Mark είσαι μια μάρκα… ΑΕΚ, ο Θεός να σε φυλάει…

0

΄Αγγλε, ασίγαστε, συστηματικέ και «συστημικέ» πολιτικάντη, ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΣΟΦΡΩΝΗ Τ. «LIVE», τον ακλόνητα διαιτητικά στοιχεία φέροντα και χωρίς φόβο και πάθος γράφοντα και υπογρράφοντα!

• ΚΛΩΝΟΣ ΠΕΡΕΪΡΑ Ο ΚΛΑΝΤΕΜΠΕΡΓΚ! ΣΚΕΤΟΣ… «ΜΑΡΚΑ Μ΄ΕΚΑΨΕΣ»!

• Χρειάστηκε να περάσουν 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, για ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΜΑΣΚΑ από το «προσωπείο» του ΄Αγγλου Μαθουσαλόμισθου Αρχιδιαιτητή! ΑΚΟΥ, ότι … «δεν ήταν πεναλτάρα – και μαρς, καραμπινάτο» του Καστάνιο στον ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ (7΄)

• ΜΟΛΙΣ του κούνησε το δάκτυλο ο παόκ, για τα Σιδηροπουλο – Κωσταρά – Σκουλιανα όργια κατά του Πας Γιάννινα, «έπεσε γυμνός – κάνοντας τούμπα στον αέρο- στα παγωμένα νερά του Τάμεσι» κι αποφάνθηκε ό,τι δεν μάσησε τα λόγια του ακόμη και ο Γιωργομίνιος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΟΥΧΑΣ, της «Αθλητυικής Κυριακής». Δηλαδή, με ΜΑΡΚαδόρο της ΚΕΔ, σκέπασε το όργιο των Μανούχου-Κουμπαράκη, στη Λαμία: … «΄ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ κατακόκκινη κάρτα σε βάρος του Τζιόλη, στην «καρατιά» του σε βάρος του Σκόνδρα (στο 55΄, με τον παόκ 0-1, κατ΄εκείνη την στιγμή)!

• ΚΑΙ ΛΕΞΗ, ο «Κλάρι» για το «το σκληρό Γουστερινικό του Αργεντινού «αλογατάρη με το καμουτσίκι και τα σελοχάλινα», ΧΕΡΟΝΙΜΟ ΜΠΑΡΑΛΕΣ, στην πλάτη-«σαμάρι» του δύστυχου και τραυματισθέντα στον ώμο, ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ, οπότε η «ισοφάριση 1-1 στο 44΄)!

• ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΣΟΦΡΩΝΗΣ ΤΙΓΚΙΡΙΔΗΣ «ΕΧΕΙ Τ΄ΑΝΤΕΡΑ» ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ «AEK LIVE» (του ομοβυζ(αντιν)ογάλακτου ΑΕΚγενούς απαράμιλλα μάχιμου σάϊτ «SPORTS TRIUNFO»- ΑΓΝΩΣΤΩΝ Χ)!

@@@ ΤΡΙΤΗ 1-12-20 + προφήτου Ναούμ, Φιλάρετου του ελεήμονος, Θεοκλήτου Λακεδαίμονος – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ κατά του ΕΪΤΖ. Σύμφωνα με επιστήμονες, ως το 2030 θα έχει εξαληφθεί η ασθένεια, αφού θα τηρούνται τα προληπτικά μέτρα.- Προς ΤΕΤΑΡΤΗ 2-12-20 + Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου.

@@@ ΚΟΡΟΝΑ(ιός): Νέα κρούσματα 2.199, στις ΜΕΘ 596 και νέοι θάνατοι 111.

ΕΙΣΗΧΘΗΚΕ στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο υπουργός Ναυτιλίας, Πλακιωτάκης

– Ο κ.Τσιόρδας μηνυμάτισε «Η Ανθρωπότητα θα νικήσει τον ιό, αρκεί να είμαστε ενωμένοι» (…δεν θα κοντράρουμε τον καθηγητή, λέγοντάς του, ότι το περί «ενωμένων» είναι το μόνιμο κλισέ ποδοσφαιριστών και προπονητών, στις δηλώσεις τους, μετά από ήττα, προς τον «πανταχού Νοβα-ρεπορταζοπαρόντα μακροσυρτολέκτη Γιώργο Αργυρόγλου)!

– ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για 4 ακόμη εβδομάδες οι αρμόδιοι θα ανησυχούν για «το κόκκινο» στη Βόρειο Ελλάδα (…και για «να το ελαφρύνουμε»: μόνο οι Καρυπιδικοί , Χαριστεϊκοί, Μαντζιακοί του ΄Αρη κάθε άλλο παρά χάνουν (όχι το βαθμολογικό τρίποντο, αλλά τον ύπνο τους…), όταν έχουν να κάνουν με τον «Κόκκινα αφέντη μας»! Αγωνία, που θά΄χαν κι απόψε για το Μαρσέϊγ- Οσφπ, απορροφημένοι από την Cosmotoμετάδοση των Θαναηλάκη – Παλομπαρίνι(…που «μας ενημέρωσαν», οτι η ομάδα του Φαλήρου «είχε τρομερές ελλείψεις», π.χ. …του Ρατζέλοβιτς – κι εντούτοις ο Μασούρας «πετάχτηκε» στον πάγκο, για να προτιμηθεί…ο Βρουσάϊ, που διαφημίζεται προπαγανδιστικά σαν «νέος Τσιμίκας, από τις ακαδημίες» και ήταν αυτός, που έστρωσε τη μπάλα, στο 33΄, στον με αριστερό δυνατοπόδι Καμαρά, για να κάνει το 0-1!

 

@@@ ΄Η ΓΡΑΜΜΑΤΑ:
• ΣΟΦΡΩΝΗΣ ΤΙΓΚΙΡΙΔΗΣ: «Ναι μεν πήρα σήμερα την σκυτάλη, από άλλο τακτικό συνεργάτη – φίλο του Νίκου Αγγελίδη, στο «ΑΕΚ Live», γιατί ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ του ΄Αγγλου ΜΑΡΚ-«ΜΑΡΚΑ Μ΄ΕΚΑΨΕΣ», δηλαδή από την διαιτητική επικαιρότητα .΄Ομως, ποντάρω στην κατανόηση, που μου δείχνει όλο το σάίτ, χάρη στο οποίο «η χάρη μου έχει φτάσει ως το καταπληκτικό «SPORTS TRIUNFO», που το θαυμάζω εδώ και πολλά χρόνια και το θεωρώ – ας μου επιτραπεί αυτός ο χαρακτηρισμός, αυτός ο παραλληρισμός, ως το «ΟΜΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑΟΒΥΖ(αντιν)ΟΓΑΛΑΚΤΟ του Νικο-Αγγελιδικού, με την ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ «Χ» να αποτελούν τεράστιο παράδειγμα πολεμικότητας, θαρραλεότητας, αγωνιστικότητας, εντιμότητας, καθαρότητας, ΑΕΚο-Αγια-Σωφροσύνης!

• ΑΦΟΥ, λοιπόν, έχω λάβει το «πράσινο φως», για να αντικαταστήσω άλλη γραφίδα (…για την οποία ξέρω, ότι σήμερα θα έδινε πολλή έμφαση για το πώς «εντελώς ξαφνικά» οι Ζήσης – Σπανούλης – Μπουρούσης εκδήλωσαν την διάθεση να επιστρέψουν στην Εθνική (= την πραγματική και όχι την «δηθενική» υπό τον Θανάση Σκουρτόπουλο, που δεν μπορεί να στεριώσει σε κανένα πάγκο ομάδας Α1ης και παρά την αβάντα Βασιλακόπουλου – ΕΡΤ και σία…), ο δε λατρεμένος μας, «Σεπολιανός» Γιάννης Αντεντοκούμπο ξάφνου ένα πρωϊνό ξύπνησε και μας είπε «Μπορώ να παίζω στην Εθνική, ως τα 40 μου», θαρρείς …κι αγωνίζεται τώρα!

@@@ ΣΟΦΡΩΝΗΣ ΤΙΓΚΙΡΙΔΗΣ:
«ΜΑΡΚ (Κλάτενμπεργκ), … ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ… Γι΄αυτό ΑΕΚ, δια των κ.κ.Δημήτρη Μελισσανίδη και Βασίλη Δημητριάδη, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΚΙ ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ, κάτι που προσπάθησες να πετύχεις, αλλά απέτυχες, κατά την «θανατηφόρα εποχή» επί ΠΕΡΕΪΡΑ, κλώνος του οποίου είναι ο επίσης εκατομμυριοαμειβόμενος υπερόπτης, ψηλομείτης, υπερφίαλος Βρετανός! Ομοιογενής διάδοχος του Πορτογάλου, που αγόταν από την «Μικράς Ασίας 1» και φερόταν από την «Πλατεία Αλεξάνδρας», είναι ο ΄Αγγλος, για τον οποίο παγιδεύτηκε η ΑΕΚ και συνηγόρησε για τον ερχομό του , από την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, συνειδητοποίησε το … «ΜΑΡΚα Μ΄ΕΚΑΨΕΣ»!

@@@ «΄Ανω βουνών και ποταμών» οι «ετυμηγορίες» του Αρχιερέα της ΚΕΔ, μετά και τα γεγονότα της 10ης αγωνιστικής, ότι « Οι διαιτητές τα πήγαν καλά, έτσι να συνεχίσουν»! Ο ΄Αγγλος «προκλητικότερος της πιο ακραίας πρόκλησης» να χρησιμοποιεί τον …ΜΑΡΚαδόρο του και «να σβήνει» ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, όπως:

– ΤΩΝ Παπαδόπουλου, Γρατσάνη-Γκορτσίλα- Μωϋσιάδη , στο 7΄του αγώνα της Τρίπολης, όταν ο Καστάνιο υποπίπτει στο κραυγαλεότατο- πέναλτι μαρς σε βάρος του Τάνκοβιτς, και «το καταπίνουν» σαν στραγάλι της σφυρίκτρας, σαν κοντάρι της σημαιούλας και σαν καλώδια του VAR τους. ΟΤΑΝ στο 44΄ αγνοόυν, ότι ο πρωταγωνιστής σκληρού Γουέστερν , Αργεντινός Χερόνιμο Μπαλάρες, σαν αλογατάρης με το καμουτσίκι και τα σελαχαλίναρα σκαρφάλωσε αντικανονικά- βαρειατοφαουλικά- πάνω στην πλάτη- «σαμάρι» του δύστυχου και τραυματισθέντα ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΤΣΙΓΚΡΙΝΚΙ (=νοκ άουτ για την Πέμπτη, στο ευρωπαϊκό «ντέρμπι» με την ισχυρότατη Μπράγκα και μάλλον την Κυριακή με τον Αλαφουζο-Μπολονικό πάο). Έτσι έγινε το κίβδηλο «1-1» ( ευτυχώς προσωρινό, μόλις ως το 58΄, που ο ΚΑΡΙΜ, σαν «μάγος από την Περσία», έβαλε την ΑΕΚ σε προχριστουγεννιάτικο κλίμα), αλλά να μη γίνεται αντιληπτό ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ από τους «εκλεκτούς» του … χειμερινού κολυμβητή, του συνηθισμένου να ρίχνει Τούμπες (όπως για τον Τζιόλη…) και μετά ολόγυμνος να πέφτει στα νερά του Τάμεσι…!

• ΟΠΩΣ ο σχεδόν μόνιμος, ως 4ος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» , Τρικαλινός Γρατσάνης, …αντικατέστησε, στο 80΄, την Τσόρδια αντικοραϊκή μάσκα με «μαύρο πανί τυφλόμυγας» και … «δεν είδε» τον πρώην του Πανιωνίου Νίκο Παπαδόπουλο, που όρμησε στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και «ζήτησε αίμα, σαν βαμπίρ»! Ούτε ο παρατηρητής (= εφτασφράγιστο μυστικό το όνομα του) αγώνα τον αντιλήφθηκε, ούτε ο σκηνοθέτης της Νοβα, ούτε ο περιγραφέας και ο ρεπόρτερ του (Στυλιάδης- Αργυρόγλου). Ούτε η «Αθλητική Κυριακή», βασικά δια του Βαρούχα, ούτε καμία εκπομπή από τα άλλα κανάλια, θέλησε να κάνει την παραμικρή νύξη- με εικόνα- του ιταμού γεγονότος. Και ο ΄Αγγλος νοερά «το καταπόντισε στον θολό βυθό του λονδρέζικου ποταμού», που προανέφερα και που συμβολίζει την «καθαρότητα» της διαπίστωσης του, ότι «Οι διαιτητές τα πήγατε καλά, έτσι να συνεχίσετε»!…

@@@ ΝΑΙ, αποθρασυνθείτε «Σιδηροπουλικοί» , που παίξατε στην Τρίπολη και δεν δώσατε ούτε κάν κίτρινη κάρτα σε όσα κλαδέμματα Αστεριανών κατά του Μάνταλου, του Λιβάγια, του Τάνκοβιτς, του Σακχόφ, του Ινσούα και όποιου άλλου «Ενωσίτη» είχε τη μπάλα στα πόδια του «περισσότερο από…ένα κλάσμα του δευτερολέπτου»! ΚΑΙ γι΄αυτό αρέσατε στον… «Μ(β)αρκάρη του Τάμεσι»! ΄Οπως τον σαγήνεψαν και οι άλλοι «Σιδεροπουλο-«ιερολοχίτες» , οι «ορκισμένοι»- κραδαίνοντας «μαύρη σφυρίχτρα στο ξίφος τους», Μανούχος- Κουμπαράκης, που θα απέβαλαν τον Χρήστο Τζόλη, στο 55΄του αγώνα της Λαμίας, μόνο, αν ο Σκόνδρας μεταφερόταν εκτός με το φορείο και μόνο, αν το σκορ δεν ήταν 0-1, αλλά 0-3 και πλέον (…βέβαια με τον Πάμπλο Γκαρσία όχι …σαν τον άλλοτε και παίκτη του Παόκ, Καστοριανό Γιώργο Παράσχο, που «πήρε» του 3-0 του Απόλλωνα στο α΄ημίχρονο και «το έκανε» 3-3 με τον Βόλο του παοκτζή συστηματικού διαιτητο-«μπούλλιντερ», κακομαθημένου Αρμ Ουάρντα)!

@@@ ΕΣΕΙΣ (δεν ξέρω ποιός ακριβώς είναι ο αριθμός σας, για τους οποίους έχουν βαλθεί να αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας, προς αυτούς (τους αριθμούς),ότι «οι λοιμωξιολόγοι και σία «τα φουσκώνουν»- τα υπερβάλλουν»- για τα καθημερινά «νέα κρούσματα περί τον θανατηφόρο ιό», από τον οποίο ξέφυγε ένας Μεγαλοεκκλησιαστικός, χάρη- κατά πως δήλωσε- πίνοντας αγιασμό!) …ΕΣΕΙΣ, λοιπόν, φίλοι αναγνώστες των πιο πάνω, μπορεί να εκπλαγήκατε από τα ΜΑΡΚαρισμένα διαιτητικά. ΄Ομως, εγώ, που παρακολουθώ ανελλιπώς τα όσα συμβαίνουν και τα στοιχεία, που βγάζω στην φόρα, είναι αδιάσειστα, τα ήξερα, τα περίμενα, δεν είχα ανάγκη, για «τις αποδείξεις» από την 10η αγωνιστική. ΄Αλλωστε δεν με διαβάζετε για πρώτη φορά , σας είχε εντυπωσιάσει και με όσα κατέγραψα ενόψει Φωτιά- Ευαγγέλου-Μπαξμπάουμ- Μεϊντανά- Μανούχο-Μπαλτά στο ΑΕΚ – Λάρισα… Δεν επανήλθα την περασμένη Παρασκευή, γιατί «το φαρμάκι» από το ουκρανικό «0-3» με είχε παραλύσει, δεν είχα διάθεση ούτε το ρολόϊ μου να κοιτάξω, για την ώρα, αν ήταν πρωί ή απόγευμα ή βράδυ! Οι σημειώσεις, από την προεργασία μου, για τον «διορισμό» Παπαδόπουλου και σία, έμειναν, «ξεροστάλιασαν» στο χαρτί…

@@@ ΕΠΕΙΔΗ εγώ «δεν έπεσα από τα σύννεφα» και τα περίμενα (…όπως το αποψινό γκολ του Καμαρά, στο 33΄, από στρώσιμο του Βρουσάϊ και 0-1 σε βάρος της Μαρσέϊγ του Βίλας Μπόας, άλλοτε προπονητή του Οσφπ και συμπατριώτη του Πέδρο Μαρτίνς) , γι΄αυτό μη υποτιμάτε τα παρακάτω:

• «΄Αγγλε, πολυεξυπνάκια, διαιτητο – Αϊνστάϊν, που έχεις κάνει την πολιτική- τον πολιτικαντισμό ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ (εννοείται , πως δεν αναφέρομαι στο δικηγορικό δίπλωμα σου, αλλά στα «σφυρικτρικά», για τα οποία ο ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΥΑΝ, ΖΟΣΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ, σ΄ έχει «σφυρίξει»-ξεφωνίσει, στο αγγλικό πρωτάθλημα!) κάνε βίωμα σου τούτο:

• – ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΣΟΦΡΩΝΗ Τ.- «LIVE» ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑ- ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ!

@@@ Η ερμηνεία, οι τοποθετήσεις, που έκανε ο ΜΑΡΚ (…είναι αυτός μια μάρκα, «άπαιχτη» ακόμη και σε «τραπέζι» του Μον Παρνές ή του Καζίνο Λουτρακίου!) στα της 10ης αγωνιστικής προσέξτε-διαβάστε όσο πιο καλά μπορείτε:

• 1) Καμπανοβροντία στ΄αυτιά της ΑΕΚ, ότι ΕΤΣΙ θα συνεχίζεται η αντιμετώπιση της έως ότου γκρεμιστεί από την 3άδα-4άδα, προς όφελος του «Σκάϊ»ερ παό και του «Μεγκα»προστατευόμενου άρη. Και έως ότου δεν θα έχει πιθανότητες για να ενοχλήσει ουσιαστικά του «καθεστωτικό» «ερυθρό»-«μαυρο» δίδυμο!

• 2) Την ερχόμενη Κυριακή στο «σταυλοχώραφο» του Αμαρουσίου, με «μάσκες» α)΄το «ξένοι διαιτητές» (γνωστοί στον «Κλάρι» από την Δευτέρα, όπως έκανε για το «οικογενειακό» στο Χαριλάου, με τον Κροάτη, «γαρνιρισμένο» με τον πωρωμένο αντι-ΑΕΚτζή, δεδηλωμένο για «παοκτζίδικη οικογένεια του» και πάντοτε «ούριο προς τους Φαληριώτικους ανέμους», τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη) και β)΄ τον «τεχνητό θόρυβο», ότι Διαμαντόπουλος-Φωτιάς- Μωϋσιάδης- Μπουξμπάουμ «δεν μέτρησαν»…3 (!) «πράσινα» γκολ, άρα – με δεδομένο, ότι ο Μαρκ δεν βρήκε αδικημένη την ΑΕΚ, στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και με το σχετικό «σκριν» από τον «Αθλητικο-Κυριάκο» Παναγιώτη Βαρούχα (!), ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΑΒΑ» ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ»!

• 3) Εκμεταλλεύεται στο έπακρον, έχοντας και την σχετική πληροφόρηση από τον σατανικό προκάτοχο του, ότι η ΑΕΚ έχει μηδενική δύναμη στα ΜΜΕ κι εντελώς διαφορετική παραγοντική φιλοσοφία, δεν είναι όπως ο Οσφπ , ο παόκ, ο παό, το «Σιδηροπουλικό Τάγμα», ώστε από το ξεφωνητό και το «μπούλλινγκ» τους να αναγκάζεται σε «μυθικές κωλοτούμπες»! Π.χ. με τελευταία αυτή με το «Τζιόλης- Σκόνδρας στη Λαμία», αμέσως μετά τις προκάτ κραυγές από τη «Μικράς Ασίας 1- Τούμπας» . Αλλά και όπως μετά το «bullshit»- Σιδηρόπουλος το μέσω της 10ης αγωνιστικής «Πολύ καλή η διαιτησία»!

• Ο «Τίγρης» έχει τα νύχια και τα δόντια του, ΓΙΑ «ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ» ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ, ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ, ΤΑ ΕΜΨΥΧΑ ΚΙ ΑΨΥΧΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»!

@@@ Υπάρχει κάτι από τα πιο πάνω, έστω μία λέξη, μία πρόταση, ένα όνομα, που δεν καταλάβατε; ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ στα πάντα; ΄Οιπως με αποκαλεί ένας αδελφικός φίλος μου, «ΣΟΦΟΣ ΣΟΦΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ»;

• Κόντεψε νας σας αποχαιρετίσω, με μία εκκρεμότητα: ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ «ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ» ή για τις δικές μας εποχές το επώνυμο «ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΙΚΙΔΟΥ», για να μας ανοίξει τα μάτια, για να λύσει το εξής μυστήριο: ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΞΑ-ΝΑ-ΠΑΙ-ΞΕ (φέτος!) ΜΕ 4ο τον ΓΡΑΤΣΑΝΗ, με 1ο τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, με παρόντα (στο Avar) τον Γρεβενιώτη- Ηπείρου) Θεόφιλο Μωϋσιάδη; Και … απουσίασαν οι Ευαγγέλου, Μανούχος, Τζήλος, Σκουλάς, Φωτιάς, Μεϊντανάς, Κωσταράς, Σιδηρόπουλος, Κουμπαράκης, Τζοβάρας, Λάζαρος Δημητριάδης, Ζαχαριάδης ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΚ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ… «ΜΑΡΚες», ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ, βλέπετε, ότι είναι πάμπολλες οι υποχρεώσεις στο ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ «ΚΑΖΙΝΟΤΡΟΦΕΙΟ»!

Βαγγέλης Μανούχος

• Δια ταύτα: ΑΕΚ, τόχουν προγραμματίσει και το δουλεύουν νυχθημερόν, ανά αγωνιστική: (ΚΑΙ) ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚ ΟΥΤΕ ΣΤΗ … «ΜΑΡΚίζα» ΘΕΛΟΥΝ Τ΄ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ! Τι άλλο μου απομένει για σήμερα, από…την Πρωτομηνιάτικη Δεκεμβριανή 2020 ευχή: «ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ,ΚΑΛΑ ΤΕΛΗ, ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΝΑ, ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ»– όπως συνήθιζε να λέει ο παπούς μου…

ΣΟΦΡΩΝΗΣ ΤΣΙΓΚΙΡΙΔΗΣ


Comments are closed.