ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Όταν και οι αντίπαλοι σε παραδέχονται

Published

on

Η φετινή ΑΕΚ που για μεγάλο χρονικό διάστημα της σαιζόν συμμετείχε σε τρεις διοργανώσεις είναι πολύ κοντά στο πολυπόθητο πρωτάθλημα και οι αντίπαλοι προπονητές συνεχίζουν να της δίνουν τα εύσημα.

Ένας από αυτούς είναι ο Έλληνας προπονητής Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας προπονητής σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε: « “Όπως έχουν τα πράγματα, η κατάσταση δεν ανατρέπεται στη βαθμολογία. Θεωρώ πως θα είναι δίκαια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, παρ’ ό,τι ο ΠΑΟΚ διαθέτει τρομερές μονάδες, ωστόσο αυτοκτόνησε. Έβαλε τα χέρια του κι έβγαλε τα μάτια του. Η ΑΕΚ όμως διαθέτει περισσότερη συνοχή, έχει τον ίδιο προπονητή από πέρυσι, είχε περισσότερα ματς λόγω Ευρώπης, κάτι που εγώ εκτιμώ ότι δεν λειτούργησε αρνητικά, αλλά τη βοήθησε να δέσει περισσότερο. Μην ακούτε όσα λένε για κούραση, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, με τα μέσα αποκατάστασης που διαθέτουν οι ομάδες, δεν υπάρχουν αυτά. Τα συνεχόμενα ματς τη βοήθησαν κι αξίζει τον τίτλο”. »

Αποτέλεσμα εικόνας για κάναντι αεκ

Επόμενος προπονητής που της έδωσε συγχαρητήρια για τα όσα έχει πετύχει φέτος έδωσε ένας ακόμη προπονητής του φετινού πρωταθλήματος. Ο Αυστραλός Νταμίρ Κάναντι που έχει κάνει τον Ατρόμητο μία υπολογίσιμη και ελκυστική ομάδα είπε: «  «Νομίζω πως πλέον η ΑΕΚ έχει πολλές πιθανότητες και πολύ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Αλλά αυτή τη σεζόν και ο ΠΑΟΚ κι ο Ατρόμητος έπαιξαν ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω πως η ΑΕΚ εν τέλει το αξίζει αυτό το πρωτάθλημα. Κράτησε την συνοχή της, κράτησε τον κορμό και νομίζω πως αυτό το αξίζει από την συνολική της παρουσία στην χρονιά».

Continue Reading
Advertisement