ΟΛΟ το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στο Ποδόσφαιρο Σάλας

0
ΑΝΔΡΕΣ: Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα οι πρωταθλητές κόντρα στη 10η Σαλαμίνα, εκτός έδρας, το απόγευμα του Σαββάτου και ίσως αυξήσουν περισσότερο τη διαφορά από Δούκα και Παναθηναϊκό, αφού δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες του Ικονίου και του Μινώταυρου αντίστοιχα.
Κ18: Νίκη στη τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα διεκδικήσει και η Κ18 στο ίδιο γήπεδο με τη τελευταία ομάδα της Σαλαμίνας, η οποία έχει μόνο μια νίκη. Η ΑΕΚ εκτός απροόπτου θα τερματίσει 2η, εκτός αν ο Ερμής Ζωγράφου κάνει την έκπληξη και κερδίσει τον πρωτοπόρο Δούκα.
Κ14: Με την αδύναμη Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής αγωνίζεται η ένωση, που στόχο πλέον έχει την είσοδο στη τετράδα στη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Κ12: Δύσκολη αποστολή των κιτρινόμαυρων με τον τρίτο στη βαθμολογία Αστέρα Βύρωνα
Κ11: Η πρωτοπόρος ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον πέμπτο στη βαθμολογία ΠΑΣ Γέρακα και με νίκη ίσως ξεφύγει από τον άμεσο διώκτη της Ηνίοχο, που δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Ικονίου.
Κ10: Νίκη μόνο θέλει η ΑΕΚ στο ντέρμπι με το Νέο Ικόνιο για να μείνει κοντά στη πρωτοπόρο Άνοιξη Παιανίας. Οι δυο ομάδες έχουν δύναμη τους την επίθεση, ειδικά η ένωση που έχει σημειώσει τα περισσότερα γκολ από όλες τις ομάδες σε όλες τις κατηγορίες. Το Ικόνιο με νίκη πλησιάζει στον πόντο την ΑΕΚ

Comments are closed.