Παραμένει σε τροχιά κορυφής η ΑΕΚ παρά την ήττα

0

 

Δεν τα κατάφεραν οι Παμπαίδες του ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής με τον Ηνίοχο που έγινε στην έδρα του αντιπάλου μας στο Πάρκο Γουδί.

Παρ’ ότι πέτυχαν να προηγηθούν σε ένα σημείο που οι αντίπαλοι μας έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους, ενώ εμείς είχαμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα, χάθηκαν δυο – τρεις κλασικές ευκαιρίες για να «κλειδώσουμε» τη νίκη, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ανακάμψει και με μια αντεπίθεση διαρκείας να καταφέρει την ολική ανατροπή.

Τελικό σκορ Ηνίοχος – ΑΕΚ 2-1. Όπως και να έχει η ομάδα της ΑΕΚ βρίσκετε σε τροχιά κορυφής και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Δείτε εδώ τον αγώνα που πέρα από το αποτέλεσμα παρουσιάζει και εξαιρετικό ενδιαφέρον για το αγωνιστικό πάθος όλων των παιδιών.

Όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Στη συνέχεια ακολουθεί φωτορεπορτάζ και βίντεο από την εξαιρετική εμφάνιση των παιδιών της ΑΕΚ στο εντυπωσιακό 13-1 με την Elite.

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι Παμπαίδες του ποδοσφαίρου σάλας και στο κλασικό ποδόσφαιρο (11×11) και πιο συγκεκριμένα στο Θουκυδίδειο τουρνουά που παίρνουν μέρος και επικράτησαν της ακαδημίας MAC ΜΑΡΟΥΣΙ με 6-2.

Βίντεο: Γιάννης Βλασταράς

Φωτογραφίες: Πέτρος Τσίκος 


Comments are closed.