ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ο Κολονέλο και το γήπεδο της ΑΕΚ…

Published

on

Ο άμεσος συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα, Τζιανλούκα Κολονέλο εξέφρασε την εμπιστοσύνη που έχει για τον Ιταλό τεχνικό της “Ένωσης”, ενώ τόνισε το όνειρο να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο, άμεσος συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα, παραχώρησε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα “Ώρα των Σπόρ”, όπου μίλησε για την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο του Μάσιμο Καρέρα, το όνειρο του να μπει στην “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”, την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία με το θέμα του Κορωνοϊου και για το πως η διακοπή λόγω της πανδημίας, επηρεάζει την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κολονέλο:

«Πρόκειται για έναν 100% επαγγελματία και καταπληκτικό άνθρωπο. Αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και έχει δεθεί πολύ με την ΑΕΚ. Είναι πολύ όμορφη η σκέψη να μπούμε μαζί στην ‘Αγια-Σοφιά’. Μοιάζει με ένα πολύ όμορφο όνειρο και ανυπομονούμε να μπούμε όλοι μαζί στο νέο μας γήπεδο»

Για τις τραγικές στιγμές που περνάει η Ιταλία λόγω της πανδημίας. «Αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία με τους πολυάριθμους νεκρούς είναι μια τραγωδία, ένας πόλεμος. Πονά η καρδιά μου με αυτό που συμβαίνει. Για κανέναν δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά μου παραμένουν στην Ιταλία και έχω πολλούς μήνες να τα δω από κοντά. Οφείλουμε όμως όλοι να κάνουμε υπομονή για να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση»

Όσο για το πώς επηρεάζει την ΑΕΚ; «Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει το συντομότερο όλο αυτό. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που συνεργαζόμαστε με αυτούς τους παίκτες. Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια και όλοι μαζί θα το περάσουμε αυτό».

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version