EDITORIALS
Όλοι τρώνε τα λυσσακά τους… για να γονατίσουν την ΑΕΚ!

• ΑΥΤΟΙ, ΠΑΝΥΤΩΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟ!
• Φρίξος Κώνστας: Γιώργος Δώνης και Μίκαελ ΄Ενινγκ έχουν βάλει για στόχο τους τον Μάσιμο Καρέρα!
@@@ ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Η 4η Μαρτίου είναι ημερομηνία, που «έχει σημαδέψει (προσωπικά) την ζωή μας». Πριν από δύο χρόνια, λίγες ώρες μετά το ΑΕΚ- Κόροιβος, που παρακολουθήσαμε στο Οακά,κι ενώ είχαμε βγει στην θαυμάσια κρητική ταβέρνα «Ανυφαντού», στο Καματερό, υποστήκαμε σοβαρότατο καρδιακό επεισόδιο. «Είδαμε τον Χάρο με τα δόντια και το δρεπάνι του», αλλά όπως σχολίασε και ο σπουδαίος καρδιοχειρουργός του «Ερρίκου Ντινάν», ο κ. Ανδρικόπουλος : «Ο Θεός δεν σας αγαπούσε απλά, σας λάτρευε»! Κι έτσι , ύστερα από τρεις ανακοπές και «θεοφρουρούμενοι επί 12 ημέρες στην εντατική μονάδα θεραπείας του αθηναϊκού νοσοκομείου» ξανασταθήκαμε όρθιοι. Βεβαίως και θα είμαστε σήμερα παρόντες στο διπλό μέτωπο του Οακά, ενώ δεν θα έχουμε χρόνο για να παραβρεθούμε το απόγευμα (στις 3) στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, για την κηδεία του «πρωταθλητή ΄71» Ανδρέα Παπαεμμανουήλ.
@@@ ΄Αραγε τι θα μας επιφυλάξει η 4η Μαρτίου 2020; Φυσικά αναφερόμαστε στους δύο πολύ κρίσιμους και δύσκολους αγώνες α)΄ της μεν ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με τον αφιονισμένο ΄Αρη, που «ανά λεπτό της ώρας» ντοπάρεται από τον ΄Αγγελο Χαριστέα και με λεγάμενα από τον υποτακτικό του του Γερμανό προπονητή, Μίκαελ ΄Ενινγκ, αλλά και από «εκτάκτως παθιασμένους» παίκτες του «μίνι Οσφπ» (π.χ. τους Πορτογάλους συμπατριώτες του διαιτητή(!) Ούγκο Σόουζα, Μπρούνο Γκάμα, τον Γάλλο Λίντσεϊ Ρόουζ, τον Νιγηριανό Μπράουν Ιντέγε). Και β)΄της δε μπασκετικής ΑΕΚ με την «Μερκελική» Βόννη (= που «καθάρισε» και τον Παόκ, για το Τσάμπιονς Λιγκ.
@@@ Περιττό να κινδυνιολογήσουμε, με αφορμή την «αφρισμένη» επικαιρότητα:1)’ περί του υβριδικού πολέμου, που έχει κηρύξει ο Μωαμεθανός «σύγχρονος Χίτλερ» , κατά της πατρίδας μας, στον ΄Εβρο και στο Αιγαίο, 2)΄ περί την απειλή για πανδημία από τον θανατηφόρο COVID-19. Μια τέτοια αναφορά ενδεχόμενα θα αποτελούσε αναχαιτιστικό παράγοντα για την απόλυτη ανάγκη για Ενωσιτοσυνάθροιση στις εξέδρες αφενός του ανοικτού Οακά, αφετέρου του κλειστού. Η ποδοσφαιρική ομάδα μας χρειάζεται υπεραπαραίτητα τον «12ο παίκτη της», μάλιστα μετά από δύο «νεκρές παρουσίες», λόγω τιμωρίας της έδρας (= με Παναιτωλικό και Οφη). Και η μπασκετική τον «6ο παίκτη της». Εννοείται, ότι η ακεραιότητα της πατρίδας και η υγεία μας είναι «αγαθά» απείρως πιο πολύτιμα και προηγούμενα από οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρον. ΄Ομως έχουμε πλήρη επίγνωση των όσων ισχύουν και κατά πόσο οι καταστάσεις ελέγχονται. ΄Αλλωστε γι΄αυτό κειμενογραφούμε περί των αθλητικών και δεν έχουμε επικεντρωθεί αποκλειστικά στα περί των συνόρων μας και τον Κοροναϊό.
ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ!
@@@ ΒΡΕ, τι κακό είναι αυτό; Τί λύσσα τους έχει πιάσει με το να βάζουν την ΑΕΚ κεντρικό στόχο των φιλοδοξιών κι ορέξεων τους; Ο-Λ-Ο-Ι αναπνέουν και ζουν με το πως θα νικήσουν, πως θα αποκλείσουν, πως υποσκελίσουν βαθμολογικά την ομάδα, που έχει διαπράξει … «το εγκληματικό λάθος» να μη διαιτηρήσει στον πάγκο της τον προπονητο-καρνάβαλο Καρντρόσο και να προσλάβει τον κανονικότατο Μάσιμο Καρέρα!
@@@ Οι ΄Αρης (για το κύπελλο) και ο παό (για τα πλέϊ οφς) πρωτοστατούν αυτή την στιγμή στον αδυσώπητο «ψυχρό πόλεμο» εναντίον της ΑΕΚ, στο «σπάσιμο των νεύρων» κάθε «Ενωσίτη». Το ότι «πριν από αυτούς» ήταν , αλλά και συνεχίζει να βρίσκεται, το δικτατορικό, συστημικό, δίδυμο των Οσφπ και Παόκ δεν ξαφνιάζει κανένα «Δικεφαλοαετίσιο». Δεν προκαλεί απορία, ότι οι μεν «ερυθρόλευκοι» αξιοποίησαν στο έπακρον την συγγενική σχέση τους με την Θεοδωριδοκική Ουέφα και μέσω αυτής ξανάρπαξαν τα πρωτεία στο εσωτερικό. Ούτε, πως «η πολυεθνική» της Μικράς Ασίας 1 –Τούμπα υλοποίησε στην εντέλεια το «πλάνο Α΄» , σύμφωνα με το οποίο «Η ΑΕΚ προσφέρεται ιδανικά, για να καρατομηθεί από τις Big-Δυνάμεις του Κέντρου και ακολουθούν οι «πράσινοι» του Αλαφούζου και οι «κόκκινοι» του Μαρινάκη». ΄Οπου για «το γονάτισμα της Ολύμπου και Πάτμου-Μαρούσι» χρησιμοποιήθηκαν το «Κέντρο Ευωπαίων Διαιτητών» (= ΚΕΔ) , τα «παραρτήματα» (π.χ. Ξάνθης, Ατρόμητου κ.α.), οι «δανεικοί παίκτες» (π.χ. Ουάρντα, Κάτσε, Χαρίση, «καραβιές» σε Βόλο, Οφη κ.λ.π.), οι εξοντωτικές τιμωρίες του… «ΜΑΤιασμένου» Οακά , η «Γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων συμμορία του Πάρκου Γουδή» κι άλλα- κι άλλοι!
@@@ ΑΠΟ την «Χούντα» των συνεταίρων-συμμάχων (=προσωρινά) της Τούμπας και του Φαλήρου , η ΑΕΚ βγήκε νοκ άουτ στην διεκδίκηση του τίτλου, από … «το καλοκαίρι της κλήρωσης των αγώνων»! Μαζί με την προσθήκη του καραγκιοζοπαίκτη προπονητή, που «ανακάλυψε» ο «πέρα βρέχει» τίμιος μεν, αλλά εντελώς ακατάλληλος για διευθυντής, Νίκος Λυμπερόπουλος, έφεραν την «κιτρινόμαυρη» ομάδα σε τέτοια αδυναμία και με τόσες απώλειες, ώστε να αναθαρρύσουν κι αποθρασυνθούν ακόμη και οι … «μέχρι πρότινος» ουραγίσκοι! Οι Παό, ΄Αρης (= για να μη θίξουμε και το φαινόμενο με τους «Γεντι-Κουλίστες» Σαμαράδες- Πουρσανίδη- Νιόπλια- Μαχλά- Σίμο και σία)!
@@@ ΕΤΣΙ, λοιπόν, με την είσοδο του «Μάρτη, κλάφτη…» να έχουμε τις ομάδες των Χαριστέα-΄Ενινγκ- Καρυπίδη – παικτών από τον «μίνι Οσφπ του Χαριλάου» και των Δώνη- Αλαφούζου- Κολοβέτσιου (και βάλε) να απειλούν τον Δικέφαλο Αετό, ότι… «θα τον παλουκοκάψουν»! Τους μεν Θεσσαλονικείς να μη έχει περάσει «ούτε λεπτό», μετά το πρωταθληματικό ΄Αρης- ΑΕΚ 0-1(=5΄Αλμπάνης) και το χλωμότατο ισόπαλο φινάλε στην άδεια ουραγό Νέα Σμύρνη της «χωρίς 10 βασικούς» ομάδας του Ιταλού κόουτς, που να μη δηλώνουν, ότι «Στις 4 Μαρτίου, στο Μαρούσι και θα νικήσουμε και θα εξασφαλίσουμε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου»! Το «έχουν γίνει προκλητικοί, με τις δηλώσεις τους οι ΄Ενινγκ, Σουάρες, Γκάμα, Ιντέγε κι άλλοι», πως «Η ΑΕΚ είναι του χεριού και του ποδιού μας»! Σε τέτοιο βαθμό και με τέτοια λόγια οι «κίτρινοι» του «Κλεάνθης Βικελίδης» απαξιώνουν γηπεδούχο αντίπαλο τους, στον πρώτο ημιτελικό, κατά τις 4 Μαρτίου 2020! Παρότι προέρχονται από το 0-1 του Αλμπάνη και από το 1-2 της περασμένης Κυριακής, με το σούπερ φαουλογκολ του ΑΕΚοεμποτισμένου Βραζιλιάνου, Ροντρίγκο Γκάλο (= που οι ανόητοι ξυρισμενοκεφαλάκηδες του καλοκαιρού έσβησαν το όνομα του από την πρωταθληματική-2018 λίστα)! Τα Αρειαναράκια (= επί τούτου δεν τους αποκαλούμε όπως οι αιώνιοι αντίπαλοι συμπολίτες τους…) από πού και πως αντλούν τέτοιο-τόσο θαρροθράσος; ‘ Ισως κι από την αφάνταστα «περίεργη» απόφαση της Πορτογαλικής ΚΕΔ του Μελό Περέϊρα να κουβαλήσει 5 συμπατριώτες του στην «σέντρα» και το VAR του α΄ημιτελικού αγώνα (= με 6ο διαιτητή, για την θέση του 4ου, τον συστημικό Πέτρο Τσαγκαράκη, που ακόμη δεν έχει σκουπιστεί από «τα φυσίματα» των Φαληριωτών, για την ατιμωρησία του Μουνιέ, πρώην «πράσινου», στον τραυματισμό του τερματοφύλακα Σα. Αντί για αποκλεισμό του γ(ιού) του «παραγκίτη» παλαίμαχου Χανιώτη διαιτητάρχη Γιώργου, διατηρήθηκε στην επιφάνεια…Από πού ο Πέτρος, που πρόσφατα οργίασε και κατά της ΑΕΚ; Είναι διορισμός με την φροντίδα του Φαληριώτη μέντορα του Καρυπίδη;
@@@ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ, με τους Αρειανούς, η συμπεριφορά των «τρίφυλλων». Εκείνοι, μ΄επικεφαλής τον «και…κυβερνητικό επίτροπο», Γιώργο Δώνη. Αυτόν, που έχει για γραμμή του (= την οποία μεταφέρουν και παίκτες του, όπως οι Μπουζούκης, Γιόχανσον, Χατζηγιοβάννης) και … «για καραμέλα του» το «Να-θα τερματίσουμε τρίτοι»! Σκοπός, αλλά και βεβαιότητα των «πράσινων» , πως θα ξεπεράσουν την ΑΕΚ! Αυτό τους ενδιαφέρει κι όχι π.χ. ό,τι και την «΄Ενωση», ήτοι η 2η θέση, αν συνεχιστεί η κατιούσα του Παόκ και οι «Τουμπαμπούσκες» αποδοκιμάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό, Φερέϊρα, θέλοντας την επιστροφή…του διδύμου Λουτσέσκου (= Μιρτσέα-Ρεζβάν)! Από την 3η θέση οι … Δων-Κιχώτες ναι μεν δεν εύχονται να αποδεκατιστεί βαθμολογικά ο «ασπρόμαυρος» μέντορας τους, αλλά καιροφυλάκτούν μη τυχόν και συμβεί κάτι τέτοιο (=αν δεν υποχωρήσουν οι Οσφπ, Λάρισα, Πανιώνιος).Οπότε αυτόματα από το 3οι θα γίνουν 2οι κι έτσι θα λάβουν μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (= εφόσον ευωδοθούν και οι μάχες του Πιλάβιου, στην Ουέφα, για άρση του «πράσινου» εμπάργκο)!
@@@ Ο δον Δώνης είναι ο κινητήριος μοχλός του λυσσαλέου κατατρεγμού της ΑΕΚ. Είναι … «οι Χαριστέας- ΄Ενινγκ» του Νότου! Εκτός των άλλων από ζήλεια και φθόνο, από κόμπλεξ για την καθολική αναγνώριση, που απολαμβάνει πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο μαξ-Μάσιμο Καρέρα. Ο προπονητής, που κάθε μέρα, η οποία περνάει, όλο και πιο γερά σταθεροποιείται στην συνείδηση των πιστών της ΑΕΚ.
ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ