Οι τυφλοί είδαν, οι κουφοί άκουσαν, οι μουγκοί μίλησαν

0

Αετίσιες Κραυγές (13-1-2020)

 

 1. Κάποια αδέλφια και κάποιοι διάσημοι δημοσιογράφοι που έλεγαν ότι έχουν γίνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση μετά την ανατροπή του καθεστώτος Φαταούλ στην ΕΠΟ, τι έχουν να πουν τώρα;

 

 1. Η Ευρωλίγκα είναι η χειρότερη μορφή βιασμού του αθλητισμού από τα ιδιωτικά συμφέροντα. Κουμάντο κάνουν 4 χορηγοί και η διαιτησία είναι χειρότερη από τα χρόνια της ποδοσφαιρικής παράγκας του Θωμά. Είναι η απόλυτη εικόνα της επιχειρηματικής δράσης.

 

 1. Κάποια αδέλφια και κάποιοι διάσημοι δημοσιογράφοι που διαφήμιζαν και πανηγύριζαν με το VAR παρουσιάζοντας το ως επαναστατική εξέλιξη δικαιοσύνης τι έχουν να πουν τώρα;

 

 1. Η γενιά των προσφύγων, Μάνα με τα μάτια που φλογάνε, κίνησε τότε σηκώνοντας στον ώμο σαν να ήταν το μωρό της, τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, το θαύμα των προσφύγων, την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 

 

 1. Είναι ανούσιο να κρατάς έναν παίχτη που θέλει να φύγει μας είπαν πολλά αδέλφια για τον Σαντ Ρος. Το ερώτημα όμως που θέλει απάντηση, σκέψη και μελέτη είναι το γιατί όποιος παίκτης δείχνει ότι ανήκει σε ανώτερο επίπεδο θέλει να φύγει;

 

 1. Οι διαιτητικές σφαγές είναι διπλή κατάρα για την ΑΕΚ. Πρώτον για το γεγονός αυτό καθαυτό και δεύτερον γιατί οι πρόθυμοι παρακάμπτες και οσφυοκάμπτες αρπάζουν την ευκαιρία να μεταφέρουν την κουβέντα μακριά από τις ευθύνες του «αφεντικού» τους.

 

 1. Θα κάνουμε ένα διάλυμα στις σημερινές «Κραυγές» από τις αναφορές μας στις μέρες και τα έργα της χούντας των συνταγματαρχών και της CIA. Για αποζημίωση θα καλύψουμε το κενό με μια φωτογραφία.

 

 1. Το ποδόσφαιρο που δεν ξέρουμε ποια ομάδα είναι ποιου, ποιο προπονητικό κέντρο είναι ποιου, ποιο ξενοδοχείο είναι ποιου, ποιες μετοχές είναι ποιου, είναι το ποδόσφαιρο των αφεντικών, το ποδόσφαιρο της επιχειρηματικής δράσης. Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά.

 

 1. Ναι σύντροφοι ΠΑΟΚτζήδες χάλια ήμασταν στην Τούμπα, χάλια είμαστε γενικά αυτό το διάστημα. Το γεγονός όμως ότι επιστρατεύετε τα γνωστά μέσα για να επιβληθείτε μιας ΑΕΚ που είναι χάλια δείχνει τα δικά σας χάλια.

 

 1. Σύντροφε Ρικ Πιτίνο όταν ανέλαβες την Εθνική Ομάδα είπες πως προτιμάς έναν καλό σουτέρ, από έναν συνολικά καλύτερο παίκτη. Ο Χάρης Γιαννόπουλος με 51% στα τρίποντα στη φετινή Basket League δε σου κάνει;

 

 1. Τόσα χρόνια βλέπω τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η εκάστοτε εξουσία της ΑΕΚ, για να κερδίσει χώρο μέσα μας αυτό που ονομάζω «σύνδρομο του περαστικού». Από δίπλα και οι πλασιέ του παντός μάς πουλάνε αυτό που χρειαζόμαστε, την υπομονή. Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 

 

 1. Το μόνο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση είναι η κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης!

 

 1. Αυτή η ιστορία με το VAR τους ξένους διαιτητές τους επιτρόπους της ΟΥΕΦΑ κτλ. έκανε και ένα καλό. Απέδειξε και στον τελευταίο δύσπιστο ότι το πρόβλημα δεν είναι κάποιοι κακοί ή ανεπαρκείς άνθρωποι, αλλά οι μηχανισμοί προστασίας των «επενδυτών».

 

 1. Λίγα λέει τα 500 χιλιάρικα που μας έδωσε η ΤΣΣΚΑ για τον Σαντ Ρος. Όταν τα 500 χιλιάρικα είναι το 1/5 ολόκληρου του μπάτζετ της ΚΑΕ ΑΕΚ, πόσα περιμένετε να πάρουμε για έναν παίχτη; Η αγορά που υπηρετούν ΚΑΙ οι μπασκετικές εταιρείες έχει τους κανόνες της.

 

 1. Αυτός ο 33χρονος που έφερε στους βάζελους ο Δημητράκης από τη μπασκετομάνα Μπαχαστσεχίρ καλός; Τι λένε οι αθλητικοί υπάλληλοι του φαρμακοτρίφτη;

  Καλοί μου οπαδοί του φαρμακοτρίφτη όπως αντιλαμβάνεστε δεν ήταν τυχαίο αυτό που συνέβη τότε με τον Πασκουάλ που του χρέωσαν τις μεταγραφικές επιλογές του Γιαννακόπουλου. Είναι πάγια τακτική προστασίας του αφεντικού.

 

 1. Ότι και να κάνετε… άλλοι από πονηριά, άλλοι από μισαλλοδοξία, άλλοι από καιροσκοπισμό, άλλοι από άγνοια, η ΑΕΚ θα είναι πάντα η μεγάλη παρηγοριά για όλους τους αδικημένους. Το μεγάλο χαστούκι για όλους τους κατεστημένους. 8 Ιανουαρίου 2015 

 

 1. Η μόνη εξυγίανση είναι η κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης!

 

 1. Ήταν θέμα χρόνου η αποχώρηση του Σαντ Ρος. Όλοι θέλουν να παίζουν σε ανώτερο επίπεδο. Είναι η διαπίστωση που ακούμε από διάφορες μεριές. Τι είναι όμως αυτό που κρατάει την ΑΕΚ σε χαμηλότερο επίπεδο. Πάλι καταλήγουμε στην δικτατορία του χρήματος.

 

 1. Ο φουκαράς ο Πασκουάλ με το ίδιο σχεδόν μπάτζετ σας έβγαζε 4ους σε 2 κανονικές περιόδους. Αλλά δε πρέπει να πείτε του Δημητράκη ότι στο περιβάλλον της Ευρωλίγκας χρειάζεται μεγαλύτερη χρηματοδότηση, γι’ αυτό φταίνε οι προπονητές και η μαφία.

 

 1. Δε μας έφτανε η αποχώρηση του Σαντ Ρος, είχαμε και τις επισκέψεις του Λαρετζάκη στο «La Fonteta» για να δει από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια… και να οι αγκαλιές και τα φιλιά με Παπανικολάου και τα άλλα τα παιδιά.

 

 1. Τι είναι αυτό που έχει μετατρέψει την μπασκετική ΑΕΚ σε ομάδα σκαλοπάτι και φυτώριο της Ευρωλίγκας; Τα οικονομικά δεδομένα του μπάσκετ της αγοράς. Άλλη μια φορά θα σας πω καλή διασκέδαση στο μπάσκετ των αφεντικών.

 

 1. Ότι και να κάνετε… άλλοι από πονηριά, άλλοι από μισαλλοδοξία, άλλοι από καιροσκοπισμό, άλλοι από άγνοια, η ΑΕΚ θα είναι πάντα το μεγάλο παράδειγμα για όσους αγωνίζονται να μη λυγίσουν. Το μεγάλο πρότυπο για όσους έβαλαν την αξιοπρέπεια πάνω από τα πάθη τους. 8 Ιανουαρίου 2015 

 

 1. Το «1917» του Σαμ Μέντες είναι ένα αγχώδες θρίλερ επιβίωσης, μια συρραφή πραγματικών ιστοριών από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, που έδειξε πως δεν έχουμε κανένα συμφέρον να γίνουμε βορά στα κανόνια των αντιμαχόμενων αφεντικών μας.

 1. Ο Παππάς είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που εμφανίστηκε τα τελευταία 10 χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ (ο Γιάννης εξαιρείται) ανώτερος από Σλούκα και Παπαπέτρου. Η ιδιοσυγκρασία του θα κάνει τέλεια χημεία με αυτή του λαού της ΑΕΚ. Μακάρι να έρθει.

 

 1. Όταν ήρθε ο αμερικανός γερομπισμπίκης έλεγαν ότι το ρόστερ είναι δικής του επιλογής και το χαντάκωνε ο Αργύρης. Τώρα μετά τα χαστούκια λένε ότι του φόρτωσε προβληματικό ρόστερ ο Πεδουλάκης. Καθεστωτική Μιντιοκρατία.

 

 1. Έχετε ρωτήσει αυτούς του ειδικούς που ανέλυαν πως με πολύ δουλειά, όρεξη και όραμα, χωρίς ΠΟΤΕ να θίγεται το οικονομικό θέμα, η μπασκετική ΑΕΚ θα έκλεινε την ψαλίδα από τους άλλους δυο, τι γίνεται τελικά… σκούριασε το ψαλίδι και δε κλείνει;

 

 1. Ότι και να κάνετε η μεγάλη πλειοψηφία του λαού της ΑΕΚ δεν θα προσκυνήσει κανένα βιομήχανο, κανέναν εφοπλιστή, κανέναν φαρμακοβιομήχανο, κανέναν μεγαλέμπορο και κανέναν μεγαλοεργολάβο. 8 Ιανουαρίου 2015 

 

 1. Άσε μας ρε γεροπιπίνο που ήρθες από το Αμέρικα να μας πεις ότι στο μπάσκετ της αγοράς παίζουν ρόλο τα μπάτζετ. Εμείς με 3 εκατομμύρια μπάτζετ και γήπεδο στα Λιόσια θα κάνουμε την επανάστα!

 

 1. Τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ ΑΕΚ σηματοδοτούν μια μάχη σώμα με σώμα με Προμηθέα και Περιστέρι για την δεύτερη θέση όσο τα αδέλφια της Χαλυβουργίας θα βολεύονται στην Α2 και για καμία νίκη με τον φαρμακοτρίφτη κάθε δέκα χρόνια.

 

 

 

Παναγιώτης Αλιατάς

[email protected]

twitter

facebook

 

 

 


Comments are closed.