ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Μαζί σου σε όλα Αγάπη Έρωτα Καψούρα μας

Published

on

Ημέρα χαράς, ημέρα γιορτής, ημέρα ΑΕΚ και σήμερα αυτό το τριήμερο.

Image result for αεκ λεβαδειακός 2-0 πανηγυρισμοί

Πονέσαμε, δακρύσαμε, σπάσαμε και κλάψαμε. Βρεθήκαμε όμως δίπλα στη ομάδα σε επιτυχίες και αποτυχίες.

Βρεθήκαμε δίπλα στην ομάδα στη μάχη για το αυτονόητο….Για το σπίτι μας. Και πλέον βρισκόμαστε κάθε μέρα και πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

Image result for ΑΕΚ πατέρας γιος

Φίλε και αδερφέ ΑΕΚτζή οι μέρες που σου αξίζουν έφτασαν. Ας γεμίσουμε τις δρόμους της πόλης μας, της Φιλαδέλφειας για μία αξέχαστη βραδιά. Μία βραδιά που για τους μεγαλύτερους σε ηλικία αλλά και τους πιο μικρούς θα προκαλέσει συγκίνηση. Θα μας κάνει να δακρύσουμε ξανά από χαρά. Να ζήσουμε αυτό που θέλαμε και έρχεται μετά από 24 χρόνια. Μετά από λύπες και χαρές. Μετά από μάχες και προσπάθειες να κρατήσουμε τα ιδανικά αυτής της ομάδας, την σημαία αυτής της ομάδας ψηλά.

Image result for ΑΕΚ πατέρας γιος

Σε άλλους θα φέρει μνήμες και συγκίνηση. Σε άλλους θα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είναι μία μέρα που συνδέει το παρελθόν με το παρόν. Κάτι που σε όλους όμως ανεξαιρέτου ηλικίας θα φέρει χαρά, συγκίνηση, υπερηφάνεια και θα μας γεμίσει χαρούμενα συναισθήματα.

Μείναμε εδώ σε όλα και θα τα ζήσουμε όλα ΜΑΖΊ. Ας αφήσουμε τα συναισθήματα μας ελεύθερα. Μικροί και μεγάλοι. Από παππού, στον πατέρα και μετέπειτα στο γιο. Ας το χαρούμε!

Και στις 12 του μήνα ας γράψουμε όλοι μαζί άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία αυτού του συλλόγου που κουβαλάει τα ιδανικά μας, τα πιστεύω μας, την προσφυγιά και άλλα πολλά χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ταυτιζόμαστε. Ας πάρουμε το κύπελλο και το νταμπλ. Ας σπρώξουμε την ομάδα και σε αυτό το στόχο με την φωνή μας, το πάθος μας, την αγάπη μας.

 

 

Continue Reading
Advertisement