ΣΟΚ για τη Λιβόρνο

0

Ήττα ΣΟΚ για τη Λιβόρνο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Τοσκάνης. Οι Λιβρονέζοι ηττήθηκαν 2-0 εντός έδρας, απογοητεύοντας τον κόσμο τους. Η Λιβόρνο δέχθηκε τα δυο τέρματα μέσα σε τρία λεπτά και δεν αντέδρασε παρότι απέναντι της είχε μια ομάδα σαφώς υποδεέστερη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Τοσκάνης

 

 

Στη βαθμολογία η Λιβόρνο νιώθει πλέον την καυτή ανάσα της Frates Perignano 2019 που μείωσε τη διαφορά στους δυο βαθμούς. επωφελήθηκε της εντός έδρας ισοπαλίας 0-0 της και σκαρφάλωσε στη 2η θέση. 3η είναι η Cuoiopelli που κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 την Atletico Piombino και 4η η Atletico Cenaia που ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από την Tuttocuoio 1957.

 

Ο Αντρέα Φερέτι προηγείται με πέντε τέρματα στον πίνακα των σκόρερς. Ακολουθεί  και Βαντατζιάτο που έμεινε άσφαιρος και αυτή την εβδομάδα με τέσσερα. Ο Τορομίνο και ο Τζινάσι έχουν από τρία.

Την επόμενη αγωνιστική (9η) η  Λιβόρνο έχει ρεπό, οπότε κινδυνεύει να χάσει για πρώτη φορά την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας αν η Frates Perignano 2019 νικήσει στο γήπεδο της την Tuttocuoio 1957 που βρίσκεται στην 5η θέση με 11 βαθμούς.

 


Comments are closed.