Πειρατές: ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ…!

0
Στην ξεπεσμένη (και) ξεφτιλισμένη εποχή που ζούμε, όπου ο ραγιαδισμός, η κωλοτούμπα και η δουλοπρεπής στάση απέναντι στα αφεντικά και τους ισχυρούς κοντεύει να καταντήσει “εθνικό ιδεολόγημα” και η συλλογική λαϊκή αξιοπρέπεια κινδυνεύει να πνιγεί μέσα στα περιττώματα του κάθε οσφυοκάμπτη, γλείφτη και ρουφιάνου που έρπεται και πιάνει στασίδι για να γίνει αρεστός – υπάρχουν και άνθρωποι που ξεχωρίζουν με τη συμπεριφορά τους και που κυρίως με τη στάση τους απέναντι στα δύσκολα κερδίζουν την εκτίμησή μας.
Ένας από αυτούς είναι και ο δικός μας ο ΑΕΚτζής Νίκος Αγγελίδης, δημοσιογράφος της ΕΡΤ και ψυχή του “AEK LIVE”. 
 
Η περήφανη απάντηση του Νικόλα απέναντι στην ελεεινή απόπειρα στοχοποίησής του από την κρατική εργοδοσία (δείτε την φαιδρή ανακοίνωση της “δημόσιας” ΥΕΝΕΔ -εεε.. συγνώμην ΕΡΤ- και την ανάλογη ανταπάντηση του Νίκου, βλ. σχετικά εδώ!) αποτελεί παράδειγμα για εκείνους που επιμένουν να αντιστέκονται στην καθημερινή αλλοτρίωση αρνούμενοι εμπράκτως να μετατραπούν σε “αμερικανάκια” και “παλιάτσους” σκυφτά σκλαβάκια και άβουλα εξαρτήματα της καθεστωτικής μηχανής.  
Για ένα λόγο ακόμη που είμαστε επιπλέον περήφανοι είναι το γεγονός ότι ο Νίκος Αγγελίδης είναι ΑΕΚΑΡΑ, ιστορικό στέλεχος της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ και του Συνδεσμιακού Κινήματος κι αυτό βέβαια έχει τη δική του σημειολογία και συμβολική και ουσιαστική σημασία. 
Eμείς οι παλιότεροι που ξέρουμε πολύ καλά τον Νίκο σαν άνθρωπο και συμμαχητή στην Α.Ε.Κ, γνωρίζουμε ότι δεν έχει ανάγκη από επιβραβεύσεις για εκείνα που θεωρεί αυτονόητα αλλά αξίζει να το πούμε: “Μπράβο ρε φίλε”!
 
Οι παλιοί φίλοι σου από τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ 

Comments are closed.