Όπως παλιά το τσιγάρο στα δύο.. μηδέν!

0

Τα ‘χει πει ο μέγας Βασίλης Καρράς.. δεν περνά πια το χιλιοπαιγμένο στορυ του αδικημένου Σκουφέσκου.. και κάπως έτσι τα καρντάσια επέστρεψαν στην ερωτική Θεσσαλονίκη και την κανονικότητα.. και λίγα ήταν για να λέμε την αλήθεια..

Συγχαρητήρια στην ομάδα, όλοι τα πήγαν περίφημα.. σε ένα ματς κρίσιμο για πολλούς λόγους, ομάδα και εξέδρα πήραν άριστα.. αν ξεχωρίζανε κάποιους θα αδικούσαμε τους υπόλοιπους.

Αν μπορούσε μια εικόνα να παρουσιάσει την ικανοποίηση όλων από την απόδοση της ομάδας, αυτή θα ήταν το χαμόγελο κ το βλέμμα του Ντέμη στην εξέδρα..

Δικαιωμένος πρέπει να νιώθει ο Νέλσονας ο Ολιβέιρα, για την επιλογή του να αφήσει την ΑΕΚ και να πάει για ένσημα στον Ιβαν.. πρέπει να νιώθει Ταξιάρχης Φούντας στην τοποθεσία Τούμπα.. ή ας πούμε Σωκρατης Παπασταθόπουλος στην τοποθεσία Καραϊσκάκη..

Δικαιωμένος πάντως σίγουρα νιώθει ο Τίγρης για την επιλογή να μην επιμείνει στον Πορτογάλο αλλά και στην επιλογή Αλμέηδα στον πάγκο..

Κακά τα ψέματα το κεφάλαιο είναι ο προπονητής.. και πλέον αυτό είναι ξεκάθαρο. Κάνει δουλειά κ ταιριάζει στην ομάδα σαν φιλοσοφία, τρόπο παιχνιδιού και πάθος..

Ένα μόνο τεστ ακόμα θέλω να δω.. τώρα που η ομάδα ρολάρει, θέλω να δω αντίδραση σε περίπτωση που μείνει πίσω στο σκορ πρώτη.. μακάρι να μη γίνει ποτέ αυτό αλλά λέμε.. η μόνη περίπτωση που είδαμε κάτι τέτοιο ήταν στη Λεωφόρο του Καμπάκωφ.. όπου παραξενευτήκαμε να πεις λιγάκι..

3 ματσάκια έμειναν για το τέλος του πρώτου γύρου και αν τότε η διαφορά είναι μικρότερη ή ίση των 6 πόντων, ήτοι μικρότερη ή ίση των 3 πόντων, γιατί Φιλαδέλφεια στο β γύρο δεν θα έχει Καμπάκωφ.. και τα λέμε..

Καλό μήνα σε όλους..

Ο ΠαRάσιτος..

ΥΓ. Αρρωστάκι ο Μπακασέτας, δεν χάνει ματς.. βλέπω να πουλάμε Λιβάι και να επιστρέφει για κούπες..


Comments are closed.