Στάχτη στα μάτια της ΑΕΚ το… «3 Χ 3 οι Ουκρανοί»!

0

ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΡΑΝΟΦΣΚΙ-ΖΙΟΥΚΟΦ-ΚΟΥΤΣΕΦ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΥΝΟΪΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ – ΣΑΚΧΟΦ – ΝΤΑΝΤΣΕΝΚΟ…


…Και κατ΄επέκταση, πως … « Η Μελισσανιδική ΑΕΚ έχει την σφυρίκτρα στο στόμα της – και …δεν την έχουν οι ενωμένοι, κατά της «΄Ενωσης», Οσφπ-Παόκ- Παό- ΄Αρης (ως και οι Κούγιας, Οφη, Μπέος, Σπανός κι όποιο άλλο «κακό συναπάντημα»)!

… ΓΙ ΑΥΤΟ δεν έβγαλε άχνα η πολυπλόκαμη «τρίφυλλη» προπαγάνδα, έχοντας πλήρη γνώση κι εμπιστοσύνη στο νέο «ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ» της Αγγλοσιδηροπουλικής ΚΕΔ!

…ΚΑΙ τη βεβαιότητα, για τους «μπαλαντέρ» , που θα βγάλουν από το μανίκι τους οι Ουκρανοί! ΄Ητοι τον δοκιμασμένης αποτελεσματικότητας, πολυχρησιμοποιημένο (κι από τον Μελό Περέϊρα), στο VAR, Πορτογάλο (…υπό διαιτητική «ελληνοποίηση»;) ΜΠΡΟΥΝΟ ΕΣΤΕΒΕΣ (=περιώνυμο κι από την παρουσία του στα Οσφπ-΄Αρης, κατά την 1η αγωνιστική, και Βόλος- Οσφπ, κατά την 24η ). Επίσης στον 4ο ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ (=που πηγαίνει οικογενειακώς στην Τούμπα, με γιό του να φοράει την φανέλα του Παόκ, στην εξέδρα)! Και στον ΑVARίστα ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΟΪΛΗ, του Συνδέσμου- Βαρούχα, με «χαρακτηριστική» παρουσία του, εκεί ως α΄βοηθός του περιλάλητου ετερο-Παπαπετρουκικού …Πέτρου Τσαγκαράκη (!), στο Παό- Ατρόμητο, κατά την 8η αγωνιστική!

• ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΤΑ BULLING ΤΟΥ SURVIVOR καναλάρχη, προς τον «΄Αγγλο Ασθενή» της εξαρτημένης ΚΕΔ, και των διαδυκτιακών κι εφημεριδιακών «on paper» , σε συνδυασμό με τις «συστηματικές-συστημικές» κραυγές από ραδιόφωνο και τηλεόραση! Με το «τριφυλλάκι-κερασάκι στην πράσινη τούρτα» να μπεί στις κυριακάτικες τηλεοπτικές εκπομπές, όπου ακόμη και … «μοντάζ επί του μοντάζ», θα γίνει στους «προθαλάμους» πριν από την «on air» εμφάνιση των «επίμαχων φάσεων» από το κεντρικό πάνελ . Ως προς το τελευταίο (= δόλια τακτική, που δυστυχώς δεν ζει ο Περικλής Βασιλάκης, για να την ξεσκεπάσει με την σε πανελλήνιο εύρος καταγραμμένη εντιμότητα του, όπου τον ανακήρυξε ως «ο πρέσβης της τηλεκριτικής» ) νωπό το παράδειγμα με την «αλχημεία» στα πόδια του Κρίστιτιτς, πριν από τον καταλογισμό του εξόφθαλμου πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ. Νωπό και του «μαύρο» στο «άσπρο» περί το πέναλτι του άτσαλου και «σκορτώστρα» Πούγγουρα σε βάρος του Μπαράλες ( όσο δεδηλωμένος βουτηχτάρης κι αν είναι ο μόνιμα ιδρωμένος και διαμαρτυρόμενος Αργεντίνος) , για «να κρεμάσουν» τον Γκορτσίλα- χθεσινό άρχοντα στο Παναιτωλικός- Ατρόμητος 1-3. Κι έτσι να εξυπηρετηθεί ο τεχνητός σάλος, περί την διαιτησία, ως προς τον Παό, ενόψει της μάχης με την… «άλαλη προβατίνα»- από το κοπάδι «σιωπή των αμνών»- του ελληνικού ποδοσφαίρου, την παντοτινή «αρρώστια» μας, ΑΕΚ)

• ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ να υπογραμμιστεί, πως ο Ζαχαριάδης, που είχε μείνει στο ράφι, κατά τις προηγούμενες αγωνιστικές των πλέϊ οφς και είχαν γίνει σχόλια, ότι βρισκόταν υπό διαιτητική δυσμένεια στις κρίσεις του «Κλάρι», γύρισε στον αφρό, για την ααποστολή του 4ου, στο βαθμολογικά απόλυτα σημαντικό Παό – ΑΕΚ. Για να αφήνει ελεύθερος να βγάζει τον επιθετικό χαρακτήρα του ο Μπολόνι ή για «να χωροφυλακίζει» κατά του «κιτρινόμαυρου» πάγκου, όπου βρίσκεται ο πάντοτε «πυρωμένος» Βασίλης Δημητριάδης;

• Η ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΗΣΗ, περί τον Θεσσαλόνικέα Πραξιτέλη,που συνέχισε την εχθρικότατη αντιμετώπιση της ΑΕΚ, όπως την παρέλαβε από τον πατέρα του (= άλλοτε παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ηρακλή και ως διαιτητηή «φιλοβαρδινογιαννικό» ως τα μπούνια) «βγήκε από τη ναφθαλίνηση», ΩΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ, ΑΚΟΜΗ, ΤΩΡΙΝΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΙΚΟ! «Ασπρόμαυρο» δώρο Νο 1, κατά χρονική σειρά, στο « 3-0 της Λεωφόρου» (όπου α΄διαιτητής ήταν ο Αγκάγιεφ από …το Αζερμπαϊτζάν, κάτι ποδοσφαιρικά ανάλογο με τον άσημο, «αγνώστων λοιπών στοιχείων», τον 44χρονο Ουκρανό Αρανόφσκι Η νίκη- δώρο στον Παό κατά την 2η αγωνιστική.

• «Ασπρόμαυρο» δώρο Νο 2, προς τον κολλητό σύμμαχο (από την εποχή…Ολιζαντέμπε, Αναστασιάδη, Τερζανίδη, Ασλανίδη, Φρατζέσκο κ.ά. ) το πρόσφατο «ΑΕΚ – Παόκ 1-2». Με τη νίκη αυτή περιορίστηκε στο ελάχιστο η γκέλα του «τριφυλλιού» από το εντός έδρας 2-2 με τον Αστέρα.

• Και «ασπρόμαυρο» δώρο Νο 3 το ζαχαρωτό :«Στην διάθεση σου ο ολότελα «δικός μας» και βέρος φιλοσιδηροπουλικός, Πραξιτέλης . Και προσέξτε, αδέλφια , μη σας ξεγελάει, ότι έχει παίξει εφέτος στο Οφη – ΑΕΚ, κατά την 20ή αγωνιστική και στο Αγρίνιο – ΑΕΚ 0-2, στην 2η αγωνιστική- όπου ειδικά με τον Παναιτωλικό «της άλλαξε τον αδόξαστο» με .,..7 (!) κίτρινες κάρτες σε βάρος της, σκέτος … ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ«ΑΔΗΣ» – κι όχι ζαχαριάδης, ήταν…»!

• ΝΑ καταπιαστώ και με τον Σαμοϊλη; Δεν αρκούν, για να έχετε «ανά χείρας» το «δια ταύτα», πως είναι του εκ παραδόσεως … «Τριφυλλοτροφείου» ΣΑΔ; Και είναι από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του σχεδόν μόνιμου σε Τούμπα και Φάληρο, ΄Αγγελου Ευαγγέλου, που … «δώστου την ευκαιρία για τρικλοποδιά στην ΑΕΚ και η χαρά του θά΄ναι σαν αυτός θα σφυρίξει ένα από τους ευρωπαϊκούς Τελικούς, Σίτι- Τσέλσι ή Γιουνάϊτεντ- Βιγιαρεάλ» !

• ΚΙ ΑΦΟΥ εξλάντλησα τα πιο βασικά από εκείνα, που όφειλα, κατά την πάγια εβδομαδιάτικη διαιτητο-επικοινωνία μας, τα περί ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ κατά της ΑΕΚ, από την … «Σιδηρο.»δέσμια Κλακενμπεργκική ΚΕΔ, με το «3Χ3 ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ» (= τί να κάνω, υπολογίζω μέσα στο «3» της ΑΕΚ και τον …»0», τον Νταντσένκο, αν όχι και το κάτι σαν … «Ο», όπως ήταν κι εναντίον του Παόκ, τον Σακχόφ), ας ασχοληθώ «εν τάχει» και με ορισμένα από τις συνθέσεις στα άλλα ματς της 8ης αγωνιστικής των πλέϊ οφς και σε περί την 6η αγωνιστική των πλέϊ άουτ, που είχαε το οριστικό του υποβιβασμού της Αελ (= έχασε 3-1 στον πρωτοπόρο Βόλο) και με τον Παναιτωλικό (ήττα 3-1 εντός έδρας από τον Ατρόμητο, που θέλησε να βοηθήσει τον Κούγια) να δώσει μπαράζ παραμονής, με αντίπαλο τον 2ο του πρωταθλήματος S.L.2. Λοιπόν:

– Ο ΑΡΤΙΝΟΣ Αριστομένης Κουτσιαύτης για πολλοστή φορά «συνοδός» του Οσφπ, αυτή την φορά στην Τρίπολη (17.15). Ο «Κλάρυ» τον θεωρεί, ως τον πιο ταλαντούχο ΄Ελληνα διαιτητή, άρα για να τον ορίζει κάθε τόσο και λιγάκι στην πειραϊκή ομάδα του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ , σημαίνει πως «μέσα του μιλάει…το συγγενικό- αγγλικό»! Φυσικά (!!) στο ματς του «Θ. Κολοκοτρώνης», και η Χρυσούλα Κουρομπύλια και ο Ημαθιώτης Καραντώνης και ο Θεσσαλονικιός Ιωάννης Παπαδόπουλος- που κατά τον Κούγια κι όχι κατ΄εμέ … «είναι πολυεργαλείο»!. ΄Ολοι τους ξανά και ξανά από κοντά κι όσο πιο κοντά, μη τυχόν και γίνει κάποια στραβή απώλεια και υπάρξει απουσία στην «πρωατθληματική φιέστα» της 12ης Μαίου (19.30 με τον «πρωτοξ’αδελφο» του, ομοιοφαταουλιστή του Βορρά).

– ΝΩΡΙΣ, στις 3 το απόγευμα, το Παόκ – ΄Αρης, που «λογικά» θα το τερματίσουν ισόπαλο, για να περιμένουν … «το αλληλοφάγωμα των δύο Αθηναίων» (=όπως τους έχει συστήσει και παροτρύνει φιλοερυθιρόλευκο» όργανο- από τον οργανισμό, που κατά βάθος νοιάζεται για το «βούλιαγμα» της ΑΕΚ)… Ο «λίγος» Αλεξέϊ Κουλμπάκοφ (με συμπατριώτες του βοηθούς), από τη Λευκορωσία, που παρά λίγο συνώνυμος του Βούλγαρου Γκιόργκι Καμπάκοφ, διαιτητή του Παόκ – ΑΕΚ 2-0. Στο VAR κι εκεί η απόλυτη απαξίωση των Ελλήνων, προς δικαίωση του υπ΄αριθμό 1 αντι- «Κλαρικού», του Τάσου Κάκου: πάλι …Ολλανδός ο Τζο Κο, ομόσταυλος του «απίθανου» Ρόμπερτι, που Περέϊρα και Κλάντεμπεργκ τον έχουν συνεχώς «με το διαβατήριο στο χέρι», για ταξίδια από δω κι από κει, στο καταγέλαστο κι ανυπόληπτο ελληνικό πρωτάθλημα…ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ… Θανάσης Τζήλος για 4ος, αναντικατάστατο στέλεχος στο τιμ των καμικάζι , που προστατεύουν την «δικτατορία του Βορρά» (= πώς θα τόλεγε το Γκαγκατσέϊκο; «Παόκ και Οσφπ να είναι στην κρυφαία δυάδα κι όλοι οι άλλοι…να μείνουν ανεμβολίαστοι»!

@@@ ΜΑΤΙΕΣ στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, μια και τόφερε η ώρα, που ολοκληρώνω και το σημερινό κατά 99% ΔΙΑΙΤΗΤΟΘΕΜΑ ΜΟΥ (κατά πως απαιτεί η αδελφο-φιλική ανιδιοτελής, αποκλειστικά και μόνο «βαμμενοκιτρινόμαυρη» σχέση μου, με τον ανυπέρβλητο «ΑΕΚ LIVEάρχη» ΝΙΚΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ):

– ΕΚΤΟΣ της 20μελούς «πράσινης» αποστολής οι Μαουρίτσιο, Αϊτόρ. Η πιο πιθανή αρχική 11άδα, στην οποία καταλήγει ο Μπόλονι: Διούδης- Μολό, Σέντελφεντ, Βέλεθ, Χουανκάρ- Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνες, Σανκαρέ- Χατζηγιοβάννης, Μακέντα, Καμπετσής.

– ΤΟ δίδυμο, που θα μεταδώσει το ματς της Λεωφόρου, για τη Nova 1, θα είναι οι Ισίδωρος Πρίντεζης- Γρηγόρης Ππαβασιλείου. Μετά πολλής χαράς το είχε ποροαγγείλει ο Γρηγόρης (παρεμπιπτόντως: είναι και ο μόνιμος στις περιγραφές των αγώνων μπάσκετ του Οσφπ), κατά την εκπομπή του Συνδρομητικού την περασμένη Τετάρτη, μετά τη λήξη του ΑΕΚ – παόκ 1-2 (κι ενώ η παρτενέρ του, η γατουλοχαϊδιάρα Λίλα ήταν όλο νάζι κάθε φορά, που θεατές έστελναν μηνύματα, για την ομορφιά της- όπου κάτι ανάλογο, ούτε καν παραπλήσιο σδεν έχει γίνει ή γίνεται για οποιανδήποτε προηγούμενη ή τωρινή συνάδελφο της, για παράσδειγμα ούτε για την ΄Αννα Καραμανλή, ούτε για την Χριστίνα Βραχάλη, ούτε την ΄Αρια Αγάτσα…)

– ΕΝΩ θα ξεκινούσε η τηλεμετάδοση του Βόλος- Λάρισα 3-1 , ο σκηνοθέτης έκανε ζουμ στο αριστερό πόδι του Φεράρι κι έδειξε το τατουάζ πούχει αποτυπώσει στη γάμπα του. ΄Εχει το πρόσωπο του συμπατριώτη του Μέσι. Υπενθύμιση, πως το όνομα του οπισθοφύλακα του Βόλου «έχει παίξει» στα «υπόψη της ΑΕΚ». Σιγά, ότι θα πάρουμε παίκτη από τους Μπέο- Βρύζα, με τον Αχιλλέα να περηφανεύεται, ότι αποτελεί… «εξαπτέρυγο» του Σαββιδέϊκου. ΄Ηταν για «μοσχοπούλημα» στον παόκ ο Δουβίκας, αλλά «τους πρόλαβε» η Ολλανδία (με τον ούριο άνεμο, που φυσσάει η προσωπική διάκριση του σκόρερ Γιακουμάκη). Ο νεαρός σέντερ φορ άνοιξε , στο 8΄, το σκορ και κατά της ΑΕΛ, με καταπληκτική μπαλιά του Σωτήρη Νίνη (…κάτι τέτοιες πάσεις τις έχουμε…ξεχάσει στην ΑΕΚ). Στο δε 38΄ο Δουβίκας προετοίμσε το 2-0, από τον Αργεντινό Μπαρτόλο. Μέσα και στο καλύτερο γκολ της ημέρας, στο 79΄, έτσι αποχαιρέτισε όπως του άξιζε τον ποδοσφαιρικό Βόλο , μια και αυτό ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς, το υπολειπόμενο είναι στο Περιστέρι.

– ΤΥΧΑΙΑ (;) ξεκίνησαν με 0-1 και γρήγορα- γρήγορα τα ματς Βόλου – Αελ 3-1, Λαμίας – οφη 0-2 , Παναιτωλικού – Ατρόμητου 1-3; Τα γκολ Λάρισας και Αγρινίου, με πέναλτις των Ντουρμισάϊρ Ματσούκα, ενώ από την άσπρη βούλα σημείωσε κι ο Μανούσος, με την παράβαση να την κάνει ο Μεξικανός Μεντίνα, καταχρεωμένος γενικά με μηδενική προσφορά στα «καναρίνια».

– ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ, Σαββατιάτικα, σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση η κυρία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ, σύζυγος του Νίκου. Η ολόψυχη ευχή στην αρχόντισσα του Διονύσου: «Υγεία, υγεία, υγεία»!

– Ο ΝΙΚΟΣ Χαρδαλιάς είναι ένα 24ωρο πριν από την ανακοίνωση, για διακοπή του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα 2, ότι δεν τηρείται το πρωτόκολο για την πανδημία…Αν δεν αποκρουστεί, ο υφυπουργός από τους αρμόδιους, για την καταπολέμηση της μάστιγας περί τον Κοροναϊό, να θεωρείται σίγουρο, πως θα πεταχτεί στον κάδο των σκουπιδιών, η σκέψη του Κωνσταντίνου Νίκα, Ευβοιώτη προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου, για διεξαγωγή του τελικού (οσφπ-παόκ) με…25.000 θεατές στο οακά. ΕΥΤΥΧΩΣ, που ο κ.Χαρδαλιάς δεν ύψωσε άρνηση για την μη διεξαγωγή στο κλειστό του οακά, του α΄τελικού Ευρώπης, ανάμεσα στις ομάδες χάντμπολ της ΑΕΚ και των Σουηδών. Το «Γ.Κασμάτης» είναι «δακτυλήθρα» ή αλλιώς «μάτι βελόνας», δεν μπορεί να χωρέσει εκεί μέσα ένα τέτοιο ματς.

– ΠΕΘΑΝΕ ο καθηγητής Θ.Κατσανέβας, πρώην αρχηγικό στέλεχος και με υπουργική θητεία σε κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Θύμα του Κοροναϊού και μάλλον το ένα από τα 68, που ανακοινώθηκαν επίσημα, Σαββατιάτικα , μαζί με τα 2.461 κρούσματα και τους 737 διασωληνομένους.

– ΜΕ 42-23 η ΑΕΚ νίκησε στη Σαλαμίνα, για το Κύπελλο χάντμπολ.

– ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να ταχθούμε υπέρ του ενός από τους Παό-Προμηθέα, κατά τον Κυριακάτικο τελικό μπάσκετ, φυσικά- φυσικότατα θα πάρουμε την ακόλουθη θέση: 100% ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΑ ΑΠΑΙΣΙΟΥ ΛΙΑΝΟΥ. «Να τον λιανίσει» και αγωνιαστικά, παράλληλα με ό,τι ως τώρα (= φραστικά) ο Δημητράκις…

– ΚΑΙ τυπικά πρωταθλήτρια Γερμανίας η Μπάγερν, ευνοημένη κι από αποτελέσματα άλλων αγώνων. Αλλά και η οποία «μόνο» στο α΄ημίχζρονο είχε 4-0 κατά της Γκλάντμπαχ, με τελικό 6-0. Και τον Λεβαντόφσκι να έχει σημειώσει ήδη τα δύο.

– ΜΗΔΕΝ-μηδέν Ατλέτικο Μαδρίτης- Μπαρτσελόνα. Και Σίτι- Τσέλσι 1-2 (στο 90΄το νικητήριο γκολ τηςε ομάδας του εκπληκτικού Γερμανού κόουτς, Τούχελ). Αναβολή της «στέψης» της ομάδας του κορυφαίου Γκουαρντιόλα.

– ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ο ΟΦΙεράπετρας. «Δεν γινόταν» να σωζόταν κι αυτός – αλα ΟΦΗ (που άνοιξε το σκορ στο 5΄με τον Σακόρ , το άλλο ο Ντε Γκουζμάν στο 81΄)και «γλίτωσε» με τα δύο «δοκάρια», που είχαν οι γηπεδούχοι, με Γκαζαριάν και ΠΑΛΙ Τζανετόπουλο (= από τα κορυφαία στόπερ, με θετικότατη συμβολή στην πανάξια σωτηρία της ομάδας της Λαμίας και φυσικά ήταν γενικά στο άκρως αντίθετο από ό,τι ο επίσης άλλοτε Σέρβος κεντρικός αμυντικός στην ΑΕΚ, ο … αδιόρθωτος Τσόσιτς «τα κατάφερε» πάλι κι αποβλήθηκε στο 59΄, ενώ ακόμη ο Ντουρμισάϊρ, με πέναλτι (69΄, δώρο του VARίστα Φωτιά και υπάκουσε ευχαρίστως ο Ευαγγέλου , δεν είχε μειωσει (προσωρινά έστω) το σκορ σε 2-1, όπου τελικά 3-1 με το γκολ του Μπουένο, στο 74΄, ξανά με τον Δουβίκα να είχε συμμετοχή)

– ΤΙ κι αν ο Τραϊανός Δέλλας διετέλεσε προπονητής στον Ατρόμητο; Από το α΄ ημίχρονο ο Παναιτωλικός έχανε 2-0 κι αν δεν ήταν «καλά τα μηνύματα από τον Βόλο», όπου με 2-0 έχανε και ο Κούγιας , για τον προπονητή (όχι τον παίκτη) «Κολοσσό» θα αναζητιόταν άλλη «επιγραφή».

– Η ΝΙΚΑΙΑ πίνει νερό στο όνομα της ΑΕΚ. Τη μία ευχαριστεί, μέσω Ιωνικού, το Νίκο Ζήση, για το ενδιαφέρον, που έδειξε μετά τον τραυματισμού νεαρού παίκτη, στην διεξαγωγή του τελευταίου φιλικού. Την άλλη ο Άρης Νικαίας ευχαριστεί τον αρχηγό της ομάδας χάντμπολ , Παναγιώτη Νικολαϊδη, γιατί μιμήθηκε τον Ζήση, μετά από πρόβλημα, που παρουσιάστηκε στον Τζώρτζη.

– ΕΧΕΙ σκεφτεί κάποιος από το τιμ της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ το ενδεχόμενο κι αυτή την φορά ο Σωκράτης Διούδης να παραστήσει τον … «13φυλλο» , κατά την υπερβολική εφετινή τάση του να «υπεραρχηγίζει», για το ατομικό συμφέρον του, για «φτηνή πολιτική» του έναντι των συνήθως δυσαρεστημένων, ως και οργισμένων, «πράσινων» οπαδών; ΑΝ ο Διούδης κάνει ό,τι με τον Νίκο Παπαδόπουλο, όταν ισοφάρισε σε 2-2, στις καθυστερήσεις στην Τρίπολη, όταν προκαλούσε τον Μπαράλες, πριν από την εκτέλεση του πέναλτι- Πούγγουρα, για το 1-1 στη Λεωφόρο , όταν σήμανε, προς τους συμπαίκτες του, στο οακά, «ξαπλώστε κάτω, κάντε τους ψόφιους κοριούς, για να γλυτώσουμε από δεύτερο γκολ» και στο τέλος «τά΄βαλε» με «Ενωσίτες» θεατές , αποχωρώντας προς την φυσούνα , μετά το 1-1, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;

– Ο ΧΙΜΕΝΕΘ «ξενύχτησε», προβληματιζόμενος, για το «αντιφάρμακο» στην αμυντική τακτική ΚΑΙ του Ρουμάνου (= κατά την πετυχημένη πατέντα των Πέδρο Μαρτίνς, Πάμπλο Γκαρσία) , με αντεπιθέσεις ενάντια στα δύο άκρα και στην πλάτη των αργών «ενωσίτικων» στόπερ; Επίσης για την πολυποικλία των κινήσεων του Βιγιαφάνες; Για τα ξεπετάγματα, ως «κρυφού κυνηγού», του Σανκαρέ και τα πετυχημένα τελειώματα των φάσεων; Για την … «Φορτούνια μέθοδο» των Χατζηγιοβάννη και Μακέντα «να βουτάνε» ακόμη κι από ψύλλου τσίμπημα; Για τον Αλεξανδρόπουλο , που παίρνει σβάρνα» όποιον βρίσκει μπροστά του σε χώρους μπροστά ή και πιο πάνω από τον Σβάρνα; Για την αποτελεσματικότητα του Βέλεθ, στα κόρνερ ή φάουλ, με εκτελεστές τους Βιγιαφάνες, Χατζηγιοβάννη; Για την ευστοχία των Μόλο- Χουάνκορ στις σέντρες; Ο «ΜΑΝΩΛΗΣ» ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟ ή ΟΛΗ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΩΣ ΚΙ ΑΣΤΕΙΕΣ «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ» ΘΑ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ, προς τον ηπιόπτατο, ευγενέστατο, «συνηγόρου του θεού- κι όχι του διαβόλου», στις ερωτήσεις του, προς τον καλομαθημένο Ισπανό, τηλερεπόρτερ Γιώργο Βασιλείου, μετά τη λήξη κι αν είναι στραβό το αποτέλεσμα;

– … ΕΙΘΕ να μη είναι στραβό και δεν πρόκειται να κουραστώ, ούτε να πληρώσω πρόστιμο, αν καταφύγω στο άμεσο κλείσιμο της φωνής, αν όχι και της εικόνας, από την τηλεφωνική σύνδεση, όσο ο Μανόλο και ο άριστος επαγγελματίας διερμηνέας , Παναγιώτης Αναστασόπουλος, θα είναι «οn air»!

ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΤΙΓΚΙΡΙΔΗΣ


Comments are closed.