ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Σαπίζουν τα σχολεία… στη γειτονιά της ΑΕΚ

Published

on

Κινδυνεύουν τα παιδιά μας σε εγκαταστάσεις γεμάτες μούχλα, κακοτεχνίες, τρύπες και σοβάδες που είναι έτοιμοι να πέσουν στα κεφάλια των μαθητών και των δασκάλων από στιγμή σε στιγμή

Οι απίστευτες εικόνες είναι από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκηδόνας και λογικά θα πρέπει να κάνουν πολύ χαρούμενους τους ανθρώπους του Υπουργείου Παιδείας, τη Δημοτική Αρχή και όποιον άλλο υπεύθυνο. Η κ. Κεραμέως έχει άλλες προτεραιότητες, δεν μπορεί να ασχολείται τώρα και με την “εμφάνιση’ των σχολικών εγκαταστάσεων. Δεν είναι δουλειά της… θα μας πουν.

Από την άλλη, η Δημοτική Αρχή περιόδευσε στο χώρο του σχολείου, αφού το θέμα άρχισε να ακούγεται έντονα από τον Σύλλογο Γονέων ναι Κηδεμόνων. Η αντιπροσωπεία υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσουν εργασίες από τον Απρίλιο!
Χθες αγαπητοί μου πρέπει να ξεκινήσουν, όχι κατά το Πάσχα. Τα παιδιά μας μουχλιάζουν καθημερινά. Σοβαρευτείτε και πιάστε μυστρί και τσιμέντο από αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν είναι εικόνα αυτή. Η απόλυτη ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ.

Μαθαίνω το ίδιο χάλι, ίσως και χειρότερο επικρατεί και στα άλλα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Νικόλας Αγγελίδης

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement