Όνειρα τίτλου… για την ΑΕΚ!

0

Παρά τις δυσκολίες, παρά τα ζόρια με την πανδημία και τις οικονομικές σκοτούρες που συνεπάγονται αυτής… η ΑΕΚ Λονδίνου δεν το βάζει κάτω και διεκδικεί – υπό προϋποθέσεις – τον τίτλο!

Επιμέλεια: Νικόλας Αγγελίδης

Δυο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος ο δικέφαλος του Μπιγκ Μπεν… ετοιμάζεται για το μεγάλο κόλπο! Με δυο νίκες φτάνει στην κορυφή και με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα του Middlesex.

Nα πως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία της κατηγορίας Super 6

Στο κουτσουρεμένο λόγω πανδημίας… πρωτάθλημα η ΑΕΚ Λονδίνου έχει παίξει μέχρι τώρα τρεις αγώνες, έχει κερδίσει τους δύο και έχει έναν αγώνα λιγότερο από τους σημαντικότερους αντιπάλους της. Αύριο Σάββατο η ΑΕΚ παίζει με την ουραγό Stonewall και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα… Ποντάρει σε αποτυχία της Clapton κόντρα στη 2η, Sporting Hackey για να φτάσει στην κορυφή. Αν χάσει η πρωτοπόρος μένει στους 10 βαθμούς, ανεβαίνει στους 9 η Sporting Hackney, όσους θα έχει και η ΑΕΚ Λονδίνου αν επικρατήσει της Stonewall. Και μετά θα έχει τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Sporting Hackney όπου και θα κριθεί  ο τίτλος! Μακάρι…

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε για την ομάδα ο Jeff Gimenes

 

 


Comments are closed.