Σάρωσε τα μετάλλια η ΑΕΚ!

0

Η ΑΕΚ έδειξε την κυριαρχία της για ακόμα μια φορά στο τμήμα της ξιφασκίας αφού σάρωσε τα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

37e331b7a1b39f090b1249a069a513d3_L

Η Ένωση θριάμβευσε σε αγόρια και κορίτσια και πρόσθεσε ένα ακόμη πρωτάθλημα στην πλούσια συλλογή της. Η ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό των Εφήβων στα ομαδικά, νίκησε με 45-14 την Φλώρινα. Για την ομάδα αγωνίστηκαν οι Φραγκοζίδης, Γιαννακόπουλος, Κοντοεϊδης και Μποϊδανης.

Η ΑΕΚ παραλίγο να κερδίσει το χρυσό και στο ομαδικό των κοριτσιών αλλά λύγισε στο τέλος αφού έχασα με 45-44 από τον Απόλλων Βριλησσίων και έτσι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Για τα κορίτσια αγωνίστηκαν οι Μπουρδούκη, Μποϊδάνη, Μαυρικάκη και Κωνσταντακοπούλου.

Εξαιρετική εμφάνιση για την ΑΕΚ και στα ατομικά αγωνίσματα με όλους τους αθλητές της να διακρίνονται. Η «Ένωση» πανηγύρισε το χρυσό με τον Νίκο Φραγκοζίδη ενώ «κιτρινόμαυρες» ήταν και οι υπόλοιπες θέσεις του βάθρου. Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος κατέκτησε το ασημένιο και ο Παναγιώτης Κοντοειδής το χάλκινο.

Εξαιρετικές και τα κορίτσια της ΑΕΚ με την Μαρία Μπορδούκη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο και τους Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου και Αθηναϊς Μαυρικάκη να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο.


Comments are closed.