ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο γρίφος των γκολποστ

Published

on

Μάχη και σε άλλη μία θέση και πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια. Μία θέση που δείχνει να έχει και πολύ σίγουρο μέλλον και όχι μόνο παρόν. 

μπάρκας ανέστης ντούνης

Ο παλιός…

Ο Γιάννης Ανέστης είναι ο τρίτος χρόνος που βρίσκεται στην ομάδα. Ο Ανέστης έκανε καλή σεζόν στην Β’ Εθνική.  Δεν έπαιξε πολύ στην επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία όμως τις περισσότερες φορές που αγωνίστηκε οι επεμβάσεις του και η παρουσία του ήταν καθοριστικές με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλλου εκεί όπου έδειξε τις ικανότητες του.

Φέτος ο Ανέστης φαίνεται να είναι πιο ώριμος, πιο έτοιμος, πιο σοβαρός και πιο δυνατός αγωνιστικά σε σχέση με πέρυσι.  Προκαλεί μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια. Δέχεται γκολ δύσκολα αλλά και το μοναδικό που δέχτηκε εκείνο απέναντι στην Σεντ-Ετιέν στο Ο.Α.Κ.Α δεν ήταν δική του ευθύνη. Πέραν όμως των ικανοτήτων του ο Ανέστης έχει μέλλον μπροστά του καθώς είναι ακόμα εικοσιπέντε χρονών και έχει περιθώρια βελτίωσης.

 

Ο νέος…

Παρόν και μέλλον έχει και ο Βασίλης Μπάρκας. Ο εικοσιδιάχρονος τερματοφύλακας έδειξε τις ικανότητες του αρχικά επί Δέλλα στον Ατρόμητο. Ο νεαρός γκολκίπερ στην προετοιμασία λογικό να μην ήταν άνετος καθώς από τον Ατρόμητο ήρθε στην Α.Ε.Κ. Μία ομάδα με πολύ μεγαλύτερο βάρος και  με μεγαλύτερες ευθύνες.

 

Στον αγώνα με τα Τρίκαλα όσοι τον είδαν θαύμασαν ένα αυθεντικό ταλέντο κάτω από τα γκολποστ. Σίγουρος, σταθερός όποτε χρειάστηκε να επέμβει, ικανός με την μπάλα στα πόδια και πολύ δυνατός στα τετ-α-τετ.

Σοφιανός Κανταρίδης

Continue Reading
Advertisement