Ντέρμπι;;; Σα να παίζουμε με τη Λάρισα!

0

Όπως όλοι ξέρουμε αύριο είναι το ματς ανάμεσα στους δικέφαλους( λεμέ τώρα)

Γράφει ο Στράτος Αγγελίδης

Εδώ και μια εβδομάδα υπάρχει μια ένταση στους φίλους της ΑΕΚ καθώς θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να αποδείξουν ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ένας τέτοιος αγώνας… να γίνει ξαφνικά ντέρμπι.

Από μικρό παιδί θυμάμαι όταν έπαιζε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ήταν σαν να παίζαμε με την Λάρισα. Για τέτοιο επίπεδο μιλάμε . Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν κάπου στους 45.000 Ενωσίτες…

Συγκεκριμένα έρχονται για τον αγώνα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό. Η ORIGINAL 21 θα δώσει δυναμικό παρών αλλά και όλο το γήπεδο. Όσοι έχουν καταλάβει ότι παίζουμε με την ομάδα που παλιά λεγόταν ΑΕΚ Θεσσαλονίκης και όταν ονομάστηκε ΠΑΟΚ είχε έμβλημα το πέταλο και το τετράφυλλο. Είναι με μια ομάδα που οι οπαδοί τους προσβάλουν την προσφυγιά δηλαδή τους προγόνους μας λέγοντάς μας Τούρκους και ντροπή της προσφυγιάς…   Μιλάμε για ανθρώπους που κάποτε έφυγαν από τον πόλεμο μαζί με τα παιδιά τους… για μια καλύτερη ζωή. Αυτοί μας λένε Τούρκους; Αυτό είναι λοιπόν η ντροπή της προσφυγιάς; Σύμφωνα με όλα αυτά θεωρείται ντέρμπι κάτι τέτοιο; Αύριο θα παίξουμε στα ίσια (όχι λόγω διαιτησίας…) αλλά πρέπει να τους αποδείξουμε ότι είναι μια φθηνή απομίμηση. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι κάτι σαν Adidas και abipas (όχι ο τραγουδιστής Αντύπας…) Αύριο όλοι ΜΕΣΑ με αυτήν την ομάδα της πλάκας.

ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ

Υ.Γ. Πάρτε  μερικά βίντεο για του λόγου το αληθές…


Comments are closed.