ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΟΠΑΔΙΚΑ

Λατρεία για την ΑΕΚ στη Λαμία

Published

on

Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ 1973

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του ΣΦ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ για τα 44χρόνια συνεχούς λειτουργίας ,ενός από τους πιο παλιούς συνδέσμους της ΑΕΚ στο χώρο της Ελλάδας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο κόσμος για μια ακόμη χρονιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του διοικητικού συμβουλίου. Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος Μαυριδακης Κων/νος, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, έκανε αναφορά στην πορεία της ομάδος μας,η οποία παρά το άσχημο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα παραμένει στους στόχους της για το πρωτάθλημα, ενώ είναι στου 32 της Ευρώπης και με πολλές πιθανότητες να βρεθεί στους 16 Ακόμα το όνειρο του κάθε Ενωσίτη για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια είπε χαρακτηριστικά ότι πήρε σάρκα και οστά !!! Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφέρει τη διοικητική σταθερότητα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ομάδα τόσο στο ποδόσφαιρο με τον Δ.Μελισσανιδη όσο και στο μπάσκετ με τον Μ.Αγγελόπουλο.
Ευχή όλων μας το 2018 να έχουμε μόνο επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Νίκος Πανταζής, φυσικοθεραπευτής για 45 χρόνια στην αγαπημένη μας ομάδα, ο οποίος ανέφερε:” Έχω την τιμή να είμαι εδώ και δε θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκλησή σας ,αφού ξέρω ότι υπάρχουν άτομα εδώ που δουλεύουν για το συμφέρον της ΑΕΚ “. Την τιμητική πλακέτα έδωσε το επίτιμο μέλος του συνδέσμου Κουτσάγιας Βαγγέλης. Στη συνέχεια τιμήθηκε ο Βασίλης Μπάρκας ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και κατέληξε ότι ευχή του είναι του χρόνου στην εκδήλωση να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα!!! Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Κουρκουλιώτης.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Α αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Μηνάς Λυσάνδρου. Αφού καλησπέρισε τους καλεσμένους, ευχαρίστησε τον σύνδεσμο για την πρόσκληση και ανέφερε “είμαι πολύ συγκινημένος και συνάμα χαρούμενος ,γιατί στην πρόσκλησή σας αναφέρθηκε η ιδιότητα του αντιπρόεδρου και όχι η ιδιότητα του διευθύνοντα σύμβουλου ως συνήθως, γιατί ως διευθύνων σύμβουλος νιώθω πιο πολύ ως στέλεχος εταιρείας ,ενώ ως αντιπρόεδρος είμαι ενεργό μέλος της διοίκησης μιας ομάδος και η ΑΕΚ είναι πρώτα μια ομάδα και μετά εταιρία. Είναι μια βραδιά πολύ σημαντική για τον σύνδεσμο και για την ΑΕΚ ,γιατί στο πρόσωπό σας και στην προσέλευση βλέπω ένα κομμάτι της ΑΕΚ που για μένα είναι το πιο σημαντικό, γιατί είναι το πιο αγνό . Είναι το κομμάτι της ΕΠΑΡΧΙΑΣ!!!! Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τον πρόεδρο του συνδέσμου Μαυριδάκη Κώστα.
Στην εκδήλωση ακόμα έδωσε το παρόν το επίτιμο μέλος του συνδέσμου Κυριάκος Χήνας ,καθώς επίσης την ΚΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο φροντιστής Μάριος Ντολάκου.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την παράσταση έκλεψαν οι μικροί μας φίλοι ,που με σημαίες του συνδέσμου έκαναν την είσοδό τους στην αίθουσα και τραγούδησαν τον ύμνο μαζί με τους καλεσμένους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα και τα μέλη του συνδέσμου σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς επίσης και στους φίλους των άλλων ομάδων που τιμούν την εκδήλωσή μας. Επίσης και τα μαγαζιά της πόλης μας ,που στη δύσκολη εποχή που ζούμε βοήθησαν με τα δώρα τους τη λαχειοφόρο αγορά μας
Το Αρχοντικό του Σκούρα που όλα αυτά τα χρονιά στηρίζει την προσπάθειά μας !!!!!!
Όλοι μας δώσαμε ραντεβού του χρόνου για τα 45 χρόνια μας Ένα είναι μόνο σίγουρο ότι ο κόσμος της επαρχίας ζει και αναπνέει γι αυτή την ομάδα που για έμβλημα έχει ένα ΣΥΜΒΟΛΟ, τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ!!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ 1973!!!!
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΩ!!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement