Όσο αξίζεις… εσύ!

0

Ο 6μετρος δεν πανηγυρίζει πάνω από το μνήμα του ξυνόγαυρου. Σιγά μην τους δώσω αξία. ΑΕΚ είμαι θα δημιουργήσω άλλοθι; Αγωνιστικά είναι φούσκα, πουλάνε φανέλα. Παίζω χωρίς συναγωνισμό μέσα στη χώρα γιατί οι ξένοι παίκτες μου είναι η διαφορά και οι Έλληνες το κομπαρσιλίκι, η γαρνιτούρα στο Ελλάντα χάντμπολ

Πήραν δυο ντάμπλ οι ξυνόγαυροι όταν παιζόταν μεταξύ Ελλήνων παικτών και ένας – δύο ξένοι. Τα κόζια άλλαξαν. Είμαι από πάνω, καβάλα στ΄άλογο και τρέχω χωρίς αντίπαλο, για πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ο 6μετρος έφυγε από το γήπεδο εξοργισμένος, πικραμένος, απογοητευμένος.
Ξεκινάω από το τελευταίο.
Απογοητευμένος γιατί….
Θέλω (και πρέπει…) να βλέπω κι άλλο τον Γιάκομπσεν.

Πικραμένος γιατί…….
Τα δικά τους παιδιά με τα μαύρα μας σφύριξαν κατά μας 52%-48% μέσα στο σπίτι μας και δεν μίλησε κανείς. Προσοχή στην αφωνία λοιπόν.

Δύο χοντρά παραδείγματα… και ευτυχώς που δεν είχαμε τραυματισμό. Στο 46.39 δεν έδωσαν δίλεπτη/πέναλτι μαρς στον Τζηρά για τράβηγμα στον Γιάκομπσεν και στο 50.32 δίλεπτη δεν έδωσαν στον Καρβάρτσκι για τράβηγμα στον Γιάκομπσεν.
Δίλεπτες που δεν δόθηκαν εκατέρωθεν και στην Ευρώπη θα έχω πρόβλημα, γιατί θα φεύγω με 8-10 δίλεπτες, πέναλτι, θα με σφυρίζουν κανονικά, ξυπνάτε.

Εξοργισμένος γιατί…
Είμαι ΑΕΚ παίζω χωρίς αντίπαλο, δεν υπάρχουν παοκ-οσφπ και ακούω δηλώσεις παπατζιλίκια, συγχαρητήρια στους πουθενάδες ξυνόγαυρους, που είναι καμμένη, τελειωμένη ομάδα.
Τα ΄μήλα’ έπαιζε ο Κοσάνοβιτς και μας πετάτε καθρεφτάκια. Προσοχή το νου σας εδώ είναι Α-Ε-Κ.

Υ.Γ1. Δεν κουνάμε εικοσάευρα… Λάθος. Στον Ευρώδουλο Τσιλιχρήμα μονόλεπτο κέρμα (και πολύ του είναι…) με την προσωπογραφία του μέσα.
Υ.Γ2 Διομήδης, υγιεινός περίπατος. Στον τελικό το πρόγραμμα έχει, μπάνιο, απονομή, φωτογραφίες και δηλώσεις .Οι πρόθυμοι, απλώς θα μαζέψουν την διαφορά στο σκορ ή όχι;

Ο 6μετρος


Comments are closed.