Η ιστορία γράφει … ΑΕΚ!

0

Εδώ θα μιλήσω για ένα μαγικό ταξίδι δυο ημερών, τον Δεκαπενταύγουστο (!) στην Καρδίτσα

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν με ένα τηλεφώνημα προσκάλεσαν τον πατερά μου στην Καρδίτσα για να παραβρεθεί στα 35ο Καππαδόκεια . Τώρα εσείς θα αναρωτιέστε τι είναι τα Καππαδόκεια; Τα Καππαδόκεια είναι γλέντια δυο ημερών που γίνονται κάθε χρόνο σε ένα χωριό 20 λεπτά από την Καρδίτσα, το Καππαδοκικό. Εκεί ο πατέρας μου είχε κάνει πρόπερι παρουσίαση του βιβλίου του ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, αφού εκεί υπάρχει η ομάδα Α.Ε Καπαδοκικού, η οποία έχει έμβλημα τον δικέφαλο αετό. Τότε στην παρουσίαση είχαμε πάει μαζί, οι δυο μας… Θυμόμουνα με αγάπη και νοσταλγία εκείνες τις στιγμές. Σε αυτό το χωριό συναντάς μόνο Ενωσίτες, ανθρώπους που αγαπούν την ΑΕΚ, αλλά  και τη δική τους ΑΕΚ, την ΑΕ Καππαδοκικού.

Τετάρτη μεσημέρι φτάσαμε στην Καρδίτσα και το βράδυ πήγαμε στο χωριό για το γλέντι. Περάσαμε πολύ ωραία, οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ φιλόξενοι.

Την Πέμπτη πήγαμε βόλτα το πρωί στο κέντρο της πόλης με μια καλή συνάδελφο του πατέρα μου από την ΕΡΤ Καρδίτσας, τη Δώρα Μήτρα και μετά μεσημέρι πήγαμε για φαγητό. Ύστερα πήγαμε στο δωμάτιο για να χαλαρώσουμε και το βράδυ… ξανά στο Καπαδοκικό για το δεύτερο γλέντι. Εγώ βέβαια πήγα να δω την ΑΕΚ στο καφενείο δίπλα…  Είχα να την δω τόσο χάλια πολύ καιρό…

Κατά της 11 φύγαμε και πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί, παραδοσιακό, το έχει ένας γνωστός φίλος της ΑΕΚ, ο Λάκης…  Το μαγαζί ήταν και μπακάλικο ταυτόχρονα. Μοναδική εμπειρία, είδα για πρώτη φορά στη ζωή και ένα τζουκ μποξ να παίζει παλιά τραγούδια.

Την επόμενη μέρα κατά τις 12 το μεσημέρι, η παραμονή μας στην Καρδίτσα έλαβε τέλος. Σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι ήμουν και εγώ αλλά και ο μικρός μου αδερφός Οδυσσέας. Ήταν ένα από τα πιο ωραία ταξίδια που έχω κάνει… γεμάτο λατρεία για την αγαπημένη μου ΑΕΚ.


Comments are closed.