Ο διασυρμός της Α.Ε.Κ. δεν είναι μόνο αγωνιστικός

0

Για εμάς εδώ ο κατήφορος της διοίκησης Μελισσανίδη ούτε ξεκινάει από εδώ, ούτε και δυστυχώς θα τελειώσει εδώ. Ο διασυρμός της Α.Ε.Κ. από ότι φαίνεται δεν είναι μόνο αγωνιστικός. Είναι πολιτικός και κοινωνικός. Και αυτό μας εξαγριώνει ακόμα περισσότερο


Δεν είναι μόνο τα αλυτρωτικά παραληρήματα, η αδιαφορία για το τί είναι και τί πρεσβεύει η Α.Ε.Κ. Τώρα και επισήμως ένας από τους πλέον προβεβλημένους ομοφοβικούς, ρατσιστές, φίλους και διακινητές των πιο ακραίων φασιστικών ιδεών, ο πασίγνωστος Βασίλης Τσιάρτας επιλέχθηκε από το Μελισανίδη να κάτσει στον πάγκο της Α.Ε.Κ.
Για εμάς εδώ η Α.Ε.Κ. είναι μάνα κάθε πρόσφυγα, χωρίς ταυτότητα και εθνική καταγωγή. Αγκαλιάζει ανεξάρτητα από φυλή, φύλο και θρήσκευμα όποιον αντιλαμβάνεται το παγκόσμιο μήνυμα που περικλείει η ιστορία της. Πατάει γερά στους αγώνες αυτού εδώ του λαού να τινάξει από πάνω του την όποια οικονομική και πολιτική σκλαβιά που επίμονα ντόπιοι και ξένοι με γεμάτες τσέπες παλεύουν να του επιβάλλουν.
Η Α.Ε.Κ. είναι το αντάρτικο στο σημερινό ολοκληρωτισμό του No Politica, που τώρα θέλει να επιβάλλει τον Τσιάρτα.
Έξω αυτός και αυτοί που θέλουν να τον επιβάλλουν, τουρίστες της ιστορίας της Α.Ε.Κ., δυσφημιστές των αξιών της.
Η πρόσληψη του Τσιάρτα δε θα περάσει. Με προσπάθειες μέσα και έξω από το γήπεδο, ενωτικά με όλους τους Ενωσίτες που καταλαβαίνουν τί σημαίνουν τα τρία μαγικά γράμματα, ο Τσιάρτας δε θα κάτσει στον πάγκο της προσφυγογέννητης Α.Ε.Κ.
Υ.Γ. Στις εικόνες δείγματα του ανήκουστου Τσιάρτα όπως τα συνέλλεξαν τα αδέρφια από το aek-live.gr

Σύνδεσμος φίλων ΑΕΚ “Σπύρος Κοντούλης”


Comments are closed.