Πάει ο παλιός ο χρόνος…

0
 1. Ψήθηκε λέει ο Μάνταλος να πάει στην Αλ Ουάχντα. Τελικά το πρόβλημα δεν είναι η αξία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, αλλά το πως αντιλαμβάνονται την ίδια την ομάδα που αγωνίζονται. Ότι έφτασαν σε σημείο να την θεωρούν σκαλοπάτι, είναι πρόβλημα ΠΡΩΤΑ της διοίκησης και μετά των αθλητών που προτιμούν να πάνε εκεί που ξέρουν ότι η καριέρα τους τελειώνει, από το να μείνουν σε μια ομάδα που δεν μπορεί να ακολουθήσει τις δύο που προπορεύονται.
 2. Εξώφυλλο ενάντια στις εκτρώσεις από αθλητική εφημερίδα το 2019!!! Βέβαια όταν γράφει το aek-live για τις συνθήκες που οδηγούν τα νέα ζευγάρια στην απόφαση να μην κάνουν παιδιά ή τις οικογένειες στην επαρχία να φοβούνται ότι το παιδί τους θα μεγαλώσει χωρίς σχολείο και νοσοκομείο είναι πολιτική που δεν χωράει στον αθλητισμό και εμφανίζονται τα γνωστά προφίλ που 365 μέρες τον χρόνο είναι γονατιστά και παρακαλάνε, για να μας επαναφέρουν στην τάξη.
 3. Χαρές και πανηγύρια στην ΑΕΚ για τα 8000 άτομα που τους ακολουθούν στο instagram, την ίδια ώρα που γίνονται μαζικές διαγραφές μελών. Αλήθεια ποιος σας είπε ότι οι ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσδίδουν δυναμική στο σωματείο; Ο ΠΑΟΚ που έχει περισσότερους διαλύεται σε όλα τα τμήματα πλην ποδοσφαίρου.
 4. Τρίτη συνεχόμενη χρονιά της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ κάρτας φίλου ΑΕΚ και καμιά ενημέρωση για τον αριθμό που διατέθηκαν, ούτε για το που πήγαν τα έσοδα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τις φήμες “καφενειακού” χαρακτήρα που κυκλοφορούν, για αυτό μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε;
 5. Σε μια ΑΕΚ αγωνιστικά άρρωστη, πόσο σωστό είναι αντί να μιλάμε για προσθήκες που θα βελτιώσουν την εικόνα μας, να διαβάζουμε μόνο για πιθανές αποχωρήσεις;
 6. Ποιος είναι ο έφορος που απαγόρευσε σε αθλητές της ΑΕΚ να ευχηθούν μέσω του aek-live για καλή χρονιά; Είναι ο ίδιος που διαδίδει ψευδώς ότι το aek-live έχει πάει 29 φορές στα δικαστήρια την ΑΕΚ;
 7. Στο aek-live είμαστε χομπίστες οπαδοί,άρρωστοι με την ιδέα της ΑΕΚ και παράλληλα εργαζόμενοι με τις ίδιες ή και μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι καθημερινά και δεν θεωρούμε δημοσιογραφικό το site. Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν βρήκαν 5 αράδες να γράψουν για την ΚΥΡΙΑ ΕΛΠΙΔΑ;
 8. Δακρύβρεχτη συνέντευξη του Μακρή μας παρουσιάσατε, που τα συνεταιράκια του τον εγκατέλειψαν και τώρα ζητάει να πληρώσει ο κόσμος της ΑΕΚ τα χρέη του. Μα με την διάλυση του αντρικού βόλευ το πληρώνουμε ήδη κι ας πανηγυρίζει ο πρόεδρος με τους αυλικούς του πως τους έχουμε στριμώξει με τους όρους μας. Μαύρη κηλίδα στην ιστορία της ΑΕΚ η διοίκησή σας.
 9. Εκεί στην Θεσσαλονίκη δεν βρέχει. Σας φτύνουν ΟΛΟΙ. Το ίδιο και στο πιο βρώμικο λιμάνι της χώρας που δεν αντέχει την αδικία και η θύρα Λ7 απειλεί να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Δίκαιος ο χαρακτηρισμός των ασπρόγαυρων που σας αποδόθηκε από το aek-live.

 10. Μέσα σε όλα, τα συστημικά ΜΜΕ παρουσιάζουν σαν είδηση ότι ο Ζεράλδες δεν πήγε σήμερα στην προπόνηση, ενώ ξεκάθαρα η είδηση είναι που αποκτήθηκε και πήγαινε μέχρι σήμερα…
 11. Ενώ για το Μακεδονικό οργανώθηκαν αυθόρμητα συλλαλητήρια που πάτησαν πάνω στον πατριωτισμό των ελλήνων με ναυλωμένα πούλμαν, παρατηρούμε ύποπτη σιγή για την συνδιαχείριση του Αιγαίου και την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας που εκμεταλλεύεται τα παζάρια των δικών μας κυβερνήσεων. Να δείτε που τελικά η πολιτική είναι παντού και μέχρι να το πάρουμε χαμπάρι ελπίζω να μην είναι αργά.
 12. Τελικά και στα προηγμένα ποδοσφαιρικά κράτη, η χρήση του VAR γίνεται για να εξυπηρετήσει τον ισχυρό. Η φωτογραφία από τον χτεσινό αγώνα της Λίβερπουλ που σκόραρε μετά από χέρι που προηγήθηκε ενώ λίγο μετά πολύ σωστά ακυρώθηκε γκολ των αντιπάλων για ελάχιστα εκατοστά. Δεν έφεραν το VAR για να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη, αλλά για να μην υπάρχει πιθανότητα έκπληξης που θα οδηγήσει σε απώλεια κερδών. Για την ιστορία χτες η Λίβερπουλ διεύρυνε την διαφορά της. Δεν χρειαζόταν δηλαδή αυτό παρά μόνο για λόγους πρεστίζ. Κάτι σαν τον περσινό ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό τόσα χρόνια.
 13. Έφυγε αλλά δεν έσβησε ο Θάνος Μικρούτσικος αφού θα παραμείνει ζωντανός μέσα από το έργο του. Με το κεφάλι ψηλά κόντρα σε αντίπαλο που ήξερε από την αρχή ότι θα χάσει, έδωσε την μάχη του και τώρα δεν είναι εδώ να δει να εμπορεύονται τον θάνατό του όλοι εκείνοι που λένε ότι ο αθλητής, ο καλλιτέχνης, δεν μπορούν να εντάξουν την εργασία τους  στην πάλη για ένα καλύτερο αύριο. Για την  κοινωνία που όπως του άρεσε να λέει “ο ποιητής θα ψαρεύει και ο ψαράς θα γράφει ποιήματα”.
 14. Καλή χρονιά σε όλους σας. Για τις γιορτές θα ευχηθώ μόνο υγεία για να μπορούμε να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε όλα τα υπόλοιπα. Ας είναι το 2020 το έτος που θα μας βρει όλους στα σπίτια μας με τους δικούς μας και κανέναν μόνο του.

 by KKRK

 

 


Comments are closed.