ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Πειρατές: Καλό ταξίδι Στέλιο Σεραφείδη

Published

on

Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Στέλιο Σεραφείδη, μια από τις ιστορικότερες μορφές των ποδοσφαιριστών της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως

Ο Στέλιος Σεραφείδης πρόσφερε για πολλά χρόνια τα μέγιστα στην ομάδα που αγάπησε, ως φύλακας άγγελος της εστίας της, αλλά και σαν πολύτιμος εκπαιδευτής και καθοδηγητής των νεότερων πορτιέρο της Ένωσης.

Ως ενεργό μέλος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών μας, στάθηκε και στη συνέχεια κοντά στην Ομάδα και μάλιστα μέχρι τις ύστατες και πιο δύσκολες ώρες της ζωής του, αγωνιώντας για κάθε τι που αφορούσε την Α.Ε.Κ.

Ο Στέλιος Σεραφείδης υπήρξε και άνθρωπος προοδευτικός με ευρύτερες κοινωνικές ανησυχίες κι αυτό αποτελεί μια ακόμη πτυχή της προσωπικότητάς του που οπωσδήποτε τον τιμά.

Η μορφή του θα φτερουγίζει εσαεί στο Ναό της Προσφυγιάς, εκεί όπου η Α.Ε.Κ θα αναστηθεί και θα μεγαλουργήσει και πάλι. Εκεί στην ιστορική κοιτίδα μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δυστυχώς ο Στέλιος Σεραφείδης δεν πρόλαβε να χαρεί την Ομάδα αγωνιζόμενη ξανά, όπως άλλωστε συνέβη και με τόσους ακόμη Ενωσίτες, επώνυμους και ανώνυμους, εξαιτίας ορισμένων αχαρακτήριστων που στάθηκαν επίμονα εμπόδια στο όνειρο ενός ολόκληρου λαού.

Αντίο κύριε Στέλιο.
Η Α.Ε.Κ θα σε θυμάται παντοτινά.

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement