Σώμα θεματοφυλακής Της Παράγκας..

0

Τέλος πρώτου γύρου της Σούπερ Λιγδας και τα συμπεράσματα βατά και αναμενόμενα..

*** Σαφώς ενισχυμένη η ΑΕΚ σε σχέση με πέρσυ.. αλλά πληρώνει με απώλειες αφενός την επιλογή Μιλόγεβιτς συν τις 2-3 τρανταχτές ελλείψεις στο ρόστερ και αφετέρου την αδιαφορία της διοίκησης σε σχέση με την εξωαγωνιστική της προστασία.

*** Θα έλεγε κανεις ότι μετά τις γκέλες λόγω Μιλόγεβιτς και το χάσιμο εδάφους πλέον δεν ασχολείται κανείς παρά μόνο για τα μάτια του κόσμου με τις αποφάσεις των υπαλλήλων του Κλατεμπεργκ.

*** Τρανταχτά τα παραδείγματα συνδυασμού σφαγης και αγωνιστικών ελλείψεων στο Ηράκλειο, στο ντέρμπι με τον παραγκάρχη, στη λασπομαχία της Τρίπολης, στη Ριζούπολη.. παρά τρίχα στο Βόλο κ τα Γιάννενα..

*** Γίναμε όμως σοφότεροι, μάθαμε τον ορισμό του «τυχαίου σπρωξίματος» .. είδαμε την Κ15 του Μαρινάκη να μη παίζει στη λάσπη λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου που αμέσως μετά φιλοξένησε την ΑΕΚ.. αφού με την επιπλέον βροχή προφανώς κρίθηκε κατάλληλο για.. γκέλα.

*** Μάθαμε ότι συγκεκριμένα στην Τούμπα, μπορούν να μπουν κάφροι να διακόψουν παιχνίδι αλλά αυτό να συνεχίσει μετά από 1 ώρα κανονικά χωρίς να ανοίξει μύτη.. (προφανώς το αντάλλαγμα ήταν βγείτε να παίξετε και σας σβήνουμε το -6, και κάπως έτσι ο κΑΡΗπύδης του μΑΡΗνάκη βγήκε να παίξει να τελειώσει το ματς χωρίς αφαίρεση βαθμών για το συμπωλητή…)

*** Μάθαμε ότι η σάτυρα δε μπορεί να ασχολείται με όλους.. Μάθαμε ότι τώρα που «ο Μελισσανίδης πήρε την ΕΠΟ», τη διαιτησία την ελέγχει η Super League.. κλπ. κλπ.

*** Σοφότεροι πλέον, ξεκινάμε το 2ο γύρο με δύσκολη έξοδο στη Νίκαια.. σκοπός η δημιουργία δυνατής ομάδας που θα μπει στην Αγία Σοφία.. όλα τα αλλα, είναι για ανάλωση.. το παιχνίδι και φέτος είναι στημένο..
Υγεία σε όλους και χρόνια πολλά στο Στράτο Σβάρνα, μέρα που ‘ναι!

Ο ΠαRάσιτος..

ΥΓ. Πιο πιθανό ήταν χτες να κάνει 2πλο ο ΓΑΠ, παρά ο Άρης.. κάνανε και δήλωση διαμαρτυρίας 2 ώρες μετά το ματς.. για το ξεκάρφωμα.. (λογικά αφότου προσγειώθηκαν Σαλονίκη, μην είναι κοντά και φάνε καμία καρπαζιά από το αφεντικό)


Comments are closed.