφαλος έφτασε μέχρι τον τελικό αποκλείοντας κατά σειρά Παναθηναϊκό (4-0), Elite (8-0) και ΑΣΕ Δούκα.
Η ΑΕΚ δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε στον τελικό με το ισχνό 1-0, με ένα τέρμα που σημειώθηκε πολύ νωρίς από τον Βασίλη Ασημακόπουλο στο 3ο λεπτό. Αυτός ήταν ο πρώτος ιστορικός τίτλος για το σωματείο της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο σάλας ή futsal. Ο προπονητής της ένωσης, Γιάννης Ζιάβας, κοουτσάρισε στο παρελθόν και την ομάδα της Ολυμπιάδας και μάλιστα είχε κατακτήσει το κύπελλο μαζί της το 2014.
Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Θεοφίλου, Αρτινός, Ζιάκας, Ηλιάδης, Μπούσμπουρας, Σκουτέλης, Δελλαπόρτας, Μάνος, Ασημακόπουλος, Θανασάι, Ταρνανίδης, Μπελτσίδης και Αχής.
Πάρης Αρωνιάδης

 

Comments are closed.