Να βγάλουμε «Νεστοριδάκια»

0

Την πρώτη τους γνωριμία με τους γονείς και τα παιδάκια έκαναν οι άνθρωποι της νεοσύστατης ακαδημίας ποδοσφαίρου «NESTORAS FC» στο δημοτικό γήπεδο του Νέου Ηρακλείου.

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας γνωστός στο χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου από το επιτυχημένο του πέρασμα στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (futsal) Πρόδρομος Τσολίδης, ο τεχνικός διευθυντής, γνωστός παλαίμαχος τερματοφύλακας Χρίστος Αρβανίτης, ο γιος του Κώστα Νεστορίδη και προπονητής Γιώργος Νεστορίδης, όλοι κάτω από την παρουσία του τεράστιου Κώστα Νεστορίδη έδωσαν το στίγμα και την κατεύθυνση που θα έχει αυτή η νέα προσπάθεια με κεντρικό σύνθημα «Να βγάλουμε Νεστοριδάκια».

Την όλη προσπάθεια που θα συμπληρώσει με την παρουσία του και ο γνωστός μας από το πέρασμα του στην ΑΕΚ Ιβάν Ρούσεφ, τίμησαν σε αυτή την πρώτη παρουσίαση του, εκλεκτά στελέχη της κιτρινόμαυρης οικογένειας δίνοντας έτσι μια ατμόσφαιρα από ΑΕΚ.

Το παρόν έδωσαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο «Πατριάρχης» των οπαδών της ΑΕΚ Αλέξανδρος Μαργαρίτης.

Ο εκδότης του αγαπημένου μας Score Live και σημερινός ιδιοκτήτης του site abola.gr Φώτης Κατσούφης, αλλά και ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιώργος Αράπογλου.

Η αγωνιστική έναρξη της Ακαδημίας ορίστηκε για μετά τις 20 Αυγούστου και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που γεννήθηκαν από το 2014 και πάνω. Όσοι θα ήθελαν παραπάνω πληροφορίες θα τις βρουν στο τηλ. 6972349494 η στη σελίδα της ακαδημίας στο facebook  


Comments are closed.