Ο νέος… Μαύρος Πάνθηρας της ΑΕΚ!

0

Μια ταλεντάρα, από τις λίγες πήρε η ΑΕΚ στο μπάσκετ. Ο 16χρονος Φέλιξ Ογκμπέντε έχει όλα τα χαρακτηριστικά να εξελιχθεί. Έκλεψε την παράσταση στο Πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας της ΕΣΚΑ, τον είδαν και τρελάθηκαν οι μανατζαραίοι για τα εντυπωσιακά σωματικά και αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και έγινε μάχη (λέει η ιστορία…) με τις βαζέλες και τους άλλους λεχρίτες (ούτε το όνομα τους δεν θέλουμε να γράφουμε) για την απόκτηση του.

Ο Ογκμπέντε υπέγραψε που είναι θέμα χρόνου να πάρει την ελληνική υπηκοότητα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ένωση μέχρι το 2025!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«ΑΕΚ BC ενισχύει το παρόν της, προκειμένου για άμεσες επιτυχίες, αλλά συνεχίζει να βλέπει και προς το μέλλον.

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι υπέγραψε σήμερα (05/08) πενταετές συμβόλαιο, ήτοι έως το 2025, ο αθλητής της, Φέλιξ Ογκμπέντε (16 χρ., 2μ.00). Ο νεαρός φόργουορντ υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών της Ομάδας Παίδων του Βαγγέλη Τσεπέλη, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας της ΕΣΚΑ.

Η παραπάνω εξέλιξη συνιστά απότοκο της απαιτητικής και αποτελεσματικής προσπάθειας, που καταβάλλεται επί μακρόν από τους προπονητές, τους σκάουτερ και τους επιστημονικούς συνεργάτες της ΑΕK ΒC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA.

Ο Φέλιξ, συνοδεία των γονέων του και του πρώην προπονητή του Σπύρου Βελλινιάτη – υπό τις οδηγίες του οποίου εκπαιδεύτηκε για πέντε χρόνια- επισκέφτηκε σήμερα τα Γραφεία της «Βασίλισσας», στο Νέο Ηράκλειο. Ο Φέλιξ στα πρώτα του μπασκετικά βήματα φόρεσε τη φανέλα των Τριών Αστέρων, της Ελευθερίας Μοσχάτου και του Ανταίου».


Comments are closed.