Πανικός για την ΑΕΚάρα

0

Ήταν 6:30 το απόγευμα, όταν αρχίσαμε να φτιάχνουμε το σκηνικό έξω στο μπαλκόνι για να δούμε την ΑΕΚ ενώ περιμέναμε παρέα.

Γράφει ο Στράτος Αγγελίδης

Βγάλαμε την τηλεόραση έξω, παραγγείλαμε σουβλάκια, πήγαμε πήραμε μπυρίτσες και ήμασταν έτοιμοι για το πρώτο επίσημο της ομαδάρας μας. Όταν είδαμε την αρχική εντεκάδα της ΑΕΚ δεν μας άρεσε και ήμασταν απαισιόδοξοι. Μέχρι το 60ο λεπτό, δεν βλέπαμε μπάλα, γίνονταν πολλά λάθη από πλευράς άμυνας αλλά και επίθεσης.

Γενικά η ομάδα σερνόταν, νομίζαμε ότι θα έρθει 0-0. Αλλά… από το πουθενά γίνεται μια σέντρα και ο Μάνταλος με εξαιρετική κεφαλιά κρεμάει τον τερματοφύλακα και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.  Αρχίσαμε να φωνάζουμε σαν τρελοί… (όπως είμαστε για την ΑΕΚ) και τότε η ομάδα ανέβηκε έκανε φάσεις. Οι άλλοι έκαναν κάποιες φάσεις όχι τόσο επικίνδυνες. Στο 85′ έρχεται και το δεύτερο γκολ από την χρυσή αλλαγή τον Marco Livaja. Οι άνθρωποι από τις διπλανές πολυκατοικίες βγήκαν να δουν τι γίνεται γιατί από τις τόσες φωνές μας νόμιζαν ότι γινόταν σφαγή. Το ματς τελείωσε είμασταν χαρούμενοι που κλειδώσαμε την πρόκριση το θέμα τώρα είναι άμα η ΑΕΚ θα πάει Τραπεζούντα ή Πράγα (πιθανότατα Τραπεζούντα).

Έτσι η μέρα τελείωσε πολύ ωραία με την ΑΕΚ να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα στη Ρουμάνια.

 


Comments are closed.