Ονειρεύεται τον πάγκο της Γιούβε ο Καρέρα

0

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε ζωντανά στο κανάλι Juventus Divanum υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως η Μεγάλη Κυρία παραμένει το μεγάλο του όνειρο…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Ένωσης:

«Με τον Κόντε μιλάμε συχνά, περισσότερο όμως για τη ζωή παρά για το ποδόσφαιρο. Πήρα πολλά από αυτόν, μεγαλώσαμε πρώτα με τον Τραπατόνι και έπειτα με τον Λίπι. Καταλάβαμε ότι στο ποδόσφαιρο χρειάζεται προσπάθεια, θυσία και προπόνηση. Με τον Αντόνιο και τον Άντζελο δεν είχαμε ζήλια μεταξύ μας και όλοι εργαστήκαμε με ένα μοναδικό σκοπό. Να κάνουμε τη Γιουβέντους να νικάει. Όταν είσαι στη Γιουβέντους ξέρεις σε ποιον σύλλογο βρίσκεσαι. Πάντα πρέπει να νικάς, όταν έρχεσαι δεύτερος καταλαβαίνεις ότι απέτυχες. Στην αρχή οι οπαδοί ήταν λίγο στενοχωρημένοι, εκείνα τα χρόνια είχαμε επιτυχίες στην Ευρώπη όμως και προσπαθήσαμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα».

Ο Καρέρα ρωτήθηκε για το μέλλον του και τη Γιουβέντους: «Όλοι ονειρεύονται να προπονήσουν τη Γιουβέντους. Και εγώ επίσης», ενώ σε άλλη ερώτηση που του έγινε σχετικά με το αν θα υπήρχαν πιθανότητες το όνομά του να… παίξει το ερχόμενο καλοκαίρι για τον πάγκο της «Γηραιάς Κυρίας. Ποτέ δεν είχα την αίσθηση ότι αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσα να προσελκύσω τη Γιουβέντους. Από τη μεριά μου δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις».


Comments are closed.