ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΟΠΑΔΙΚΑ

Παντελής Θαλασσινός: Τα ρεζερβέ αν αργήσεις τα δίνουν – Παραδεχτείτε ότι φταίτε εσείς

Published

on

Εμείς έτσι όπως ερχόμασταν, με κεκτημένη ταχύτητα, βρήκαμε ένα πρωτάθλημα πεταμένο, σαν να μην το ‘θελε κανένας.. Το θέλαμε πάρα πολύ, και μιας και κερδίζαμε, μέσα-έξω κι ειδικά τα ντέρμπι, το πήραμε.. Άσε που αυτό μας ήθελε περισσότερο.. Άρχισαν μετα να λένε ότι το κλέψαμε, λες κι ηταν δικό τους.. Τα ρεζερβέ όταν αργήσεις, ή τα ακυρώσεις, τα δίνουν..

Όλοι το διεκδίκησαν φέτος. Πέντε φορές άλλαξε η κορυφή. Άλλοι δεν μπόρεσαν, γιατί ήταν χάλια, άλλοι ενώ μπορούσαν το πέταξαν στα σκουπίδια, απ την αγανάκτησή τους, κι άλλοι που ήταν εκπαιδευμένοι στο να περιμένουν το πήραν..

Που είναι το λάθος μας;  Γιατί εγω θα σας βρώ, πολλά.
Αν ήμουν φίλαθλος του ΠΑΟΚ, θα έκανα μύνηση σε τρείς ανθρώπους, εξωαγωνιστικούς, κι όχι σε διαιτητές και αντιπάλους. Οι αγωνιστικοί δικαιούνται ακόμη και λάθη. Επειδή όμως, δε φτάνει το χέρι, να μυνήσεις τους υπευθύνους, όταν τυγχάνει, να ναι αφεντικό και χρηματοδότης, ο ένας.. κι επειδη φοβάσαι μη σου φύγει και ξαναγίνεις Ηρακλής, Αρης ή Καλαμαριά,σωπαίνεις, κι υιοθετείς το δικό του κατηγορητήριο. Ποιό ειν αυτό; Ότι δηλαδή φταίνε οι άλλοι. Ίσως ναι..

Κανείς δεν είπε ότι δεν αξίζατε να πάρετε πρωτάθλημα. Το αξίζατε όσο κι η ΑΕΚ. Παραδέξου όμως μια φορά ότι φταίς και ΕΣΥ.

Μάλλον έπρεπε να φωνάζουμε γύρω..

-Συγνώμη, τίνος ήταν αυτό το πρωτάθλημα?
-Του ΠΑΟΚ.
-Α.. συγνώμη, πάρτε το…

Continue Reading
Advertisement