ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mπακάκης: «Τα όνειρα δεν σταματούν»

Published

on

Συγκλονισμένος ήταν στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα και την επίτευξη της πρόκρισης ο Μιχάλης Μπακάκης στον Cosmote Sport: «Ειμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Δεν το πιστεύαμε και τόσο πολύ ότι θα φτάσουμε στην επόμενη φάση, όταν περάσαμε στον όμιλο. Σιγά σιγά όμως και με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που έρχονταν το πιστεύαμε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χαρά έχουμε όλοι. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες, ο κόσμος όλοι. Να δούμε τώρα την κλήρωση, να μας έρθει ένας βατός αντίπαλος και να δούμε και την επόμενη φάση.

Δεν σταματούν τα όνειρα. Ποτέ δεν σταματούν. Εμείς που ήρθαμε από τη Β’ Εθνική η χαρά μας είναι πιο μεγάλη, γιατί περάσαμε δύσκολα. Πέρασε δύσκολα αυτή η ομάδα. Είμαστε περήφανοι που την φέραμε εδώ και μπορούμε και πιο ψηλά»

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement