Στα δικαστήρια ΑΕΚ – εργαζόμενοι… Τι έγινε χθες στο Ειρηνοδικείο

0

Στο Ειρηνοδικείο της Νέας Ιωνίας εκτυλίχθηκε το μεσημέρι η πρώτη πράξη της προσφυγής των εργαζομένων κατά της σημερινής διοίκησης της ΑΕΚ, για τις οφειλές από τα δεδουλευμένα τους.

irinodikio-sfiriΣτην εκδίκαση της υπόθεσης που πήρε δυο χρόνια για φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, παραβρέθηκαν από την πλευρά των εργαζομένων η Δόξα Θεολογίτη, η Λουίζα Κραφτ και η Μαριάννα Μπαλάσκα οι οποίες και ζητούν να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται… Μιλάμε για οφειλές μηνών σε όλες τις περιπτώσεις.

Τις υπαλλήλους της ΑΕΚ, οι οποίες ξαφνικά και χωρίς επίσημη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου, έπαψαν να είναι υπάλληλοι… στήριξε με την παρουσία του και την κατάθεση του οπρώην Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ Σπύρος Παπαϊωάννου.

Οι εργαζόμενοι της ΑΕΚ αναγκάστηκαν να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη μετά από αμέτρητες κοροϊδίες της διοίκησης και σαφή εμπαιγμό της προσωπικής και επαγγελματικής τους ταυτότητας… Οι οφειλές αγγίζουν διψήφιο αριθμών μηνών (που δεν πήραν τον μισθό τους οι εργαζόμενοι) και οφειλές από επιδόματα και δώρα…  Από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2014 οπότε και έγινε η επίσχεση εργασίας, δεν έγινε καμία πληρωμή μισθού από την ΑΕΚ!!!

Η πλευρά της ΑΕΚ ήταν παρούσα μέσω δικηγόρου που εκπροσωπούσε το σωματείο. Ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου δεν παραβρέθηκε στην δικαστική αίθουσα, παρότι είναι ο φυσικός του χώρος ως δικηγόρος. Κανένας από το διοικητικό συμβούλιο (το τότε… ή το σημερινό) δεν έδωσε το παρόν.

Η δικαστής άκουσε τα όσα κατέθεσαν οι εργαζόμενοι και ο μάρτυρας υπεράσπισης και θα περιμένει επιπρόσθετα έγγραφα υπομνήματα από την πλευρά της ΑΕΚ η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε στην υπερασπιστική της γραμμή ότι την ευθύνη αποπληρωμής των εργαζομένων είχε ο πρώην παράγοντας και επικεφαλής του Χάντμπολ Δημήτρης Λαζόπουλος…

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει το Δικαστήριο για τους εργαζόμενους και αν η ΑΕΚ ήταν και είναι όντως υπεύθυνη για τις οφειλές της προς τους υπαλλήλους της…

Εκκρεμεί και η εκδίκαση των υποθέσεων που αφορά στους υπόλοιπους απλήρωτους υπαλλήλους η οποία έχει οριστεί για τα τέλη Νοεμβρίου…

 

AEK LIVE

 

 

 

 


Comments are closed.