Πέταξε… ο δικέφαλος του Μίμα!

0

Με μορφή του αγώνα και σκόρερ τον Μπαγδάτογλου στο 48′ και 60′ η ψυχωμένη και ουσιαστική Μικρασιατική νίκησε εκτός τον Εθνικό Πανοράματος με 0-2

Καλός ο διαιτητής Χρέλιας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ: Κολιάκης, Παναηλίδης(78’ Ρόδης Δ.), Μιχαηλίδης(85’ Λάππας), Ρόδης Λ., Σούλος, Γεγές, Βίγλας, Ρεφενδάριος(54’ Τσουτσάνης), Μπάτσι, Κατσίκης, Γεωργιάδης(63’ Δέδες)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Στέφης, Τσιούνης, Γκούτσου, Μανώλης, Γαλανός, Δρυσμούσης(54’ Λέζη), Ζουμπουρλάκης, Φουρνάρης(78’ Δέσκος), Μπαγδάτογλου(87’ Κούκι), Χαμπιλάι, Σταφάι(84’ Κήττας).

Στην ανάρτηση των νικητών αναφέρονται τα εξής:

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Μ-Ι-Μ-Α-Σ….Παίζοντας όμορφο και απλό ποδόσφαιρο η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ με σκορ 0-2!!
Σκόρερ και των 2 τερμάτων ο Λαοκράτης Μπαγδάτογλου, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με το δεύτερο μάλιστα τέρμα να είναι απίστευτης ομορφιάς… Εξαιρετική εμφάνιση από όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, δεν υστέρησε κάνεις φτάνοντας σε αυτή τη μεγάλη νίκη !
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ( ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΣΤΕΡΗΣ ) Στέφης, Γκουτσούλας, Γαλανός, Μανώλης, Τσιούνης, Δρυμούσης, Φουρνάρης, Χαμπιλάι, Ζουμπουρλής, Μπαγδάτογλου, Σταφάι.
Ως αλλαγές πέρασαν στον αγώνα οι Λέζης, Τσούτσης, Δέσκος, Κήττας!

Ευχαριστούμε την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ για τη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η σημερινή ΝΙΚΗ αφιερώνεται στον πρώην αρχηγό της ομάδας μας και νυν τεχνικό διευθυντή ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΜΠΛΑΚΑ ο οποίος έχει τα γενέθλιά του !!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟ!!!

 

Πηγή: https://www.fotisnewsmatch.gr/


Comments are closed.