Ο Μπάμπης Ιντζόγλου αναλύει τον Μοράις, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο

0

Στο ΑΕΚ LIVE και τον Σοφιανό Κανταρίδη, μίλησε ο Μπάμπης Ιντζόγλου, ο θρυλικός οπισθοφύλακας της Ένωσης που έκανε καριέρα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος στην καλύτερη ομάδας της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

pageΟ Μπάμπης Ιντζόγλου είδε τις δυο πρώην ομάδες του και σχολίασε το παιχνίδι κάνοντας και μια πρώτη “αξιολόγηση” του Ζοζέ Μοράις.

“Καμία ομάδα δεν κυνηγούσε τις φάσεις. Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου.Έχω την εντύπωση ότι ο καινούριος προπονητής δεν έχει εγκλιματιστεί στις συνθήκες, να γνωρίσει δηλαδή καλύτερα τα παιδιά και να κάνουν αυτά που θέλει ο ίδιος.

Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή, σταθερή ομάδα, καλύτερη από πέρυσι. Ήρθε για να πάρει το αποτέλεσμα και το έκανε χωρίς να δώσει χώρους. Είναι επιτυχία για τον Πανιώνιο το χθεσινό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας.

Άκουσα κάποια στιγμή ότι ο Μοράις είδε από βίντεο τον Πανιώνιο σε παλιότερο παιχνίδι για να δει κάποια πράγματα. Όπως και να έχει χρειάζεται χρόνο ένας νέος προπονητής, ιδιαίτερα σε μια χώρα που δεν γνωρίζει..
Εξαρτάται από τι θα ζητήσει όμως… Τι τους δείχνει, τι θέλει αυτός. Μπορεί να θέλει πράγματα, δύσκολα για τους δικούς μας παίκτες. Αυτός ο άνθρωπος δούλεψε σε κάποιες άλλες χώρες όπου το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο ψηλά από το δικό μας. Μακάρι να μπορέσει όσο το δυνατό γρηγορότερα να κάνουν τα παιδιά αυτά που θέλει ο ίδιος”.


Comments are closed.