Σκατά στον φασίστα Ερντογάν και στους Έλληνες φασίστες

0

Αετίσιες Κραυγές 13-7-2020

 1. Σκατά στο φασίστα Ερντογάν που μετατρέπει το Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς Μνημείο της Αγιά Σοφιάς, σε τζαμί. Σκατά και στους Έλληνες φασίστες που σπεύδουν να σκαρφιστούν φασιστικά «αντίποινα» που θα ζήλευαν οι Τουρκικές υπηρεσίες το ’55.

 

 1. Τα είχατε με το Μάνταλο αλλά σας ξεβρακώνει σε κάθε ματς και επιχειρήσατε να τα βάλετε με τον «Τσίγκρι» αλλά και αυτός σας εξέθεσε, τώρα έχετε στο στόχαστρο το Μπακάκη που δεν παίζει και δειλά – δειλά τα βάζετε με τον Αραούχο. Καταραμένε Ραγιά μάστιγα είσαι.

 

 1. Άψογοι πάντως οι ηχογραφημένοι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ακόμα και μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους, ούτε γιούχα, ούτε γρίνια, ούτε τίποτα. Συνέχισαν να τραγουδούν και να ενθαρρύνουν την ομάδα τους.

 

 1. Ξέρετε κάτι; Αυτοί που χρηματοδότησαν την κατασκευή ή την ανακαίνιση των υποδομών με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, είμαστε όλοι εμείς οι εργαζόμενοι. Τώρα ψάχνονται για τρόπους παραχώρησης σε ιδιώτες για επιχειρηματική εκμετάλλευση.

 

 1. Οι γαύροι ψάχνουν να δουν τι έγινε στο γκολ που ακυρώθηκε στο 90φεύγα, αλλά δε ψάχνουν να μάθουν με ποια ποδοσφαιρική λογική στην αλλαγή του Μασούρα έβαλε μέσα τον παροπλισμένο Μπρούνο και όχι με τον Ρατζέλοβιτς που ήταν ιδανικός σαν εξτρέμ;

 

 1. Είναι απύθμενο το μίσος που μας ποτίζουν για τη θρησκεία του άλλου από τότε που θα γεννηθούμε. Η θρησκεία ιστορικά είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να χωριστούν οι άνθρωποι και να σφαχτούν μεταξύ τους. Για να φάνε καλά τα αφεντικά, πάντα.

 

 1. Σοβαρά τώρα σας φαίνεται παράξενο που οι γαύροι παίζουν ηχογραφημένες ιαχές από τα ηχεία σε άδειο γήπεδο; Ρε παιδιά, εδώ το κάνουν σε γεμάτο και τα κενά τα γεμίζουν με ντουντούκες, τι να λέμε τώρα;

 

 1. Είμαστε ο λαός της ΑΕΚ. Είμαστε τα παιδιά των προσφύγων. Δεν αφήνουμε αναπάντητη καμία φασιστική τσιρίδα.

 

 1. Είδατε πόσο άμεση σχέση έχουν το ποδόσφαιρο με τη γενικότερη κοινωνική κατάσταση; Όλοι αυτοί που χαιρετίζουν τον περιορισμό στην απεργία, ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικό στρατόπεδο με όσους έχουν αλλεργία στις απαιτήσεις από τα αφεντικά των ΠΑΕ.

 

 1. Επιτέλους!… Ήταν 23 Οκτωβρίου 2006 στο ΟΑΚΑ όταν νικήσαμε με 1-2, για τελευταία φορά εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό. Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν.

 

 1. Δεν είχε εμπλοκή κάποια μεγάλη ομάδα οπότε πέρασε λίγο στα κουφά, αλλά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα 16 ανοιχτά γήπεδα τένις του ΟΑΚΑ, παραχωρήθηκαν σε ιδιωτική εταιρεία. Ανάλογα πλάνα αφορούν και το ανοιχτό προπονητικό στίβου Κ2.

 

 1. Σκατά σε όσους οξύνουν τους θρησκευτικούς και εθνικιστικούς ανταγωνισμούς, που αξιοποιούνται από τους ισχυρούς για τη διαίρεση των λαών. Σκατά γλυκανάλατα στις ΗΠΑ και την ΕΕ, σαν τις γλυκανάλατες αντιδράσεις τους για το θέμα της Αγιά Σοφιάς.

 

 1. Όλοι αυτοί που ηδονίζονται με την ποινικοποίηση τη σκέψης, της συνείδησης, της αμφισβήτησης και του αγώνα, είναι οι ίδιοι θλιβεροί τύποι που προσπαθούν να στοχοποιήσουν όσους οπαδούς τολμάνε να σταθούν απέναντι από τα αφεντικά τους. 1. Φανατικοί μουσουλμάνοι στο πέρασμα του χρόνου βανδάλισαν εκκλησιές, σοβάτισαν εικόνες, έκαναν τις εκκλησίες κοτέτσια. Ο καθένας θρησκόληπτος νομίζει πως ο δικός του Θεός είναι ο σωστός. Αυτό είναι βολικό για όσους θέλουν τους λαούς διαιρεμένους.

 

 1. Ο Καρυπίδης έδωσε δύο μύρια στο Βαγγέλα να του αγοράσει το Γκαρσία, αλλά δεν έχει να δώσει τα 75 χιλιάρικα που χρωστάει στο Βέλεθ και έχει κάνει προσφυγή. Που το βλέπετε το παράξενο;

 

 1. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό που επανειλημμένως έχει καταγγελθεί από τις διοικήσεις του ΟΑΚΑ και αφορά τα σημαντικά ποσά που χρωστούν ΠΑΕ και ΚΑΕ για χρήση γηπέδων, να γίνει με μια πιο επίσημη διαδικασία προβολής να μάθουμε κι εμείς τι και πως.

 

 1. Χαριτωμένα αυτά που γράφετε για το σπίτι που γεννήθηκε ο Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη, μόνο που σας διαφεύγει ότι είναι ιδιοκτησίας του τουρκικού κράτους. Μάλιστα αυτή η τουρκική ιδιοκτησία προέκυψε από δωρεά του Δήμου Θεσσαλονίκης από το 1937.

 

 1. Να σας δώσω μια συμβουλή; Όλους αυτούς τους επενδυτές που έρχονται να σώσουν τις ομάδες σας, να τους αντιμετωπίζετε με όλη σας την καχυποψία. Όπως ο πορτιέρης του club αντιμετωπίζει ανδροπαρέα που επισκέπτεται το μαγαζί στη γιορτή της γυναίκας.

 

 1. Η εγκατάλειψη χώρων, εκτάσεων, εγκαταστάσεων, γίνεται προκειμένου να δημιουργηθούν τα κατάλληλα άλλοθι για τη μελλοντική παράδοση στα επιχειρηματικά συμφέροντα και αποτελεί την πλέον προσφιλή «συνταγή» της εκάστοτε κυβέρνησης. Μη μασάτε ταραμά. 1. Αντικειμενική αλήθεια υπάρχει. Αυτό επιβεβαιώνεται απ’ όλη την ιστορία της επιστημονικής και πρακτικής δράσης της ανθρωπότητας, που δείχνει, ότι στις γνώσεις μας υπάρχει αντικειμενικό περιεχόμενο. Και εδώ στο AEK-LIVE μόνο αυτή θα υπηρετούμε.

 

 1. Αφήστε να μιλήσει κανένας άλλος για πολιτισμική κληρονομιά, όχι οι χριστιανοταλιμπάν που ρήμαξαν τους αρχαίους ναούς και τους έκαναν εκκλησιές. Έσπασαν μάρμαρα και αγάλματα και τα εντοίχιζαν στα σπίτια και τα μαντριά τους.

 

 1. Η αγορά τεράστιων τσιφλικιών, η σκληρή εκμετάλλευση των κολίγων, ο επαχθής δανεισμός του δημοσίου, οι διασυνδέσεις του με το παλάτι είναι μόνο μερικές από τις όψεις της δράσης του παρουσιαζόμενου ως εθνικού ευεργέτη Ανδρέα Συγγρού.

 

 1. Από τα 30 εκατ. ευρώ που ήταν η επιχορήγηση για τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ πριν λίγα χρόνια, έχει πέσει μόλις στα 10 εκατ. Ε πώς αλλιώς θα ρημάξει για να το κάνουμε δώρο στην μια «αγία» ιδιωτική πρωτοβουλία;

 

 1. Η αναγνώριση της αντικειμενικής, αλήθειας πηγάζει από τη θεωρία της αντανάκλασης. Η συνείδησή μας αντανακλά, αντιγράφει την αντικειμενική πραγματικότητα, τον πραγματικώς υπάρχοντα κόσμο. Ανακαλύψτε, διαδώστε, την αντικειμενική πραγματικότητα της ΑΕΚ.

 

 1. Για τους απολογητές του «αθλητισμού» της αγοράς, είναι χαρακτηριστική η άρνηση της αντικειμενικής αλήθειας. Μερικοί από αυτούς φρονούν ότι αληθινό είναι μονάχα, ότι ωφελεί την προσωπικότητα, ότι συμφέρει την εταιρεία, οτιδήποτε κερδοσκοπεί. 1. Το καλύτερο δε σας το είπα… Στη συμφωνία για την εκμίσθωση των 16 ανοιχτών γηπέδων τένις του ΟΑΚΑ σε ιδιώτη, το κράτος θα… ΠΛΗΡΩΣΕΙ περίπου 105.000 ευρώ για το σύνολο των επισκευών που απαιτούνται προκειμένου να παραχωρηθεί η εγκατάσταση.

 

 1. Τα πάντα ελέγχονται από την υπερδύναμη που λέγεται «λαϊκός παράγοντας» γι’ αυτό κάνουν τα πάντα για να μη γίνει αυτή η πραγματικότητα αντιληπτή. Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

 1. Την 20η Δεκεμβρίου 1973 η χούντα δωρίζει πεντακόσια εκατομμύρια δραχμές των εργαζομένων στους εργοδότες μέσο των νομοσχεδίων 1312 και 1313 του 1972 με τη μέθοδο των κινήτρων για ανάπτυξη. Έδωσαν ψωμάκι στο λαό οι συνταγματάρχες.

 

 1. Οι θρησκείες διαχωρίζουν και δεν ενώνουν τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι γίνονται καλύτεροι όταν αγωνίζονται για την πραγματική ζωή κι όχι για τη μεταθανάτια, που είναι αμφίβολο αν υπάρχει! Εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση εδώ!

 

 1. Εκεί στο ανοιχτό προπονητήριο στίβου Κ2 του ΟΑΚΑ, βρίσκεστε 7 αθλητικά σωματεία με περίπου 2.000 μέλη, καθώς και προπονητές που γυμνάζουν ομάδες εφήβων και ενηλίκων. Εσείς πρέπει να γίνεται σημαιοφόροι στη μάχη ενάντια στο ξεπούλημα που ετοιμάζεται.

 

 1. Το καζάνι βράζει παντού: από τα γεωπολιτικά, την εξέλιξη της οικονομικής κρίσης, το φούντωμα των κρουσμάτων κορονοϊού και τα μέτρα έντασης του κρατικού αυταρχισμού, μέχρι τον επιχειρηματικό πόλεμο με αφορμή τις αγαπημένες μας ομάδες.

 

Παναγιώτης Αλιατάς

 

[email protected]

 

twitter

 

facebook

 

 

 

 


Comments are closed.