ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Π.Α.Ε ΑΕΚ: « Η δική μας γιορτή θα ξεκινήσει από το πρωί στο σπίτι μας »

Published

on

Ανακοίνωση για άλλη μία φορά για τη αποφυγή επεισοδίων και τιμωρίας έβγαλε η Π.Α.Ε Α.Ε.Κ.

Φωτογραφία του χρήστη AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Στη δική μας γιορτή, στη δική μας στέψη όλα πρέπει να είναι υπέροχα! Σεβόμαστε το γήπεδο του Απόλλωνα, που θα μας φιλοξενήσει σε αυτό το ιστορικό φινάλε του εφετινού πρωταθλήματος, και προστατεύουμε την ομάδα μας.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει τα εξής στους φιλάθλους της:

-Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να πλησιάσει αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Ριζούπολης χωρίς εισιτήριο! Εκδοτήρια δεν θα υπάρξουν στο γήπεδο του Απόλλωνα! Εξασφαλίστε έγκαιρα τα όποια διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν για τον αγώνα!
-Απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών και κροτίδων, δεν μπαίνει κανείς μέσα στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα, προστατεύουμε την ομάδα μας από σοβαρό κίνδυνο τιμωρίας και επιτρέπουμε να γίνει η απονομή του τροπαίου κατά τον καλύτερο τρόπο!
-Η δική μας γιορτή θα ξεκινήσει από το πρωί στο σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γεμίζουμε τα μαγαζιά, δίνουμε ζωή στην πόλη μας και περιμένουμε εκεί να γιορτάσουμε μαζί με τους πρωταθλητές!
-Προσέχουμε την πόλη μας, συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις των σεκιούριτι, συμμετέχουμε στους πανηγυρισμούς έξω από το γήπεδό μας και δεν αποπειράται ΚΑΝΕΙΣ να μπει στο εργοτάξιο της Αγιά Σοφιάς, γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού!

Continue Reading
Advertisement