Ολυμπιακός = ΟΧΕ και ΟΧΕ = Ολυμπιακός κ. Κούγια

0

Το γράφουμε και το λέμε για πολλαπλή φορά, η επένδυση στο τμήμα χάντμπολ, χρειάζεται προστασία

Τι έδειξε η παρέμβαση του επαγγελματία Κούγια, απέναντι στους ‘ερασιτέχνες’, που έκατσαν προσοχή απέναντι του, στην εκπομπή του ACTION24;
Ότι η ομάδα μας ήταν και είναι απροστάτευτη.
Σας φρεσκάρω την μνήμη σας, από το άρθρο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ολυμπιακό σκάνδαλο… σε βάρος της ΑΕΚ!  τι γράψαμε:
…..Συγκυρία… υπέρ του Ολυμπιακού ή σκάνδαλο εις βάρος της ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ;
Ειδικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χάντμπολ Ελλάδος (Ο.Χ.Ε) και μέλος του Δ.Σ , είναι ο Προδρομίδης Χαράλαμπος, Team Manager του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού!!!…….
Eίναι σαν να λέμε, ότι όλοι εμείς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θα δεχόμασταν, ως ειδικό γραμματέα της Ε.Π.Ο και μέλος του Δ.Σ, τον έμμισθο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά ή τον έμμισθο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση!!!
Θ΄ ανεχτούμε πρόσωπα και παιχνίδια σε βάρος της ΑΕΚ ΜΑΣ;

Η ομοσπονδία 20/02/2020 , εξέδωσε ανακοίνωση για την περσινή υπόθεση του τελικού, την οποία αποδέχεται το μέλος του Δ.Σ , της Ο.Χ.Ε Προδρομίδης Χαράλαμπος, Team Manager του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού!!!
Πουθενά δεν υπάρχει, ότι μειοψήφησε ο Προδρομίδης, να βγουν χθες τα πρακτικά, από την Ο.Χ.Ε και να σταλούν στον κ. Κούγια και τον Ολυμπιακό. Μάλλον ‘ξέχασαν’ να το πουν… στην εκπομπή.

Ακολουθούν τα έγγραφα

Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε σχετικά με υποθέσεις από αγώνες της περιόδου 2018-2019, η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τα ακόλουθα:
Άμεσα συγκλήθηκε Δ.Σ. για σήμερα 20 Ιανουαρίου 2020, το οποίο έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
Με τις ανωτέρω αποφάσεις η ΟΧΕ θεωρεί ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην υπάρχει καμία σκιά.
Η Ομοσπονδία τήρησε στο ακέραιο την νομιμότητα και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι απέστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Αθλητική Δικαιοσύνη που είναι και η μοναδική της υποχρέωση.
Ακολουθεί όλη η ανακοίνωση

Πολιτικός προϊστάμενος των ομοσπονδιών, είναι ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού. Την συγκεκριμένη περίοδο ήταν ο κ. Βασιλειάδης από τον συριζα.
Που εργαζόταν το μέλος του Δ.Σ , της Ο.Χ.Ε Προδρομίδης Χαράλαμπος, Team Manager του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού;
Με απόσπαση στο πολιτικό του γραφείο!!!

Αποφασίζουμε 21/02/2018
Αποσπάται, στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Γεώργιου Βασιλειάδη, σε προσωρινή ομοιόβαθμη θέση που συνιστάται με την απόφαση αυτή, ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ (με Α.Δ.Τ. Χ068697), Εκπαιδευτικός με οργανική θέση στο 22ο Δημοτικό σχολείο Αθηνών (Διεύθυνση Α’ Αθήνας) κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής και βαθμό Α’.
…Και αυτό ‘ξέχασαν’ να πουν στην εκπομπή.

Όλ’ αυτά έγιναν την εποχή που ο οσφπ, εξαπέλυε σφοδρή επίθεση, εναντίον του Βασιλειάδη, τελικά και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα; Κύριε Κούγια τελικά δεν σας παρουσίασαν όλα τα στοιχεία! Ο Καραπαπάς ή ο Προδρομίδης είχε το δίκαιο με το μέρος του;
O κ. Μαρινάκης γνώριζε και τις δύο περιπτώσεις και την επίθεση μέσω ανακοίνωσης στον Βασιλειάδη και τον διορισμό στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού; Μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο της κυβέρνησης, για 2 ανθρώπους του Ολυμπιακού, με διαφορά 28 ημερών !!!

24|03|2018
Ολυμπιακός: Σφοδρή επίθεση Καραπαπά στον Βασιλειάδη και στην κυβέρνηση
«Έχετε διαλύσει το ποδόσφαιρο και νομίζετε ότι κάνετε και καλό», σχολίασε ο Κώστας Καραπαπάς.
«Δεν καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι ο Μαρινάκης δεν σκύβει το κεφάλι δεν συνθηκολογεί και δεν τον ελέγχετε και γι αυτό προσπαθείτε με αδιανόητα μέσα να τον πλήξετε επικοινωνιακά;», ανέφερε επίσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση:
Ο ήδη αποτυχημένος Υφυπουργός αθλητισμού Βασιλειάδης, ασορτί με την πολιτική της εγκληματικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επιτέθηκε και πάλι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε μια απο τις αμέτρητες συνεντεύξεις του των τελευταίων ημερών.
Πηγή: iefimerida.gr

Eίναι σαν να λέμε, ότι όλοι εμείς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θα δεχόμασταν, σήμερα, ως αποσπασμένο στο γραφείο του κ. Αυγενάκη και ως μέλος μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Ο, τον έμμισθο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά ή τον έμμισθο του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση!!!
Από την ομοσπονδία ‘ξέχασαν’ να πουν στον αέρα της εκπομπής, για τον έμμισθο υπάλληλο του οσφπ Προδρομίδη…

Ενωσίτισσες και Ενωσίτες
Ας μιλήσει επιτέλους, κάποιος δημοσίως για την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ, ιδού τα στοιχεία.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Ο.Χ.Ε

Επιτρέπουμε και προτρέπουμε, αβίαστα και ελεύθερα, την αντιγραφή, επικόλληση…
AEK LIVE – ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ…ΑΛΛΟΙ.
O 6μετρος


Comments are closed.