Ο ΣΩΦΡΟΝΗΣ έβγαλε λαβράκια, απ΄τον Πηνειό…

0

…ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

Σοφρώνης ΤΣΙΓΚΙΡΙΔΗΣ: « Παίζουν στη Ριζούπολη ΟΙ ΦΩΤΙΑΣ- ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ, ΜΠΑΛΤΑΣ, που είχαν οριστεί για την 8η αγωνιστική στο αναβληθέν ΛΑΡΙΣΑΣ – Λαμίας! ΄Αχνα από τον Αλέξη Κούγια, που ευνοείται τα μάλα κι από την «εξορία» της ομάδας του Καρέρα στο εντελώς άγνωστο αγωνιστικό τερέν, με την έννοια «γειτονιά» να εμπνέει για προχριστουγεννιάτικη αναψιά … « στα κόκκινα ΦΩΤάκια από την Πέλλα»…

• ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΝΑ ΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΧΟΣ-ΦΩΤΙΑΣ- ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΣΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! ΜΕ ΤΟΝ ΔΕ ΜΕΪΝΤΑΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΧΡΩΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΕΙΡΑ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ β΄ΒΟΗΘΟΥ ΣΤΟΝ ΤΖΗΛΟ (με VAR τον Σιδηρόπουλο!!) ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΑΝ Ο ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ – για να μη μετακινηθεί στους Ζωσιμάδες- , ΑΝΑΒΟΛΗ…

• … Ο Αργίτης ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΟΥΧΟΣ, που ήταν α΄διαιτητής, στο Απόλλων- Λάρισα 1-0, κατά την 4η αγωνιστική, ως 4ος αυτή την Κυριακή «θα φοράει προστατευτική μάσκα ,θα τηρεί την επιβαλλόμενη απόσταση, από τον πάγκο, που θα κάθεται «με λυμένο το ζωνάρι του» ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ;

• «Τρίποντο» από τον εκπληκτικό ΣΩΦΡΟΝΗ ΤΣΙΓΚΙΡΙΔΗ και για την διαιτησία του Σαββατιάτικου αγώνα στο «Νιχάλης Κούσης»,όπου «η μασωνία» θέλει να εκμεταλλευθεί τις ελλείψεις της ΑΕΚ και να της προκαλέσει την πρώτη ήττα, ύστερα από πολύ καιρό, ώστε να μη μπορέσει την ΗΡΩΪΚΗ «ΕΞΟΔΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» !

@@@ ΤΟ «ΑΕΚ LΙVE», όσο κι αν ψυχοπλακώθηκε πάλι, ακούγοντας από τις τηλε-ειδήσεις, πως δεν λέει να κουραστεί ο καταραμένος Κοροναϊός και μ΄επίκεντρο της δράσης του την Θεσσαλονίκη (673) και Αττική (582), προκάλεσε 2.581 νέα κρούσματα, έστειλε στις ΜΕΘ 519 και κατέγραψε άλλους 72 θανάτους, σε κάποια από τις απογευματινές ώρες ανταποκρίθηκε στο τηλεφωνικό κάλεσμα, που του έγινε.

• ΗΤΑΝ ο εκλεκτός φίλος και συνεργάτης του σάϊτ μας, ο ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΤΣΙΓΚΙΡΙΔΗΣ!

• ΧΩΡΙΣ πολλά – πολλά , δύσθυμοι κι από την κλεισούρα, από το Lock Down No 2, αφήσαμε στην απόλυτη διάθεση του την ανοικτή τηλεφωνική γραμμή. Τον ακούσαμε, από την αρχή ως το τέλος και πολλές φορές, στην διάρκεια του μονολόγου του, παρακαλούσαμε να είχαμε φίλο τον …ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ, για να έστελνε δώρο και σε μας, κάτι ανάλογο με ό,τι «διαδυκτιακό» χάρισε στους συμπαίκτες του στη Μίλαν. Δώρο το επίκαιρο – και λόγω…υπουργού Κεραμέως – «εργαλείο» (ας το αποκαλέσουμε έτσι), που παρέχει την δυνατότητα επικοινωνίας, μέσω τηλεόρασης. Οπότε θα ακούγαμε τον Σωφρόνη, παρακολουθώντάς τον ταυτόχρονα κι απολαμβάνοντας την εκφραστικότητα του προσώπου του , που θυμίζει «Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο»- το έτερο ήμισυ του, κατά τις μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΚ από τα γήπεδα…

@@@ «ΣΑΣ τηλεφώνησα κι από την πολύ μεγάλη απορία μου, γιατί δεν είδα , τουλάχιστο στον θετικά διακείμενο προς την ΑΕΚ, γραπτό Τύπο να αναφέρεται έστω μία λέξη, για ΚΑΤΙ, που συσχετίζεται με την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ του Κυριακάτικου αγώνα, στην Ριζούπολη, και το οποίο, κατά την δική μου ερμηνεία, συνιστά ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

• Με τους ψύλλους να μπαίνουν, κατά ολόκληρες αγέλες στ΄αυτιά μου, γιατί δεν έβγαλε άχνα, ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ. Αυτός, που προκειμένου να πλήξει την ΑΕΚ και να καλλιεργήσει τοξικό κλίμα υπέρ των ποδοσφαιρικών συμφερόντων του,ο «κατ’ επάγγελμα» (παραγοντικό) διϋλίζει κάθε «κιτρινόμαυρο» κώνωπα και καταπίνει κάθε «ερυθρόλευκη» κάμηλο!

• ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ, ο απεραντολαλίστατος, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, δεν έκανε ούτε υπόνοια σχολίου, προς την ΚΕΔ του Κλάντεμπεργκ και των Τριτσώνη- Κουκουλάκη, ότι στο παιχνίδι με την εχθρική του ΑΕΚ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 50% (!!) της εξάδας, που είχαν ορίσει για το αναβληθέν (λόγω κοροναϊού) Λάρισα- Λαμία της προηγούμενης (8ης !!) αγωνιστικής!

• ΗΤΟΙ τους ΦΩΤΙΑ (Πέλλας), ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ (Ανατολικής Αττικής) και ΜΠΑΛΤΑ (Αχαίας), που ήταν και για την 8η αγωνιστική (μαζί με τους Τσακαλίδη, VAR Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) και Πάτρα (Μακεδονίας). Ναι, βρε τους αθεόφοβους, στη Ριζούπολη ΠΑΛΙ (!) α΄διαιτητή τον Βασιλειο Φωτιά, βοηθό τον Ράϊχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατοικής Αττικής) και τον Χρήστο Μπαλτά (AVAR). Μαζί με τους Μεϊντάνα (Αχαίας) β΄βοηθό, Ευάγγελο Μανούχο (Αγολίδας για 4ο) και VAR Άγγελο Ευαγγέλου (Αθήνας). Με υποσημείωση, ότι οι τρεις τελευταίοι έχουν παίξει την ομάδα των Κούγια- Γρηγορίου σε άλλα ματς του εφετινού πρωταθλήματος.

• ΟΠΩΣ έχουν αγωνιστεί στην ΑΕΚ ο «Μπουξ» ως ΑΒΑΡ στην γερμανική πεντάδα, κατά το 1-1 με τον Παόκ, , ο Μανούχος ΒΑΡ με τον Οφη και ο Μεϊντάνας ο μοναδικός μη από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, στο Αγρίνιο, στο ΑΒΑΡ με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες και θα ήταν α΄βοηθός του Τζήλου στο αναβληθέν του Χαριλάου (με ΒΑΡίστα τον από τα νύχια ως την κορυφή αντιΕνωσίτη, συστημικό Τάσο Σιδηρόπουλο, που είχε μαζί του…τον ΦΩΤΙΑ, μαζί με τους Κωσταρά, Λάζαρο Δημητράδη, για το Ελβετία- Ουκρανία, που αναβλήθηκε λόγω ιοπυ!)!

@@@ ΕΛΑ, όμως, που ως καθημερινά ασχολούμενος, από «τρέλα», από χόμπι, με την ΑΕΚ, «έπιασα σήμερα αυτά τα λαβράκια από τα θολά νερά του Πηνειού». Κι ανάβω , λόγω ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΦΩΤΙΑ – δεδηλωμένου φιλοαρειανού, χωρίς να τολμάει να θίξει τον Παόκ- «φωτιά στα μπατζάκια τους», ξεσκεπάζοντας τις προσδοκίες, που τρέφει κατά της Μελισσανιδικής ΑΕΚ, ο «επαγγελματίας Λαρισαίος», που έχει ξεσηκώσει, με την αλλοπρόσαλλη στάση του, με τα φιλολυμπιακά ντερτίπια του, με το δούναι και λαβείν παίκτες στον κι από τον Οσφπ ,την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, τον τοπικό Απόλλωνα και όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία , που άκμαζε κάποτε επί εποχής Λέλη, Πηλαδάκη κ.ά.!

* Η ΑΕΚ, για όλα αυτά, που κατασκευάστηκαν και για τούτη την αγωνιστική, με τον Αλέξη Κούγια να ευνοείται για την «εξορία» της πολλαπλά ταλαιπωρημένης ομάδας του Καρέρα στην Ριζούπολη, όπου με προκάλυψη το « στην γειτονιά σας» μια σφυριξιά να κάνει ο Φωτιάς και … προχριστουγεννιάτικ θα είναι σαν «να ανάψουν όλα τα κόκκινα …ΦΩΤάκια, από την Πέλλα»!

* ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ πάλι στον ύπνο η ομάδα, που θαρρείς, ότι προέρχεται από την Λαπωνία, προπομπός του Αη Βασίλη και με την καλοσύνη της ή με το να μη παίρνει αμέσως χαμπάρι, χωρίς «σπίρτο για την χόβολη της κάθε φωτιάς»- που της ετοιμάζει ο κάθε «Κούγιας»- να μη έχει προβληματιστεί ΟΥΤΕ, πως ο Μανούχος «ξέροντας» από Ριζούπολη, ως α΄διαιτητής στην 4η κι αυτή την Κυριακή, ως 4ος , αμφιβόλο, αν φορέσει μάσκα και τηρήσει τις αποστάσεις, από τον «πύρινο» πάγκο, στον οποίο θα κάθεται ανενόχλητος ο «συνομιλητής» και «συνηγορεύων» ποδοσφαιρικά με όλες σχεδόν τις εκάστοτε Αρχές, «θα έχει λυμένο το ζωνάρι του» , θα φωνασκεί προς τους διαιτητές και θα προκαλεί τον Βασιλομπίλαρο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, για δεν φτάνει ως τον «Τίγρη»; Ο Μανούχος , που έχει την «ετικέττα» του « φιλοπαοκτζή ΒΑΡίστα» είναι αποφασισμένος, για να βγάλει σε πέρας την ειδικών δυσκολιών δύσκολη αποστολή του; Ο Αργίτης θα επηρεαστεί, ότι από την 6η αγωνιστική (στο Ατρόμητος- Παναιτωλικός) έχει βρεθεί ξανά μαζί, με τους Φωτιά- Ευαγγέλου, κι έχουν τακιμιάσει; Τον Αθηναίο , που δεν χαλάει ποτέ χατίρι, κατά αρχάς στον Οσφπ του και μετά στην «ασπρόμαυρη» άρχουσα Τάξη;»

@@@ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ( Σωφρόνη Τσιγκιρίδη):
– «΄Αναψε» το τηλέφωνο μου, από την ώρα, που σας μιλάω, αλλά θα σας ευχαριστήσω, για την υπομονή, που δείξατε, ξέρω το πόσο με τιμάει κι εκτιμάει ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ. ΄Ομως , είχα απόλυτη ανάγκη , για να απευθυνόμουν κάπου και να έβγαζα από μέσα μου όσα «με τυρανάνε» , βλέποντας τη «νεκρική σιωπή», από την πλευρά της ΑΕΚ, σ΄αυτό το ΦΟΒΕΡΟ ΦΙΑΣΚΟ της «εν ψυχρώ» μεταφοράς, απόσπασης, των ΦΩΤΙΑ- ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ- ΜΠΑΛΤΑ από το «Αλκαζάρ» στο «Γιώργος Καμάρας»! Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο, τουλάχιστο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και … «οποία σύμπτωση» , ότι αυτό γίνεται υπέρ των συμφερόντων της ομάδας, που «μεταλλάσσει» το «βυσσινί» σε «κατάμαυρο» και το «άλογο» «γίνεται» σε «οχιά», αρκεί να ταπεινωθεί ο «Βυζαντινοαετός», του οποίου το πιο νωπό «αντίγραφο» φιλοτεχνείται, από τον αβοήθητο (από κυβερνήσεις και δήμους, απ΄όλους) Δημήτρη Μελισσανίδη, για να τοποθετηθεί στην πρόσοψη του «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»!

Υ.Γ. Για διαιτησία και οι τελευταίες, για σήμερα, λέξεις μου. Αυτό το Σαββάτο η μπασκετική ΑΕΚ παίζει στο νεοφώτιστο Μεσολόγγι, που κατά πώς λέγεται, αλλά και είμαι σε θέση να ξέρω, πατρονάρεται από το «σύστημα» Οσφπ- Προμηθέα- Μασωνίας! Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει δύο σοβαρές ελλείψεις, λόγω τραυματισμού και κοροναϊού. Για «να τριτώσει το κακό» πρέπει να βγω αληθινός στον φόβο μου, ότι η διαιτητική τριπλέττα Παναγιώτη Αναστόπουλου (Αττικής) Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης) – Μανώλης Τσολάκος (Αττικής) θα σφυρίξουν προκλητικά … «Λοκ Ντάουν», για να εμποδίσουν την αήητητη «ΕΞΟΔΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» των Ζήση, Λοντέσκι, Λάνγκφορντ, Γκίκα, Ματσιούλις, Μορέϊρα , Γιάνκοβιτς Κατσίβελη, Ραγκαβόπουλου, Μωραϊτη ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ»!

Σωφρόνης Τσιγκιρίδης


Comments are closed.