Όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση ΑΕΚ-Περιφέρειας!

0

Ολοκληρώθηκε  συνάντηση  ΑΕΚ-Περιφέρειας  για το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Η συνάντηση αφορά τη δρομολόγηση των έργων που αφορούν το νέο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και κυρίως αυτό της υπογειοποίησης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής μετά την συνάντηση με την ΑΕΚ τόνισε πως κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο και πρόσθεσε πως στο μέλλον δεν θα υπάρχει η γραφειοκρατία, η οποία έκανε ζημιά και έφερε καθυστερήσεις.

Αναλυτικά η δήλωση Πατούλη:

 «Η Αγιά Σοφιά θα γίνει, είμαστε αποφασισμένοι να μη χαθεί ούτε μία μέρα. Σήμερα μαζί με τον πρόεδρο (σ.σ Μελισσανίδη) και το Δημάρχο (σ.σ Βούρο) δώσαμε μία υπόσχεση. Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο και όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο τρόπο και το καλύτερο αποτελεσματικό έργο το οποίο θα χαίρονται για εκατοντάδες χρόνια οι ΑΕΚτζήδες, αλλά και όλοι οι πολίτες της Αττικής».

Για το χρονοδιάγραμμα: «Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Η γραφειοκρατία που υπήρχε στο παρελθόν, δεν θα υπάρχει στο παρόν και στο μέλλον».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε πώς υπάρχει η διαβεβαίωση από τον περιφερειάρχη, ότι θα τρέξουν όλες οι διαδικασίες που αφορούν την Περιφέρεια – δηλαδή το θέμα της υπογειοποίησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν, θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά. Είναι και ο Δήμαρχος εδώ, αφού και η Δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα γύρω από το γήπεδο. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά”.


Comments are closed.