Οι γοργόνες της ΑΕΚ…

0

Το μεγαλείο της ΑΕΚ είναι τεράστιο καθώς η ερασιτεχνική πριν δύο μέρες ανακοίνωσε πως από την περίοδο 2019-20 θα υπάρχει γυναίκεια ομάδα στο πόλο η οποία θα αρχίσει να αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία.

Προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο θα είναι ο Δημήτρης Κρητικός ο οποίος είναι ένας επιτυχημένος προπονητής σε ανδρικό επίπεδο και επίπεδο ακαδημιών. Έχει προπονήσει τις ακαδημίες Πανιωνίου και του Εθνικού με τεράστια επιτυχία κατακτώντας πρωτάθλημα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και έχει κατακτήσει και ανόδους στην Α2 και Α1 με την Γλυφάδα, τον Εθνικό και το Αργοστόλι οι οποίες με τον Κρητικό είχαν φτάσει μέχρι την Α1 οπότε καταλαβαίνουμε ότι είναι μια πολύ καλή περίπτωση για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ. Τα τελευταία 7 χρόνια ήταν προπονητής στην ανδρική ομάδα του Ιωνικού. Έφορος θα είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος ενώ υπεύθυνος θα είναι ο Πέτρος Δεβερίκος. Επίσης πρέπει να προσθέσουμε ότι φάνηκε πολύ πρόθυμος και χαρούμενος να εκπροσωπήσει την γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ.

Ο προπονητής Δημήτρης Κρητικός, δήλωσε στο aek.gr: “Είναι μία πρόκληση για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας πόλο της ΑΕΚ. Αλλάζω ρότα, καθώς μέχρι τώρα ήμουν στον πάγκο ανδρικών ομάδων και ακαδημιών. Νιώθω υπερήφανος που θα εκπροσωπώ μία τόσο μεγάλη ομάδα, με τόσο μεγάλη δυναμική. Μπαίνω σε μία οικογένεια που είναι ενωμένη σαν μία γροθιά. Εύχομαι να έχουμε υγεία και τύχη και να πορευτούμε βήμα-βήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Με οδηγό την ταπεινότητα και με βάση τις ακαδημίες που αποτελούν το μέλλον, κοιτάμε ψηλά. Δεν θέλουμε να είμαστε φωτοβολίδα, αλλά μία οργανωμέη ομάδα που βήμα-βήμα θα φτάσει ψηλά“.

Ο έφορος Πάνος Μιχαλόπουλος, σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: “Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη δημιουργία γυναικείου τμήματος υδατοσφαίρισης για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου. Η ομάδα θα αποτελείται από έμπειρες και νέες παίκτριες και θα συμμετάσχει στην Α2 Εθνική Κατηγορία με στόχο την άμεση άνοδο στην Α1. Και στο γυναικείο τμήμα δεν κοιτάμε να δημιουργήσουμε ομάδες με άλλα ΑΦΜ και να κυνηγήσουμε ανόδους που δεν μας αξίζουν. Το σημαντικότερο είναι, όμως, η δημιουργία των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων για τα νεαρά κορίτσια τα οποία επιθυμούν να ενταχθούν στις τάξεις της ΑΕΚ φορώντας το “κιτρινόμαυρο” σκουφί με τον Δικέφαλο. Συνεχίζουμε ως τμήμα να δημιουργούμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε η ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί αθλητικά και πρωταθληματικά και στον υγρό στίβο“.

Στράτος Αγγελίδης


Comments are closed.