Ο Μάσιμο, ο Χιμένεθ και η διοίκηση

0

Πολύς λόγος γίνεται για τα αποτελέσματα της ΑΕΚ του Χιμένεθ σε σχέση με αυτά του Καρέρα. Σίγουρα τα αποτελέσματα που φέρνει η ΑΕΚ του Χιμένεθ δεν είναι τα αναμενόμενα και επιθυμητά

Ας δούμε όμως χοντρικά πως έχουν τα πράγματα:

Ο Μάσιμο Καρέρα στα 12 παιχνίδια, είχε 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στα ντέρμπι είχε δυο ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ και μια ήττα με ΠΑΟ.
Ο Μανόλο Χιμένεθ στα 11 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει μέχρι σήμερα συγκεντρώσει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στα ντέρμπι είχε μια νίκη με ΑΡΗ, δυο ήττες με ΟΣΦΠ και ΑΡΗ και μια ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναμένεται το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟ.

Πάνω κάτω τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής ο Μανόλο δεν είναι περισσότερο ενθαρρυντικά από αυτά του Μάσιμο.

Βέβαια ο Μάσιμο ανέλαβε την ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν και ήταν υπεύθυνος στο να προετοιμάσει την ομάδα για πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο Μανόλο ανέλαβε μια ΑΕΚ μεταχειρισμένη και κακομεταχειρισμένη. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να φορτώσουμε στο Μανόλο την απουσία φυσικής κατάστασης και ψυχολογίας που είχε το ρόστερ όταν ο ίδιος ανέλαβε την ΑΕΚ.

Όπως επίσης δεν είναι δίκαιο να του φορτώσουμε την ήττα της ΑΕΚ με 3:0 από τον ΟΣΦΠ, αφού ήταν το πρώτο του ματς μια εβδομάδα αφού ανέλαβε την ομάδα.

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι η Ένωση άρχισε να δένει περισσότερο σαν ομάδα με τον ερχομό του Χιμένεθ, ανεξαρτήτως αν δεν κατάφερε ακόμα να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα που ήθελε.
Επιπλέον μέσα σε όλο αυτό το χάλι που αντίκρισε, ξεκίνησε και η διοργάνωση του Κυπέλλου (όπου μέχρι στιγμής δεν τα έχει πάει και άσχημα) και άρα είχε διπλάσιους αγώνες ανά εβδομάδα για μια ομάδα που δεν είναι καθόλου φορμαρισμένη (συμπεριλαμβάνουμε και τους εξ αναβολή αγώνες λόγω της πανδημίας).
Μην ξεχνάμε ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, είναι δυο στόχοι που θέλει πολύ η ΑΕΚ του Χιμένεθ, για να μπορούμε να πούμε ότι δεν πήγε στράφι ολόκλρη η χρονιά.

Στην συνέχεια με το αγωνιστικό pressing ήρθαν και οι τραυματισμοί, ενώ παράλληλα δεν έγιναν και οι απαραίτητες μεταγραφές που θα βοηθούσαν την ομάδα.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει λοιπόν, ο Μανόλο έχει αρκετά ελαφρυντικά.
Η Διοίκηση όμως δεν έχει καθόλου ελαφρυντικά και δεν σας κρύβω την ανησυχία μου όταν βλέπω όλες αυτές τις σκοτεινές κινήσεις που εκτυλίσσονται μέσα στην ΠΑΕ.
Όσο η διοίκηση δεν μας ενημερώνει για τα όσα συμβαίνουν μέσα στην ΠΑΕ, είναι φυσικό να αναστατωνόμαστε όλοι και να δημιουργούμε σαματά και πανικό!
Αυτή η σιωπή από πλευράς ΠΑΕ μας σκοτώνει όλους.
Το καράβι αργοβουλιάζει κι εμείς τρέχουμε πάνω κάτω στο κατάστρωμα, χωρίς να ξέρουμε τους λόγους του ναυαγίου.

 


Comments are closed.