Ο Χρήστος Κεδέρης στο AEK LIVE

0

Μιλήσαμε λίγες ώρες πριν τον αγώνα της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια με τον τοπικό Ιωνικό.

Εδώ θα βρείτε όσα μας είπε ο Ενωσίτης εξτρέμ:

Ερχόμαστε σε μια έδρα που δεν αλλάζει πολλα για την ομάδα μας, παιζουμε εντός έδρας σήμερα και θα θέλαμε να το νιώσουμε ! Υπάρχει φαβορί σε αυτό το ματς και ξεκάθαρα είμαστε εμείς ! Όταν παίζεις με την ΑΕΚ θέλεις να δείχνεις πράγματα ! Εμείς φτιάχνουμε μια ταυτότητα και δεν θελουμε να δίνουμε ελπίδες σε καμία ομάδα. Θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και θα είναι χαρά μας να τους δούμε εκεί.

Το θέμα που προέκυψε με τον Οζμοζούλ,έχει μείνει πίσω ή πιστεύεις ότι θα το βρούμε μπροστά μας στο μέλλον;

Έχει μείνει πίσω από την ώρα που η διοίκηση πήρε απόφαση ! Σίγουρα μας επηρέασε με μεγάλο βαθμό γιατί ήμασταν κάθε μέρα μαζί αλλά το αφήνουμε πίσω. Κανένα αρνητικό δεν έμεινε, δεν θα εμφανίζεται στην ομάδα μας μπροστά μας.

Αγωνιστικά ρωτάω αν η απώλεια ενός τόσο καλού αθλητή,φοβάσαι ότι θα φανεί.Το υπόλοιπο έτσι κι αλλιώς κρίθηκε από την ίδια την ΑΕΚ και τον κόσμο της.Να είμαστε ήσυχοι;

Τελείως ήσυχοι ! Έχουν φροντίσει οι αρμόδιοι να έρθει παίχτης ίδιας αξίας.

Χρήστο έδωσες αγώνα να έρθεις στην ΑΕΚ.Ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία σου όπως παρουσιάστηκε;

Παρά πολύ ! Το παλεύαμε καιρό με τον κοουτς τον πρόεδρο και τον κύριο Παπαχαρτοφίλη, για δύο μήνες σίγουρα, δεν ήθελα να χάσω αυτή την ευκαιρία.

Όταν στο επιτρέπει το πρόγραμμά σου,παρακολουθείς την ΑΕΚ στα άλλα αθλήματα ή προτιμάς να βλέπεις χάντμπολ;

Όχι πάμε με τα παιδιά από την ομάδα και βλέπουμε, πήγαμε στην μπάλα στο βόλλεϊ, θέλουμε να πάμε και από το μπάσκετ. Μακάρι να έχουμε χρόνο να πηγαίνουμε.

Υγεία να έχετε γιατί φέτος περιμένουμε 3 κούπες από εσάς.Σε αφήνουμε να ετοιμαστείς για απόψε. Υπάρχει κάποια ειδική αφιέρωση που θες να κάνεις για τα γκολ που σημειώνεις;

Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αφιερώνουμε τα γκολ στον κόσμο που δεν θα μπορέσει απόψε να έρθει να μας δεί!

 


Comments are closed.