Δημόσιο Νοσοκομείο βγήκε… σε έρανο!

0

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ… ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας στα καλύτερα του…
Δημόσιο Νοσοκομείο βγαίνει στη γύρα για οικονομική ενίσχυση από τους πολίτες!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ και εκθέτει ανεπανόρθωτα το αρμόδιο Υπουργείο… που φαίνεται πως δεν μπορεί να διαφυλάξει ούτε στα βασικά προβλεπόμενα… τις μονάδες του…

Κατά τα άλλα… προφυλάσσονται ως κόρες οφθαλμού τα ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα που έχουν πάρει εξαίρεση από την πανδημία!!!

Μετά τον σάλο που προκάλεσε ο έρανος που αναρτήθηκε με επίσημο δελτίο τύπου χθες 27 Μαρτίου, βγήκε άρον άρον σήμερα – ενδεχομένως με πίεση άνωθεν – νέα ανακοίνωση την οποία υπογράφει (και αυτή…) ο Διοικητής Γρηγόριος Χάτσιος.
“Ο τραπεζικός λογαριασμός που δόθηκε από τη Διοίκηση του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς στη δημοσιότητα, είναι μετά από αιτήματα συλλόγων και πολιτών για χρηματικές δωρεές στο Νοσοκομείο μας. Οι προμήθειες του Νοσοκομείου γίνονται μέσω του ήδη εγκεκριμένου προϋπολογισμού του, καθώς και την αποστολή αναγκαίων υλικών από το Υπουργείο Υγείας”.
(σημ. Πουθενά στο αρχικό Δελτίο Τύπου δεν αναφέρονται σύλλογοι, που ήδη συνεισφέρουν από μόνοι τους, ιδιαίτερα από το εξωτερικό…)

Στο μεταξύ ως δια μαγείας το πρώτο δελτίο τύπου, αυτό που καλούσε τους πολίτες (και όχι συλλόγους και οργανώσεις…) να συνεισφέρουν οικονομικά, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ από την επίσημη σελίδα του Νοσοκομείου Καστοριάς!

Νίκος Αγγελίδης


Comments are closed.