Μεθοδεύουν κλοπή τίτλου από τον δικέφαλο

0

Πράγματα και θάματα για να μην πάρει ο δικέφαλος το πρωτάθλημα

Στη Χίο γίνεται χαμός… Ενώ έχει αποφασισθεί με επίσημη κυβερνητική βούλα, τα πρωταθλήματα να κατακυρώνονται όπως έχουν στους πρωτοπόρους… εκεί τα πράγματα δεν προχωρούν. Αιτία ο γνωστός Ολυμπιακάκιας ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Χίου και πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ (και επί ΣΥΡΙΖΑ…) Γιώργος Σαρρής.

Ο Σαρρής είναι από τα Νένητα και η τοπική ομάδα, ο ιστορικός Κανάρης ισοβάθμισε με τον δικέφαλο της Χίου, τη Μικρασιατική, την ομάδα του Παντελή Θαλασσινού.

Η ισοβαθμία ευνοεί τη “Μίκρα” όπως την αποκαλούν από το 1924 οι φίλοι της. Η πλέον ιστορική ομάδα της Χίου, που έχει ουσιαστικά ανέβει για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε εθνικό πρωτάθλημα. Έχει παίξει στο παρελθόν στη Δ’ Εθνική, τη σεζόν 2011-2012.

Κι όμως παρότι είναι πρωταθλήτρια και ανεβαίνει με το σπαθί της στη Γ’ Εθνική με διάφορες αλχημείες και ενόψει εκλογών στην ΕΠΟ… δεν επικυρώνεται η βαθμολογία. Οι άνθρωποι της Μικρασιατικής είναι στα κάγκελα και ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους… Το δίκιο της πρωταθλήτριας Μικρασιατικής! Φυσικά η ομάδα που είναι έντονα συνδεδεμένη ιστορικά και συναισθηματικά με την ΑΕΚ θα δώσει τον αγώνα της, αναγκαστικά και εκτός αγωνιστικών χώρων για να βρει το δίκιο της… Λέτε ο κ. Σαρρής λόγω οπαδικών προτιμήσεων να νομίζει ότι οι τίτλοι κρίνονται στα χαρτιά;

Η επίσημη τελική… βαθμολογία όπως παρουσιάζεται στην επίσημη σελίδα της ΕΠΣ Χίου


Comments are closed.