Όλοι ψάχνουν την επιβεβαίωση κόντρα στην ΑΕΚ

0

Το ποδόσφαιρο πρωτίστως είναι ένα παιχνίδι και θα πρέπει λοιπόν να το απολαμβάνουμε. Σίγουρα πίσω από αυτό το παιχνίδι διακινείτε πολύ χρήμα, αλλά αυτό αφορά εκείνους που το διακινούν… και όπου υπάρχει χρήμα, υπάρχει και διαφθορά (Αλιμπαμπάδες με τους 40 κλέφτες έκαστος)

 

Το ομορφότερο όμως πράγμα σε κάθε ματς είναι η αγωνία του αν θα κερδίσεις ή όχι. Αυτό ισχύει για τις ομάδες που υποστηρίζουν την διαφάνεια. Αντιθέτως μια ομάδα που πάει σπρωχτή για να κερδίζει συνεχώς, ναι μεν απολαμβάνει τα τρόπαια (που κατά κανόνα είναι κάλπικα), αλλά οι οπαδοί που σίγουρα είναι γνώστες των πραγμάτων (διότι έχουν μάτια και βλέπουν) δεν απολαμβάνουν την μαγεία του ποδοσφαίρου, την μαγεία της αγωνίας… δεν απολαμβάνουν τις στιγμές και ας μην το παραδέχονται για λόγους εγωισμού. Είναι δυστυχισμένοι οπαδοί που κατά βάθος έχουν χάσει το ένθερμο ενδιαφέρον τους τόσο για το άθλημα, όσο και για την ομάδα της οποίας δηλώνουν οπαδοί.

Δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα που να μην έχει εμπλακεί στη διαφθορά, ΕΚΤΟΣ από την ΑΕΚ ή μήπως μου διαφεύγει κάτι; Γι’ αυτό και όλες οι αντίπαλες ομάδες θέλουν να κερδίσουν την καθαρή και αγνή μεγάλη ΑΕΚ.

Παίζουν με λύσσα κόντρα στην ΑΕΚ, διότι ζητούν επιβεβαίωση… όποια ομάδα κερδίσει την ΑΕΚ αξίζει σαν ομάδα, όποια χάσει είναι ακόμα μικρή μπροστά στο μέγεθος της ΑΕΚ. Το ίδιο κάνουν και οι μεγάλες ομάδες όταν παίζουν κόντρα στην Ένωση, που πιο πολύ από όλες ψάχνουν αυτή την επιβεβαίωση και ας βάζει το χεράκι της η διαιτησία όταν βλέπει ότι δεν πρόκειται τελικά να την βρουν αυτή την ρουφιάνα την επιβεβαίωση. Καμία μικρομεσαία ομάδα δεν παίζει με λύσσα κόντρα στις σπρωχτές «μεγάλες» ομάδες, διότι γνωρίζουν πολύ καλά το αποτέλεσμα εκ των προτέρων. Μόνο με την ΑΕΚ θυμούνται τη λύσσα τους… εκεί όπου όλα παίζονται στο φως και με διαφάνεια.

Η ΑΕΚ πάντα έπαιζε τίμιο και ποιοτικό ποδόσφαιρο και πάντα αποτελούσε σημείο αναφοράς στην super league. Αυτή είναι η ΑΕΚ… και είμαστε ευλογημένοι όσοι υπερασπιζόμαστε το όνομά της.

Εμείς δεν ψάχνουμε επιβεβαίωση… ξέρουμε τι είμαστε, που βρισκόμαστε και που πάμε…

ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΝΟ!!!

 


Comments are closed.