ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πόλυς Χατζηιωάννου μιλάει για την ΑΕΚ, το γήπεδο και τον Μελισσανίδη!!!

Published

on

Για πρώτη φορά ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ένας από τους μεγαλύτερους οικονομικούς αιμοδότες της Ένωσης στη μετά Μπάρλο εποχή, μιλάει δημόσια για την ΑΕΚ!

Ο εφοπλιστής που στήριξε τα μέγιστα το εγχείρημα Νικολαϊδη, μιλάει για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο για την ΑΕΚ, την προοπτική για το μέλλον, για το φετινό πρωτάθλημα, το μεγάλο στοίχημα του γηπέδου και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Πόλυς Χατζηιωάννου βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και πήρε το μικρόφωνο μετά από παρότρυνση του Νίκου Αγγελίδη.

Ξεκίνησε μιλώντας για τον μεγάλο Βάσο Χατζηιωάννου, μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ΑΕΚ και πατέρα του. Χαρακτήρισε την ΑΕΚ μικρόβιο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει πιο αδικημένη ομάδα από την Ένωση μέσα από το πέρασμα των χρόνων. “Η ΑΕΚ έχει εντιμότητα και αγνότητα” είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως “φέτος έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα”.

Σημαντική αναφορά έκανε και για το γήπεδο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. “Είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της ΑΕΚ. Είναι αδιανόητο να θέλουν να σταματήσουν αυτό το έργο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το έβαλε πείσμα, ως Πόντιος… και τα κατάφερε”.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πόλυς Χατζηιωάννου στην πρώτη δημόσια δήλωση του για την ΑΕΚ!

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement