Όλα τα βουνά είναι ΑΕΚ

0

Η Αυτόνομη Ορειβατική Φράξια της ORIGINAL21 όπως συστήνεται, κατέκτησε και την κορυφή του Χελμού στα 2355 μέτρα.

Κατακτητές της κορυφής, λάτρεις της φύσης και της ΘΕΑΣ ΑΕΚ έστειλαν στο aeklive τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους με το εξής κείμενο:

Μέχρι τώρα έχουμε κατακτήσει 16 βουνά στην Ελλάδα. Μας μένουν άλλα 9 μέχρι τον Όλυμπο και ο μόνος λόγος που επιθυμούμε να ανεβαίνουν οι φωτογραφίες μας, σε sites προσκείμενα στην ΑΕΚ, είναι ότι θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα στον απλό φίλαθλο ότι οι οργανωμένοι οπαδοί δεν υπάρχουν μόνο για μπύρες, τσιγάρα και επεισόδια αλλά μπορούν να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό άθλημα της ορειβασίας, περπατώντας 4-5 ώρες μέχρι την κορυφή και άλλες τόσες για τον γυρισμό, με μόνη παρέα την φύση και ένα κασκόλ ή μία σημαία της ΑΕΚ. Αυτοί είμαστε και αυτό προσπαθούμε να προωθήσουμε.
Είμαστε μαζί τους και θαυμάζουμε αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι. Σε μια εποχή που η φύση απειλείται από πυρκαγιές, πλημμύρες, κάθε είδους  φαινόμενα που η παρέμβαση του ανθρώπου κάνει την ίδια την φύση να μην μπορεί να τα αντιμετωπίσει, και που το ΚΕΡΔΟΣ προτάσσει την αντικατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος με ανεμογεννήτριες, τους κάμπους με φωτοβολταϊκά και το πράσινο με τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες που δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να σεβαστούν την περιοχή που τις φιλοξενεί, είμαστε στο πλάι εκείνων που επιμένουν να ζουν μέσα στην φύση, χωρίς να την φέρνουν στα μέτρα τους. Η σημαία της ΑΕΚ που καρφώνεται στην κορυφή των πιο ψηλών βουνών, είναι το καρφί στο μάτι τους. Είναι ο πιτσιρικάς που θα βγάζει για πάντα την γλώσσα σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να ταυτίσουν τον κόσμο και την ίδια την ΑΕΚ με καταστροφή του περιβάλλοντος…

Εκεί που τολμούν οι αετοί θα βρείτε το κασκόλ της ΑΕΚ!!!


Comments are closed.