Στην Αγιά Σοφιά αγνάντια..

0

Πρεμιέρα προχτές με Ιωνικό και τα συμπεράσματα λίγο πολύ γνωστά..

Η ώθηση που δίνει η έδρα αλλά και η δίψα των παικτών ήταν παραπάνω από εμφανής. Θύμιζε τα παιδάκια που παίζουν μπάλα στην αλάνα κάθε απόγευμα αλλά περιμένουν πως κ πως να παίξουν όταν κάποιος αγοράσει καινούργια μπάλα.. «δερμάτινη» που λέγαμε πιτσιρικάδες..

Το αποτέλεσμα απέναντι στον τελευταίο της βαθμολογίας δεν λέει κάτι παραπάνω.. απλά μπορεί στο ΟΑΚΑ να σταματούσε το κοντέρ στα 2-3 γκολ με λιγότερες φάσεις.. γιατί λόγω της ελλείψεις του ενθουσιασμού που δημιουργούσε το κλίμα στο νέο γήπεδο, απλά οι παίχτες θα ήταν περισσότερο αδιάφοροι μετά το κλείδωμα του σκορ..

Σημαντικό πλεονέκτημα ο κόσμος και η δημιουργία καυτής έδρας που θα μετρήσει σε ματς έναντι δυσκολότερων αντιπάλων.. ο Φωτιάς πάντως δεν πολυσυγκινήθηκε..

Σε κάθε περίπτωση, με 100% νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια, κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα.. αν δεν κάνεις διπλό στο Χαριλάου μεθαύριο δεν έχει χαΐρι..

Ο Αφραγκουζος θα πάρει φέτος όσα πέναλτυ χρειαστεί.. κι ο Πολντο έβαλε μπροστά τη μηχανή.. να προστατεύσει την επένδυση του.. έχει ακόμα αρκετή δουλίτσα στον τομέα αυτό η διοίκηση..

Έχει μερεμέτια ακόμα το γήπεδο αλλά είναι στολίδι όπως κ να το κάνουμε.. συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους με πρωτάρα της διοίκηση για την επιμονή και την υπομονή όλα αυτά τα χρόνια.. συγχαρητήρια και για την τελετή εγκαινίων!

Το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο θα αναδείξει περισσότερο την σημασία της έδρας.. ως τότε πάμε Χαριλάου λάου λάου..

Ο ΠαRασιτος


Comments are closed.