Το γιόρτασαν με την ψυχή τους οι οπαδοί της ΑΕΚ στη Νέα Υόρκη. Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Αμερικής διοργάνωσε μεγάλο πρωταθληματικό γλέντι, προετοιμάζοντας το έδαφος και για τον αυριανό μεγάλο τελικό.
Είναι αλήθεια ότι οι σκηνές που διαδραματίστηκαν με την κατάκτηση του τίτλου, στη Νέα Υόρκη, ξεπέρασαν κάθε φαντασία…
Οι Ενωσίτες έψησαν κρεατικά εδέσματα υπό την υψηλή επιστασία του Γιάννη Γιωτίτσα, ενώ γεύτηκαν τη φανταστική τούρτα με δικέφαλο που έφτιαξε ο Ενωσίτης κ. Πανταζής, ιδιοκτήτης του ιστορικού “Λευκού Πύργου” στην Αστόρια. Ταυτόχρονα η μια σαμπάνια άνοιγε μετά την άλλη, ενώ το αλκοόλ έρεε με ενθουσιασμό. Πάντα τέτοια αδέρφια. Πάντα πρωταθλητές.
Το πιο σημαντικό είναι ότι στο γλέντι βρέθηκαν όλοι μαζί, όλες οι γενιές, η παλιά φρουρά και τα παιδιά τους… που συνεχίζουν τον αγώνα για τη διατήρηση της ιδέας της ΑΕΚ εκεί μακριά στα ξένα

Βάγγος, Γιάννης Γιωτίτσας, Τζιμμάρας, Γιώργος Αγγελίδης
Και βίντεο